Son 2 gündür internetim asırı derecede yavasladı. Acaba bi altyapı sorunu falanmı var diye düşündüm. Sizinde yavas mı ?
Bide.. Wifi sıkıntısı var. modemle aynı odadayken bile sinyal gücü %42yi geçmiyo. Bağlantı kesiliyo tekrar bağlanıyo yada bi süre bağlanmıyo hata veriyo. Buda yine superonline'ın altyapı sorunu mu yoksa benim modemimle alakalı bisey mi ?
KarsiyakaliiK
kullanıcısına yanıt
hg253 kullanıyorum wifi da anlık kopmalar1-2 aydan beri var.Müşteri hizmetlerini arasamda kar etmiyor.Önceden yoktu.Sanırım son firmware den sonra oldu.
İnternetin yavaşlığı domain name server DNS dan kaynaklı. Anasını ağlattılar internetin. Hızlı bir dns bulup onu kullanın.
Twitter ve youtube'a giriş için ZenMate kullanıyorum. Chrome eklentisi. Sanırım internet hızının yavaslamasının sorunu bu ??
quote:
Orijinalden alıntı: Karsiyakalii
Twitter ve youtube'a giriş için ZenMate kullanıyorum. Chrome eklentisi. Sanırım internet hızının yavaslamasının sorunu bu ??
doğrudur dostum.bende superonline fiber kullanıyorum.twitter için zenmate yükledim o zamandan beri yavaş.eklentiyi devre dışı bıraktığımda ve dns kaldırdığımda ise sorun yok.içine ettiler iyice internetin!