Şimdi Ara

Superpower 2 turnuva ve yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ilk öncelik turnuvaya katılcak olan arkadaslarmız bana özel msjla ulassın alta istediğiniz kuralları söyleyin hazirlayayim ülke seçimini canlı yapcam yani herhangibi bir torpil ve benzeri olmicaktir. hamachi ile oynicaz 1.4 patchi kurulu olmalı.

arkadaslar sorunum ise su ben şimdi türkieyim 2021 yılına geldim hersey tam bükller araştırma felan 7-8 müttefikim var çin rusya amerika ingiltere vb ama diyelimkii ben amerika adına irana ajan görmek istiyorum ama hedef ülke yerinde sadece türkiye yazior onu nasıl ayarlicam

• Onu cell i irana yada amerikaya tasiyip yapman gerekiyor. Bende severim bu oyunu online oynayacak arkadaslar varsa tekrar indirebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

Onu cell i irana yada amerikaya tasiyip yapman gerekiyor. Bende severim bu oyunu online oynayacak arkadaslar varsa tekrar indirebilirim :)

askerleri yada nükleerleri tasiyip biraktigimiz gibimi
  • Onu oyunda gosteririm artik bir yukliyeyim. siz ne zaman oynuyorsunuz? internetten oynanmiyormu eskisi gibi
  • quote:

Onu oyunda gosteririm artik bir yukliyeyim. siz ne zaman oynuyorsunuz? internetten oynanmiyormu eskisi gibi

hagi biz bir 2-3 kişinin daha katılmasını bekliyoruz sen oyunu yükleyip ssmi atcan ? olursa seni tşk yagmuruna tutcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tcrafter98

quote:

Onu oyunda gosteririm artik bir yukliyeyim. siz ne zaman oynuyorsunuz? internetten oynanmiyormu eskisi gibi

hagi biz bir 2-3 kişinin daha katılmasını bekliyoruz sen oyunu yükleyip ssmi atcan ? olursa seni tşk yagmuruna tutcam :D

Simdi tam olarak neye basman gerektigini hatirlamiyorum oyunda gosteririm. Su an yukluyorum oyunu. Hamachinin hangi surumu? en son degil mi? Bende oyunu seviyorum ama oynayacak kimse bulamiyordum iyi oldu
  • evet son sürüm @Wol4onak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tcrafter98

evet son sürüm @Wol4onak

Hazir! hamachi oda bilgilerini yollarsan PMden deneyebiliriz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.