Bildirim
Süperonlline Fiber 3 gündür sayfaları açamıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bendede sorun vardı Allah'a şükür bugün çözüldü.Çok sinir birşey di ya. -
Sorun hala var, rezil oldu Süperonline
dial up gibi sayfaları açamıyor. -
aynı sorunu yaşıyorum internet felç durumda birkaç gündür.upstream 674 downstream 302 görünüyor modemden.acaba dedim 1 mbite falan mı sabitledi bunlar.aradım,o civarlarda bakım çalışması yapıldıysa hattınız zarar görmüş olabilir,elektrikçi çağırın diyor telefondaki şahıs -
3 gündür bende de aynı sorun var dün akşam devam ediyordu şu an ne oldu bilmiyorum umarım düzelmiştir kayıt falan aldık dediler ama büyük bir sorun var sanırım türkiye genelinde -
Aynı sorun bendede var ayrıca lolde düşme yasamaya basladım ping güzel gözüküyor ama bi gidiyor 25 saniye falan kıpırdayamadıktan sonra düzeliyor falan ama 30-35 dakikada 3,4 kere yapıyor ortalama bunu anlam veremedim bir türlü kablolu baglantı yapıyorum birde ama genede sorun bu şekilde. -
Bende de problem var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
durumlar nasıl.bariz bir sorun var nasıl çözeceğiz bunu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X