Şimdi Ara

Supplementer listem kontrol edebilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aşağıda isimlerini verdiğim supplementerleri kullanmaya başlayacağım sizin için uygun olmayan veya sizin tavsiye edeceğiniz eklmem gerekli herhangi bir şey var mı ?
    Birde mesela bcaa whey nox 2 bunlar antermandan 30 dk önce içilmeli diyor hepsini yani üçünü ard arda içince herhangi bir problem olur mu ? Çünkü üçünü de antremandan 30 dk önce içilmeli denmiş, sonra spor salonunda midem bulanıp kusup rezil olmak istemiyorum. O yüzden bilenlere danışmak istedim. İlgi alaka gösteren herkese teşekkürler.
    Bu listeyi bana macfit te çalışan hoca verdi bu konular hakkında bilgim yok o yüzden sordum
    Hardline Whey 3Matrix 
    Hardline Nox 2
    Hardline Karnitin
    Hardline Tribulus Terrestris
    Hardline ZMA
    Hardline Glutapure
    Hardline Creapure
    Hardline Burner
    Hardline CLA One
    Hardline Vitamin Mineral
    Hardline BCAA Fusion
    antreman programı da hergün 10 km koşu ardından hergün değişik bir kas gurubu antremanı birinci gün ön kol ikinci gün omuz, arka kol, göğüs, sırt, bacak, 1 gün dinlenme olarak yazıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertug34 -- 23 Mayıs 2019; 10:7:33 >

• Hardline Nox 2 içinde BCAA,Glutamin,Kreatin Monohidrat var.karnitin ve burner aynı anda kullanılmaz.
    Hardline Vitamin Mineral ve Hardline ZMA biri bitince diğerine başlarsın.Burada önemli olan amaç nedir.
  • hey maşallah, yemeği falan boşver bunları içsen karnın doyar
  • Abartmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle eğer bu kadar supplementi alacak liste yaptıysan bütçen var diye düşünerek markayı değiştirmeni öneririm. scitec markasını kullanabilirsin daha kaliteli ve f/p ürünü bir markadır ya da protein ocean var onlar da kaliteli ürünler üretiyorlar ve l-karnitinin toz formu bile var onları da şiddetle öneririm. eğer bu kadar supplement kullanmak istiyorsan öncelikle ne yapmak istediğine karar ver. yağ mı yakmak istiyorsun yoksa kas mı kazanmak istiyorsun? tahminimce yağ yakmak istiyorsun. o yüzden söylediğim suppelementler ve gün içinde kullanman gereken sıralaması senin için uygun olacaktır.
    sabah kahvaltıda - eğer aç karnına kardiyoya çıkıyorsan 200 mg civarı kaffeine, 1 ölçek l-karnitin, ve c vitamini. (l karnitin c vitaminiyle daha iyi emilim sağladığı gösterilmiştir.) kardiyo vs yapmayıp direkt kahvaltı yapıyorsan bence yulaf yiyorsan içine 1 ölçek protein tozu atabilirsin. ayrıca kardiyo yapıyorsan eğer kardiyo esnasında 5 gram bcaa almanı öneririm.

öğünler arası uzunsa eğer yani if tarzı diyet yapıyorsan aralarda 5-10 gram bcaa alabilirsin, neticede caloric deficittesin ve katabolik olma durumu var, bunu önlemesi açısından.

antrenmandan 30 dk önce bir pre workout ürünü. ben pre workout olarak şöyle yapıyorum ; 5 gram sitrülin alıyorum (big joy) ve optimum nutrition'un amino energy diye bir preworkout'u var, ikisini karıştırıp antrenmandan 15-30 dk öncesinde içiyorum. amino energy baya iyi tad olarak kesinlikle tavsiye ederim. onun dışında bsn markasının noxplode ürünü var onu da kullanmıştım o da etkili bir üründür. ya da hardline nox2 alabilirsin. ayrıca beslenmen çok iyi değilse antrenmandan önce 1 ölçek protein tozu da alınabilir. ayrı ayrı karışım yapılıp, beta alanine, sitrülin, arginine karıştırıladabilir.

antrenman esnasında - 10 gram bcaa.
    antrenmandan sonra - 1 ölçek protein tozu, creatine.
    antrenmandan sonra kardiyo var ise 1 ölçek l-karnitin ve caffeine alınabilir.

yatmadan arginine supplementi alınabilir, growth hormonu arttırması açısından veya zma alınabilir rahat bir uyku için.

tribulus,burner,cla vs. çöp supplementlerdir. aslında beslenmen iyi olursa supplementlerin nerdeyse hepsi gereksizdir. bir kaçı hariç. o yüzden dediğim şekilde kullanabilirsin. ayrıca eklem sağlığı ve genel sağlık için omega-3 ve glukozamin kullanabilirsin.

iyi sporlar.

• cok zenginsin sanırım bunlari alacağına küre gir daha az zarar görürsün

• paranı çöpe atmak için güzel bir yöntem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Whey Protein
    Vitamin Mineral
    Nox 2 yeter👍

• Herkese verdiği cevaplar için teşekkürler. Bu listeyi bana macfit te çalışan hoca verdi bu konular hakkında bilgim yok o yüzden sordum
  • Maşallah macfitteki hoca hardlinedan komisyon alıyor heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.