Şimdi Ara

Sürekli Güncel! ÖGRENCIYIM, CAFE AÇACAGIM, TECRÜBESI OLAN HERKESE IHTIYACIM VAR!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
14
Favori
6.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sigarayı içeriye hiç katmayayım ya? kapının önünde de 2 tane masa var, onu 4 e çıkarırız içeriden uzak tutarız sigarayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35000

quote:

Orijinalden alıntı: TTunahanKK

bi bardak çayın maliyeti 9 kuruşken neden 4 liraya içeyim ve neden 1 liradan fazla satayım? olay bu açıkcası 2 haftalık araştırmalarım
     Sürekli Güncel! ÖGRENCIYIM, CAFE AÇACAGIM, TECRÜBESI OLAN HERKESE IHTIYACIM VAR!!

90 metrekarelik alanda bu kadar satış ?

2 - 3 katlıysa belki

2 ay neyin cezası bu böyle

• Varsayımlarla işe giriyorsun. Bence biraz keşif yap. Oralardaki kafeleri gözetle. 300 çay falan zor bence.
  • Eğer açarsan mobilyalarını otantik bir şekilde yapabilirim ve iç dekorasyon konusunda yardımcı olabilirim karaköyde yani açılan birçok yer gibi güzel bir mekanın olur

detaylar için pm atabilirsin
  • Bidefa tutçağın elemanlar kafeyi sürekli turlasınlar temizlik önemli biraz saygı ile müşteri çekersiniz burda var öle bi cafe nescafeyi 5 satıyor ama sırf saygı ve özenli oldukları için gidiyorum diğer öğrencilerde öle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antares kullanıcısına yanıt
    Civar kafelerde oturacak yer yok tıklım tıklım ve menü 4 5 liradan başlıyor. 2 kere gittim misafirim gelince mecbur 2 yudum çaya 30 40 hesap odeyip kalktık, dediğim gibi artık ihtiyaç böyle bi yer bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTunahanKK T kullanıcısına yanıt
    Civarda öyleyse sizin bu kadar fiyat düşürmeniz iyi değil. Ya sizi rahatsız ederler ya da ucuz diye pek gelen olmaz. Fiyatların yüksek olması her zaman kazık atmak için değildir. Kaliteyi belli eder.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum cok iyimser hesap yapmissin ama 30 sermayeyle isin zor gibi duruyor. Biz de 25bin sermaye ile Kostebek magazisinin urunlerini satacagiz Avm'de stant acip. Hatta su an onlarla gorusmeye gidiyordum otobuste konuyu gordum. :) Stant oldugu halde 25bin neredeyse tam yetiyor bize.
    Ortakoy'de 5binlik bir dukkan ne kadar iyidir tartisilir diye dusunuyorum. Gezerken gorduysen ve begendiysen sorun yok da sahibinden gibi bir siteden gorduysen ilk once dukkana bak yoksa salatalik cikabilir.
    O yazdigin maliyet listesi cok iyimser olmus onu soylemem lazim. :) Bufe acmak icin ne gerekir tam bir bilgim yok ama 2 yemek yapan eleman bir garson bir bulasikci alsan ve essek gibi 12 saat calistirsan bile brut yaklasik 1700 liradan dusunursen 8 eleman 13600 lira yapiyor. Daha bunun 5bin kirasi var muhasebesibvar zarti var zurtu var.
    Baslangic icin de daha bunun masasi, sandalyesi,standlari, ocaklari falan lazim olacak. Sadece tost ve cay ile isletme donmez, iyi kotu yiyecek de yapman gerekiyor onlar icin de masraf edeceksin yani.
    Yemek isinde olacagin icin elektrik, su, dogalgaz faturalarin da olacak.
    Ayrica 90 metrekarelik bir yerde yazdigin satis oranlari fazla iyimser geldi.
    Benim bilmedigim daha bircok sey de vardir muhtemelen. Hesabini kitabini ona gore yap derim. :)

• Aynen, ben de hiç sevmiyorum cıvık elemanı. Temizlik, servis, bulaşık, ocak, kasa derken 90 m2 yerde 7 8 kişi çalışacak ama kaliteli olsun yeter

• ortaköyde 30k sermayeyle kafe açılacak olsa kimse araba almaz herkes ortaköyde ikşer üçer kafe açardı hocam bence hesaplamalarında yanlış var çünkü kafe sahiplerinin alayı trilyoner gibi geziyor yani bıraktıgı para çok büyük en küçük 15bin kar demişsin bence de daha fazla bile bırakır ama şöyle düşün hayatında koyduğun parayı 2. aya girmeden çıkaracağın bir yatırım duydun gördün mü neyse belki de doğrudur eğer öyleyse aç dükkanı iki ay sonra sonra haber ver ben de cafe açıcam ciddiyim bol şans :)
    Hocam kaliteli olsun da verdiğimiz paraya acımayalım bazı kafeler köpeğin önüne atar gibi kahve koyuyor elemanın suratı asık sanki ben zorla iş yaptırıyorum bide pahalı oluyolar iyi sıvıyolar yani dediğim gibi yaparsanız çoğu kişi gider

• Eyvallah doğru diyorsun, 7 24 calisacagiz ve min 10 15 eleman lazım bize. Dükkanı gezdim cok hosuma gitti, resmini attım onceki sayfada var. Piyasa pahalı ve biz fiyattan müşteri çekeceğiz yani inşallah :)

• Eyvallah :) bu tablo çalışacak eleman için, 7 24 çalışma ve uykusuz en az 2 3 ay için. Risk almak demek bu ama risksiz kazanç yok. Benim avantajım öğrenciyim ve gecindirmem gereken kimse yok, riske atabilecek param var en kötü 0 kar yapsam malzemeleri satsam zararı 3 4 ay calisarak kapatir yoluma devam ederim :) bu yuzden gec kalmak istemiyorum

• Reklamın aslı fısıltı gazetesi derler :) elemanları iyi seçeceğiz ve para yorgunluğu alır temelinden paralarını iyi vereceğiz. Zeki adamlarız çok şükür, isletmesini takibini iyi yaparsak önümüz açık :)

• quote:

bi bardak çayın maliyeti 9 kuruşken neden 4 liraya içeyim ve neden 1 liradan fazla satayım? olay bu açıkcası 2 haftalık araştırmalarım
     Sürekli Güncel! ÖGRENCIYIM, CAFE AÇACAGIM, TECRÜBESI OLAN HERKESE IHTIYACIM VAR!!

Babamın mekanı var esnafız yani, o hesap öyle olmuyor maalesef, bir kere yeni mekansın insanların sana gelmesi alışması vs derken aylar geçebilir, hemen açar açmaz günde 50 kaşarlı 300 çay satmak falan pek mümkün değil, yani aylarca zararına çalışabileceksen gir bu işe, mesela başka esnaf bir abimiz mekan açtı adamın mekanı tutturması 2 sene sürdü, 2 sene zarara çalışmış, ben uyarıyorum herşeyin o tablo gibi olmayacağını ya da o tablonun oluşmasının aylar hatta yıllar alabileceğini bilerek gir bu işe, 5 bin kirayı cepten vermekte var, hayırlısı olsun inşallah

• thepromh kullanıcısına yanıt
    İnşallah sağolasın tavsiye icin. Üniversiteden cevrem var, yurttan var, bi de reklamını iyi yaparsak, broşürle gelene çayın yanında kuru pasta ikramimizdir desek mesela? İnsanlara ayak aliskanligi kazandirsak hizli bi giriş yapamaz mıyız piyasaya?

Hocam bu dediklerim olursa emin olun gelenler olur burda var öle bi cafe öğrenciyiz para az:D buna rağmen sırf bunlar için gidiyoruz

• Bu kadar kolay değil bu işler. 5 bin tl kira ver 20 bin kazan. Sence bu kadar basit olabilir mi. Yukardaki arkadaşın dediği gibi zararına ayların gidebilir ki gider.

• Torsades De Pointes kullanıcısına yanıt
    5 kira verip 15 20 kazanmanın neresi absürt ki sonuçta ticaret bu ve benim orada eleman masrafım cok olacak, sermayenin kredisini ödeyeceğim felan elimde ay sonu 2 3 anca kalacak belki ilk aylarda. İş otursun yeterki

• quote:

İnşallah sağolasın tavsiye icin. Üniversiteden cevrem var, yurttan var, bi de reklamını iyi yaparsak, broşürle gelene çayın yanında kuru pasta ikramimizdir desek mesela? İnsanlara ayak aliskanligi kazandirsak hizli bi giriş yapamaz mıyız piyasaya?

Hocam oto yıkamayı amcasıyla açacakmış.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.