Şimdi Ara

Supplement ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 8 aydır evimde çalışıyorum (Haftada 4Gün Üst Vücut) artık vucudum gelişmiyor, Besin takviyesi almaya karar verdim ne önerirsiniz. Günde yaklaşık 50 gr protein alıyorum

Yaş 18 Kg 70 Boy 1.80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua0396 -- 16 Kasım 2013; 19:43:38 >

• Proteini 100grama çıkart yeter. Hayvansal gıdalardan aldığın proteinle protein tozundan aldığın proteinin bir farkı olmayacak sonuçta. Eğer whey-izole/hidrolize falan protein alacaksan sindirim süresi farkedecek sadece. Daha fazla protein yiyemiyorum, tozla takviye edicem diyorsan orta karar bir ürün alıp yoluna bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Proteini 100grama çıkart yeter. Hayvansal gıdalardan aldığın proteinle protein tozundan aldığın proteinin bir farkı olmayacak sonuçta. Eğer whey-izole/hidrolize falan protein alacaksan sindirim süresi farkedecek sadece. Daha fazla protein yiyemiyorum, tozla takviye edicem diyorsan orta karar bir ürün alıp yoluna bak.

Kretain takviyesi alsam olumlu sonuc alabilirmiyim ?
  • Ua0396 U kullanıcısına yanıt
    hem evde çalışıyorsun hemde kreatin diyorsun. kesinlikle alma. bence protein de almamalısın. spor salonuna geç ve başlangıçtan en az 5-6 ay sonra kullanmaya başla böyle şeyleri.. hatta bir yılda , bu şekilde bekliceğini sanmıyorum.
  • Evde çalışan biri için takviyeye çok gerek yok bence. Doğal olarak düzenli beslen gereken protein ve karbonhidrat oranını yakala yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ua0396

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Proteini 100grama çıkart yeter. Hayvansal gıdalardan aldığın proteinle protein tozundan aldığın proteinin bir farkı olmayacak sonuçta. Eğer whey-izole/hidrolize falan protein alacaksan sindirim süresi farkedecek sadece. Daha fazla protein yiyemiyorum, tozla takviye edicem diyorsan orta karar bir ürün alıp yoluna bak.

Kretain takviyesi alsam olumlu sonuc alabilirmiyim ?

Beslenmen yetersizse alamazsın. Önce beslenme sağlam olacak, sonra iyi antrenman yaptığından emin olacaksın sonra da kasları yeteri kadar dinlendirdiğinden emin olacaksın. Bunlar tamamsa ihtiyacına binaen istediğini al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.