Şimdi Ara

SUPERONLİNE ve TTNET hız farkı adaletsizliği !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ttnet belasının 16 mbit 75 gb yalın tarifesini kullanıyorum

dün taahhüdüm bitmiş bu beladan kurtulayım superonline dört dörtlük tarifesine geçeyim dedim

superonline size 8mbit verebiliyoruz dedi , hattım 16mbit i görüyor her ölçümde

teknik açıdan mümkün yani zaten 16mbit kullanıyorum

ttnet superonline'ı nasıl sınırlıyor anlamıyorum

bir öneriniz var mıdır ?

• Hat değerlerin modem tarafında ne görünüyor ona bakın, olmadı hattı aldıktan sonra arıza kaydı açtırtıp arttırabilirsiniz 16 lık olarak başvurun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Hat değerlerin modem tarafında ne görünüyor ona bakın, olmadı hattı aldıktan sonra arıza kaydı açtırtıp arttırabilirsiniz 16 lık olarak başvurun derim.

hocam ttnetle 16 kullanıyorum hızın düşük olmadığı zamanlarda idm ile indirmelerim en az 1500-1600 kb/s hızda oluyor , şimdi superonline alıp sonra arıza kaydıyla çözmeye çalışma topuna girmek pek mantıklı değil sanki , dünya gigabitler kullanırken bizim ttnet tahakkümüne 8mbit e razı olmamız gerçekten üzücü
  • Peki santral ya da yakınınızda kabin var mı yani mesafe fazla yok ve bina eski ise kablolama yapısını gözden geçirmek işe yarayabilir, siz başvururken 16 mbite kadar başvurup santralden hızını yükselttirmek isteyebilirsiniz.
  • aynı şeyi süperonline banada söyledi ttnete maxsimum14mbps hız alıyorum süperonline 6mbps hız verebilirizdedi
  • bu da demek oluyorki sakın süperonline geçme
  • portla oynayarak hızı düşürüyor... + ADSL için bence hiç başvurma... eski teknoloji seni sadece sinir hastası eder...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET hipernet HIZ ÇOK DÜŞÜK
    10 yıl önce açıldı
    superonline hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    kaldık ttnete
  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    mecburen vazgeçtim artık ttnete kaldık hocam
  • ttnet ortak sistem arayüzünde bilerek düşük hız gösteriyor rakip firmalara.
    ne superonline ne turk.net nede vodafone da suç yok, suçlu üç kuruş paraya yandaş yabancı aileye özelleştirilen türk telekomda. gözlerini para hırsı bürümüş, ceza meza da umurlarında değil.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    valla haklısın kardeşim ben de geçmeyecektim superonline a bugün 4 kere internet kesildi 2 saat içinde , sinirlendim gittim superonline a başvurdum artık 8 de olsa 4 de olsa bu ttnet laneti daha az kazansın diye geçtim
  • kueens K kullanıcısına yanıt
    belli olmaz... Superonline fiber için hala şansın olabilir...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    buralarda medeniyet yok hocam fiber falan 2071 de bekliyoruz anca :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.