Şimdi Ara

Supplementler böbrek yetmezliği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalar sormak istediğim bir soru var izninizle. Çoğunlukla fazla supplement kullanımının böbrek yetmezliğine neden olabileceği yazılarını görüyorum nette doğruluk payı nedir bunun bir bilimsel açıklaması varmı bildiğiniz. Bide bazı bodyci arkadaşların paylaştığı supplement resimlerinde vitamin hapları görüyorum bu vitaminler böbrek yetmezliğinden filanmı koruyor bilgi almak istiyorum bu konuda sizlere zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venüsdeki Limon Ağacı -- 14 Mart 2014; 19:19:10 >

• Venüsdeki Limon Ağacı V kullanıcısına yanıt
    düşündüğüm şey ise karaciğer koruyucu olabilir, normal vitamin de olabilir. Böbreklere yük bindirdiği doğrudur ama yetmezlik duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

düşündüğüm şey ise karaciğer koruyucu olabilir, normal vitamin de olabilir. Böbreklere yük bindirdiği doğrudur ama yetmezlik duymadım.

Supplement kullandığı için "belki ilerde çocuğum olmayacak" diyeni dahi gördüm
  • Fazla supplement karaciğeri yorar. Sonuçta o organın işleyebileceği belli bir miktar var, sen onun üzerine çıkarsan sağlıklı olmaz.
  • bobrek yetmezligi en son nokta ama fazla protein bobreklerde tas karaciger ve bobrekde fonksiyon bozukluklari yaratabilir bazisi gunde 400gr protein alir steroid alir hicbirseyvolmaz baskasi gunde 100gr protein alir bobreginde tas olusur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen protein tozu içip ölen adam gördüm ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

Geçen protein tozu içip ölen adam gördüm ben.

hocam belki ironi yapıyorsunuz ama supplementlerin ek takviye olduğunu biliyorum sadece böbrek yetmezliği filan yaparmı diye kafama takıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karaciğer Kanseri (yardım)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Venüsdeki Limon Ağacı V kullanıcısına yanıt
    Günde 10 litre su içiyorsan buda sana böbrek yetmezliği yapabilir doğru değil mi?

Bir tane ağrı kesiciyi dilinin altında eritirsende sıkıntı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.