Şimdi Ara

Sürekli çişim geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ekselans181 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
46.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• şeker hastalığı veya meshane taşı olabilir
    eğer çok su içmediğin halde sürekli çişin geliyorsa bi doktora görün.
  • Çişin sarımı yoksa şeffafmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir arkadaşında çok çişi geliyordu, böbreklerine bir virüs yerleşmiş böbreklerini işiyormuş doktor acil ameliyata aldı. Ama öldü maalesef. Başımız sağ olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 3 Ocak 2016; 17:27:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok Çay Ve Su İçiyorsun
  • Bizim mahallede biri vardı sürekli tuvalete giderdi bir gün durduk yere tuvalette bayılmış 2 saat sonra kaybettik rahmetliyi.
  • yanlış anlattım işeyesim geliyor ama çişim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Debski

yanlış anlattım işeyesim geliyor ama çişim yok

aynı bende de bu durum var bazen dakikalarca bekliyorum tualette gelsin diye
  • eskiden bende de vardı ama geçti , önemli bi şey olduğunu sanmıyorum kafanıza pek takmayın.
    psikolojik olabilir.
  • o bende de vardı sonra psikolojik bişey olduğunu anladım ve çok şükür pek olmuyo artık arada yine oluyo aöa
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

quote:

Orijinalden alıntı: Debski

yanlış anlattım işeyesim geliyor ama çişim yok

aynı bende de bu durum var bazen dakikalarca bekliyorum tualette gelsin diye

bu bi hastalık olsa gerek çünkü tam olarak aynı durum bende de var.
  • Seker olma ihtimalin var. Cil doktora gorun

Endokrinoloji olmali ama aile hekimine danis once

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • altına bez bağla gelince hiç bekleme direkt sal 1 hafta sonra geçer
  • idrar yolu iltihabı veya prostat iltihabı olabilir.İdrar açık renkli ve çok su içme ihtiyacı duyuyorsan
    diyabet olabilir.Eğer yaparken yanma veya kasıklarına yakın ağrı olursa iltihaplanma ihtimali var.
    En yakın zamanda bir üroloji uzmanına görün
  • Burada aldığın bir ton cevaplara kafayı takacan sonrada bu sefer olacan psikoloj eşliği psikiyatri uzmanına boylayacan yakında.. Sana bir ton cevap yazarlar.. sonrada psikolojini ve moralini bozarlar tabiki ne bekleyeceksin oğlum buradaki ilk okul çağındaki yada liseli çocuklardan doktor gibi açıklamayı mı ? Hı..

Bu yaşta birşeycik olmaz.. meraklanma..

Büyük ihtimal üşütmüşsündür idrar yollarını ondan dolayı sık sık tuvalete gitme hissi duyuoyrsun veyahut çok sık sıvı birşeyler tüketiyorsan oda yapabilir..

Baktın geçmiyor.. hala devam edioyrsa o zaman üroloji uzmanına randevu alırsın ona göre sorduğu sorulara cevap verirsin ona göre tektikler uygulanır.. Sıkıntı yok.. Diyabet bir tek işemeyle beraber kalmayıp başka bir fizyolojik uyarıda veriyor.

Kötü birşeyciğin yok.. Ama geçmezse üroloji uzmanından yardım almalısın.

Dikkat ediniz kendinize.. (Psikolojik te olabilir)

• bol bol su içip uzanır vaziyette dinlenmeni öneririm. idrar yolu enfeksiyonu olabilir. bol sıvı tükettip tuvalete çıktıkça rahatlarsın bir süre sonra bir şeyin kalmaz. eğer ertesi gün devam ederse mutlaka doktora görün ihmal etme.
  • Havuz deniz vs varsa iltihap kapmissin. İgrenc bi ilaci var. Kullan gecer. Doktora git verir sari toz seklinde

• sürekli çiş yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Çişin sarımı yoksa şeffafmı

Horttt

Şeffaf hocam. Sorunum nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim bi arkadaş vardı aynı senin gibi sürekli işerdi. Bir gün yine işemeye gitti geri gelmedi meğerse iç organlarını işemiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.