Şimdi Ara

Sürekli Değişen Ortalama Yakıt Tüketimi (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugünlerde aracımın ortalama yakıt tüketimi, anlık yakıt tüketimi gibi sürekli değişiyor. Önceden böyle yapmazdı. Sürekli 5.9 - 6.0 - 6.1 civarı olurdu. Şimdi sıkışık trafikte 6.7'ye doğru çıkıyor, otobanda vs. 6.1'e düşüyor. Ama özellikle sıkışık trafikte sürekli değişiyor bu değer. 1 ay öncesine kadar böyle yapmıyordu. Sürekli 6.0 civarlarında duruyordu. Ama bugünlerde sanki anlık yakıt tüketimini gösterir gibi değişiyor ortalama yakıt tüketimi. Acaba yol bilgisayarı mı kafayı yedi yoksa başka bi sorun mu var. Aracım 2008 Fiat Doblo 1.3 Multijet.

Edit: Şimdi aklıma geldi yol bilgisayarını 4 gün önce sıfırlamıştım. Daha 100 km bile olmadı sıfırlayalı. Bu yüzden ortalama yakıt tüketimi sürekli değişiyor sanırım. 200 km sonra normale döner Kendi sorunumu kendim çözdüm kendimi tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dominic Toretto -- 3 Mart 2013; 19:51:53 >

• Böyle kıl kıl arızalar oldu mu insan arabadan bile soguyabiliyor valla. Servise göstermekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Böyle kıl kıl arızalar oldu mu insan arabadan bile soguyabiliyor valla. Servise göstermekte fayda var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.