Şimdi Ara

Süperonline yavaşlığı ve Wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son 2 gündür internetim asırı derecede yavasladı. Acaba bi altyapı sorunu falanmı var diye düşündüm. Sizinde yavas mı ?

Bide.. Wifi sıkıntısı var. modemle aynı odadayken bile sinyal gücü %42yi geçmiyo. Bağlantı kesiliyo tekrar bağlanıyo yada bi süre bağlanmıyo hata veriyo. Buda yine superonline'ın altyapı sorunu mu yoksa benim modemimle alakalı bisey mi ?

• Karsiyakalii K kullanıcısına yanıt
    hg253 kullanıyorum wifi da anlık kopmalar1-2 aydan beri var.Müşteri hizmetlerini arasamda kar etmiyor.Önceden yoktu.Sanırım son firmware den sonra oldu.

İnternetin yavaşlığı domain name server DNS dan kaynaklı. Anasını ağlattılar internetin. Hızlı bir dns bulup onu kullanın.
  • Twitter ve youtube'a giriş için ZenMate kullanıyorum. Chrome eklentisi. Sanırım internet hızının yavaslamasının sorunu bu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karsiyakalii

Twitter ve youtube'a giriş için ZenMate kullanıyorum. Chrome eklentisi. Sanırım internet hızının yavaslamasının sorunu bu ??

doğrudur dostum.bende superonline fiber kullanıyorum.twitter için zenmate yükledim o zamandan beri yavaş.eklentiyi devre dışı bıraktığımda ve dns kaldırdığımda ise sorun yok.içine ettiler iyice internetin!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.