Bildirim
Süperstar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya lütfen yardım edin kredi kartını kullanmadan nasıl alabilirim? -
Havale ? -
bu ayakkabıyı satan adamın dükkanı Shangai'de havale nasıl oluyor? -
kredi kartını kullanmadan havaleyle alabilirsin
bende 15 yaşındayım benim babamda ilk başta kredi kartıyla alışverişe sıcak bakmıyordu fakat aradığımız bi bilgisayar parçası sadece orda olduğunu görünce
kullanmaya karar verdi
herhangi bi sorun olmaz bundan emin olabilirsin -
Jangayda Olsun Gittigidiyordan Alıyorsan Ürünü Parayı Gittigidiyorun Hesabına Yatırırsın -
quote:
Orjinalden alıntı: .Uğur.
kredi kartını kullanmadan havaleyle alabilirsin
bende 15 yaşındayım benim babamda ilk başta kredi kartıyla alışverişe sıcak bakmıyordu fakat aradığımız bi bilgisayar parçası sadece orda olduğunu görünce
kullanmaya karar verdi
herhangi bi sorun olmaz bundan emin olabilirsin
bende biliyorum sorun olmaz ama babamı ikna edemiyorum.
@MoosacheRSahibinden.com dada var ordanda havale olur mu? -
Alışverişlerim Gittigidiyordan Oldu Sahibinden.com u Hiç Kullanmadım Bir Bilgim Yok... -
quote:
Orjinalden alıntı: MoosacheR
Alışverişlerim Gittigidiyordan Oldu Sahibinden.com u Hiç Kullanmadım Bir Bilgim Yok...
Teşekkür ederim.Sahibinden.com'dada havale olup olmadığını bilsem çok iyi olur. -
ARKADAŞIM UYARIYORUM!!!
110 YTL YE GİTTİGİDİYOR'DAN SUPERSTAR ALDIM NYCİTY MODELİNİ RESMEN ÇİN MALI CIKTI İÇİ COK CABUK ESKİYOR SOYULUYOR. VS.Vs. 3ay maximum ömrü var!! git adidas bayisinden alll!!! belki istediğin model olmaz ama uzun süre kullanırsın!!!
gittigidiyordakilerin hepsi çin malı!!! -
quote:
Orjinalden alıntı: thekodz
ARKADAŞIM UYARIYORUM!!!
110 YTL YE GİTTİGİDİYOR'DAN SUPERSTAR ALDIM NYCİTY MODELİNİ RESMEN ÇİN MALI CIKTI İÇİ COK CABUK ESKİYOR SOYULUYOR. VS.Vs. 3ay maximum ömrü var!! git adidas bayisinden alll!!! belki istediğin model olmaz ama uzun süre kullanırsın!!!
gittigidiyordakilerin hepsi çin malı!!!
Benim istediğim model 35.yıl serisi,gerçekten acaba böyle dandik mi oluyor?Eğer öyle ise almam. -
quote:
Orjinalden alıntı: _tertip_
quote:
Orjinalden alıntı: thekodz
ARKADAŞIM UYARIYORUM!!!
gittigidiyordakilerin hepsi çin malı!!!
Benim istediğim model 35.yıl serisi,gerçekten acaba böyle dandik mi oluyor?Eğer öyle ise almam.
evet ordakilerin hepsi oyle.. ben bi kez aldandım senn canın yanmasın ;)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurtdışından gelen aramaları engelleme türk telekom
- spasmomen mideye iyi gelirmi
- kyk da sigara içme cezası 2024
- adınıza kayıtlı sürücü belgesi bulunmamaktadır
- kapının arkasında anahtar kaldı nasıl açılır
- suudi arabistan
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X