Bildirim
süperonline vdsl paket seçimi
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En az 50 Mb alabilirsiniz.İnşallah boşta port vardır Türk Telekom kendi abonelerine Vdsl portlarını ayırıyor ve dolduğunda diğer sağlayıcılara kiralamıyor.
Siz gene başvurun şansınıza kalmış diyelim. -
başvurdum hocam ama boşta port yok çok büyük ihtimalle vodafonenın sitesinden baktığımda da boş port yok diyor. hevesimiz kursağımızda kalcak galiba :D -
Türk Telekom'a geçin boşta port bulurlar en azından önceliğe alırlar -
100 mbit hız bile alma ihtimalin var. Taahütünüz yoksa turknete geçin. -
VDSL e geçince daha iyi belli olur. Vodafone ve Türknet üzerinden sorgu yapın. Az çok bir fikir verir. -
Bu degerlerle cok rahat max rate 125 alirsin. 100 garanti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 aydır bekliyom vdsl boş port açılmasını superonline kullanıyorum. -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- superonline altyapı başvurusu
- superonline discord
- status: unable to connect error reason: failed dns lookup check error code: cf_dns_lookup_failure error description: could not connect because of dns lookup failure. learn more: https://cfl.re/cf_dns_lookup_failure
- pppoe kullanıcı adı ve şifresi öğrenme
- superonline wifi 6 modem
- turkcell abone sayısı
- zyxel modem kurulumu
- mobil veri çekmiyor
- internetim çok yavaş
- statik ip
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X