Cloud Device Management Service (tr069.pro) burdan hesap açıp ücretsiz cwmp server oluşturun ardından arayüze giriş yapıp f12 basın console yerine bunu yapıştırıp $.loadMain("/cwmp.htm"); cwmp bilgilerini bu şekilde girip cihaz doğrulama kaldırın. tabiki kendi oluşan cwmp bilgilerinizi gireceksiniz. cwmp etkinleştir ve bilgilendirme tikini açıp ui yazan panelden user settings yerinden sUser şifresini değiştirebilirsiniz hayırlı olsun |
Superonline TP-Link Ex530v Rootlama Yöntemi Bulundu :)
-
-
harika olmuş eline sağlık 👏🏻👏🏻👏🏻
-
İşe yarar konu ama söz konusu Süperonline olunca işin içinde ne kadar işe yarar orası tartışılır
Bu şeye benziyor ferrarim var ama bezin alacak param yok veya tüplü ferrariye benziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika
Selam,
Denedim fakat gözle görülür bir şey fark edemedim. Kurulumu detaylı anlatabilir misin? QoS ayarı istemiştim fakat o da açılmadı. Ücretsiz sürümde yok mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeakin123 -- 20 Eylül 2024; 17:59:7 > -
bende açık hocam şuan siz sUser kullanıcısını düzenliyip ona giriş yapacaksınız.
-
Arayüzde yapmam gereken değişikliklerin tamamını söyleyebilir misin?
-
diğer mesajda da şey yazıyor. denedim ama gözle görülür bir fark göremedim. ben de okuyorum göxle görülür bir fark göremedim..
-
Merhaba,
Sayenizde superuser kullanıcı ile oturum açabildim. Size bir sorum olacak...
DDNS ayarlarından No-IP ile oturum açılabiliyor fakat kaydet dediğimde ne yazık ki ddns değişmiyor. Bunu kaydetmenin bir yolu veya çaresi var mıdır?
Teşekkürler.
-
Selamlar,AX1800 Wireless Dual Band Gigabit VoIP Router Model No. EX20v için geçerli midir?
-
o modem tt verdiği için tplink orjinal yeni arayüzlü firmware kullanmadığı için maalesef komutlar işlemiyor.
-
Sanırım firmware değişmediği sürece bu modemde hiç bir ayarı tam olarak yapamayacağız. Bu üzdü gerçekten.
herkese iyi forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdbirkan -- 22 Ekim 2024; 18:47:7 > -
konsoldan $.userType="Admin" girdiğimizde superadmin ayarları açılıyor.
Sadece orada sunulan kısıtlanmış bir ayarı değiştirdiğimizde sonra modem 192.168.1.1 erişimine izin vermiyor bir süre sonra (sanırım 86400 (1 gün) süresi var bu kontrolü yapmasının cwmp sayfasından görüyoruz kullandıkları kullanıcı adı ve şifreyi). Bu yöntemle bundan kurtuluyor musunuz?
bir de bu bedava sunucunun süresi var o süre bitince ne yapıyoruz :) superonlineın bunu tespit etmek için bir otomasyonu var mı. Kendi sunucumuzu kursak daha mantıklı bu durumda bu süreliyse.
Gerçekten bıkkınlık geldi superonlineın bu kısıtlama rezilliğinden ama hızı çok iyi upload. Türk Net altyapısı olsa bir daha sitesine bile girmem engellerim telefonlarını falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancalimon -- 4 Kasım 2024; 2:35:9 > -
Merak ettim bu kadar engel koyan sana ait kullanıcı ad ve şifreyi gizleyip vermeyen (artı yeni öğrendim) wifi ayarlarına bile engel koyan bir ıss yi, neden tercih ediyorsunuz? Derken gördüm ki upload hızından dolayıymış ben asla bunun için çekmem bu engelci zihniyetli ıss yi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Kasım 2024; 3:50:44 > -
hocam aranızda yazılım derleyebilen birisi varsa aha GPL Kodu burada https://static.tp-link.com/upload/gpl-code/2024/202411/20241101/EX530v_turkcell_GPL.tar.gz
-
Bana turkcell superonline vlan id lazim ex530 modemi içerisine girip o ekranın fotosunu atabilecek varsa çok sevinirim
ugün modemi gelip değiştirdiler. Ex530v ile ftplere kesinlikle giriş yapamıyordum. Yerine ZTE H3600 taktılar. Artık bununda wan şiresini alacağım sonra da rootlayacağım. Static Routing yapmam gerekli evimdeki diğer ağ 192.168.2.0 alanında, iletişim kurması gerekli iki ağın da birbiriyle. Onu bile bütün modemlerde engellemişler. Yehu bu adamlar benim evimdeki ağa niye müdahale ediyor. :)
Söyleyeyim. bu yazılımları hazırlatanların çok büyük empati eksikliği var ve kendi güvenlikleri için çözüm üretmek yerine kullanıcılarını mağdur ederek çözüm üretiyorlar.
-
Hocam şu işlemi nasıl yaptınız detaylı anlatır mısınız yada bir video felan çekermisiniz rica etsem
-
selamlar,
ben beceremedim nedense ayarları dediğiniz gibi yapıyorum sizin SS de cmwp ve bilgilendirme aktif değil onları aktif edin yazmışsınız ama onları aktif de ediyorum. TR-069 Free server oluşturdum dediğiniz site üzerinden. ACS URL ve kullanıcı adı şifreyi giriiyorum ve kaydediyorum. Sonra log out olup buradaki superuser ID'si ve şifresi ile giriş yapmaya çalışıyorum kabul etmiyor. Bir destek atar mısınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X