Şimdi Ara

Süperstar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 15 yaşındayım beğendiğim bir süperstar modeli var.Babamla konuştum ama kredi kartıyla alışveriş yapmam diyor,bu model gittigidiyorda var kredi kartını kullanmadan nasıl alabilirim bu ayakkabıyı?

• Ya lütfen yardım edin kredi kartını kullanmadan nasıl alabilirim?
  • Havale ?
  • bu ayakkabıyı satan adamın dükkanı Shangai'de havale nasıl oluyor?
  • kredi kartını kullanmadan havaleyle alabilirsin
    bende 15 yaşındayım benim babamda ilk başta kredi kartıyla alışverişe sıcak bakmıyordu fakat aradığımız bi bilgisayar parçası sadece orda olduğunu görünce
    kullanmaya karar verdi
    herhangi bi sorun olmaz bundan emin olabilirsin
  • Jangayda Olsun Gittigidiyordan Alıyorsan Ürünü Parayı Gittigidiyorun Hesabına Yatırırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Uğur.

kredi kartını kullanmadan havaleyle alabilirsin
    bende 15 yaşındayım benim babamda ilk başta kredi kartıyla alışverişe sıcak bakmıyordu fakat aradığımız bi bilgisayar parçası sadece orda olduğunu görünce
    kullanmaya karar verdi
    herhangi bi sorun olmaz bundan emin olabilirsin

bende biliyorum sorun olmaz ama babamı ikna edemiyorum.

@MoosacheRSahibinden.com dada var ordanda havale olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Cristiano Ronaldo Çingene mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alışverişlerim Gittigidiyordan Oldu Sahibinden.com u Hiç Kullanmadım Bir Bilgim Yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoosacheR

Alışverişlerim Gittigidiyordan Oldu Sahibinden.com u Hiç Kullanmadım Bir Bilgim Yok...

Teşekkür ederim.Sahibinden.com'dada havale olup olmadığını bilsem çok iyi olur.
  • ARKADAŞIM UYARIYORUM!!!

110 YTL YE GİTTİGİDİYOR'DAN SUPERSTAR ALDIM NYCİTY MODELİNİ RESMEN ÇİN MALI CIKTI İÇİ COK CABUK ESKİYOR SOYULUYOR. VS.Vs. 3ay maximum ömrü var!! git adidas bayisinden alll!!! belki istediğin model olmaz ama uzun süre kullanırsın!!!

gittigidiyordakilerin hepsi çin malı!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekodz

ARKADAŞIM UYARIYORUM!!!

110 YTL YE GİTTİGİDİYOR'DAN SUPERSTAR ALDIM NYCİTY MODELİNİ RESMEN ÇİN MALI CIKTI İÇİ COK CABUK ESKİYOR SOYULUYOR. VS.Vs. 3ay maximum ömrü var!! git adidas bayisinden alll!!! belki istediğin model olmaz ama uzun süre kullanırsın!!!

Benim istediğim model 35.yıl serisi,gerçekten acaba böyle dandik mi oluyor?Eğer öyle ise almam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _tertip_

quote:

Orjinalden alıntı: thekodz

ARKADAŞIM UYARIYORUM!!!

Benim istediğim model 35.yıl serisi,gerçekten acaba böyle dandik mi oluyor?Eğer öyle ise almam.

evet ordakilerin hepsi oyle.. ben bi kez aldandım senn canın yanmasın ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.