Şimdi Ara

Sürekli değişen adsl hızı ve Telefon gürültüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modemdeki hızım 8191.Ve paralel hat kullanıyorum.Fakar son günlerde telefon ile yapılan bir görüşmeden sonra adsl hızım sürekli değişiyor.Ayrıca Telefonda gürültü oluşuyor.Sorun nerede sizce adsl de mi telekomda mı?

• splitter dan veya kullandığın filtreden olabilir mi?

paralel bağlantı yı iptal edip internete gir bakalım sonuçlar nasıl olacak

paralel bağlantı yı iptal edip telefon görüşmesi yap bakalım nasıl olacak
  • telefonu direk bağladığımda yine gürültü oluyor.Telekomu aradım bi gelip baksınlar bakalım.teşekkrüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutca57

modemdeki hızım 8191.Ve paralel hat kullanıyorum.Fakar son günlerde telefon ile yapılan bir görüşmeden sonra adsl hızım sürekli değişiyor.Ayrıca Telefonda gürültü oluşuyor.Sorun nerede sizce adsl de mi telekomda mı?

Aynı sorun komşudan aldığım nette vardır tam 2 hafta uğraştm sonunda sorunu çözdüm

modemi resetledim sonra yazılım güncelledim

splitter değiştirdim

Netten sürekli düşünyorudum geldiğinde modem değerlerine baktığımda hız sürekli düşüyordu. bir dahaki kopmada eski haline geliyor yada hiç yükselmiyordu hızım neyse.

Müşteri hizleriyle konuşularak alabileceğin max. değeri sabitletirdik.

yine aynı şekilde kopma . binanın dışından itibaren telefon hattının kablosunu değiştirdik hiç bir sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 13 Aralık 2011; 23:00:48 >

• evet ben de bina dışındaki kablolarda sorun olduğunu düşünüyorum.yarın gelecek adamlar.ilginiz için sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.