Şimdi Ara

Superonline TeamSpeak Düşme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 14 temmuzdan beri superonline 100 mbit fiber internet kullanıyorum ancak son bir aydır.Teamspeakte düşme sorunu yaşıyorum.Her serverda oluyor sadece tek bir serverda değil.Düştükten 1-2 saniye sonra geri bağlanıyorum.Acaba bildiğiniz bir çözüm yolu varmıdır?

• Huawei serisi modemlerde TS'den düşme sorunu var bu modemi ilk kullananlardan biriyim kaç güncelleme geldi fakat bununla ilgili bir gelişme olmadı sanırım.

Tek yol ethernet ile değil kablosuz internete bağlanma. Laptop yada akıllı cihazlardan wifi üzerinden bağlantı gerçekleştirirseniz düşmediğinizi fark edersiniz. Ancak bu şekilde sorunsuzsuz TS kullanılabiliyor bu modemde.

Eğer işime yaramaz derseniz modem değişimi talep edebilirsiniz. Pirelli ve Tılgın da bu sorun yok sanırım. (En azından pirellide olmadığına eminim ilk modemim pirelliydi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi deneyim gelişme olursa yazarım başka arkadaşlarında yararlanması için
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Kablosuzdan bağlandımmı adaptörüm 300 mbit demesine rağmen 144.5 mbit cekiyor. Bu nedenlede tam performans alamıyorum yani 100 mbit internetimin sadece 30 unu falan kullanabiliyorum. :( onu 300e nasıl cekebilirim.

Adaptör:http://www.vatanbilgisayar.com/ew-7622umn-300mbps-kablosuz-n-usb-adaptor.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit489

Kablosuzdan bağlandımmı adaptörüm 300 mbit demesine rağmen 144.5 mbit cekiyor. Bu nedenlede tam performans alamıyorum yani 100 mbit internetimin sadece 30 unu falan kullanabiliyorum. :( onu 300e nasıl cekebilirim.

Adaptör:http://www.vatanbilgisayar.com/ew-7622umn-300mbps-kablosuz-n-usb-adaptor.html

Modemin arayüzünden "N" desteğini açın bant genişliğini 40'a getirin.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Hemen yapicam suan driver yukledim belki driverdandir diye.Restarliyor pcyi.Yapamassam yazarim

• Evet düzeldi 300 mbit veriyor şuanda. Nerdeyse 100 mbit alıyorum speedtestte 97 falan oda santraldendir diye düşünüyorum.Modem değişim talebi vericem ben yinede o modem gelene kadar sizin bu yönteminizle düşmeden konuşabilcem sonunda teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet Ping Problemi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende usb adaptör olsa hiç uğraşmam değişimle falan işim olduğu zaman Ts ile takar kullanırım. Huawei modemler pirelli ve tılgına göre daha gelişmiş modemler.
    Genede siz bilirsiniz. Benim hala kafam,mantığım almıyor bu sorunu.
    Nasıl oluyorda kabloluda sıkıntı çıkarırken aynı modem kablosuzda sıkıntı çıkarmıyor?

• Valla 30 dakkadır tsdeyim yine düşüyorum kablosuz olsa bile
  • Uzun süredir ts kullanmıyorum ama kablosuzda sıkıntı çıkarmıyordu en son.

İşi geliştirip onuda bozdularsa bilemeyeceğim. Kablosuz kullanırken ethernet kablosunun ve bağlantısının tamamen devre dışı olduğundan emin olun.

• Hocam Bende de aynı sorun var TS ile world of tanks da bu sorunları yaşıyorum.Evde arkadaşlarla 3 bilgisayar oynuyoruz benimki kablo ile bağlıyken düşme yaşamıyorum.Ama 2 arkadaşım da düşme sorunu var.Bu düşmede şu şekilde oluyor ilk 1 dk oyun donuyor sonrasında bağlantınız kesildi diyerek kopma yaşıyorlar.İkisinede hg253 modem üzerinden port açtım sorun çözülmedi.Superonline ile 1 aydır irtibattaydım bu sorunla ilgili ama onlarda çözüm bulamadı.World of tanks yetikilileriyle konuştum yanlız onlarında dediğine göre kendilerinden kaynaklanmadığı.Şuan hiç bir çözüm bulamadık bütün yolları denememize rağmen.Bu sorun bende eve tvplus bağlattıktan sonra başladı belki tesadüf belkide tvplustan kaynaklanıyor bunu süperonlineye de ilettim yanlız hiç bir çözüm bulamadılar.Eve bayii den etkili geldi o bile bir çözüm bulamadı ne olacak böyle bende bilmiyorum.
  • En iyisi vent kullanmak tertemiz sade
    Vent kiraladim dun dusmedim hic

• çözüm bulursanız haber veriniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.