Şimdi Ara

Sürekli Güncel! ÖGRENCIYIM, CAFE AÇACAGIM, TECRÜBESI OLAN HERKESE IHTIYACIM VAR!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
14
Favori
6.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TTunahanKK

doğru nargile çok büyük etken hem de ucuz nargile. Geçen gün aynı lokasyonda destan cafe'ye gittim 45 liraya klasik nargile :/ Eskişehirde aynısını odunpazarında 6 liraya içiyoduk. Ama gelgelelim nargile meselesi benim için problem, ailem muhafazakar ve buna kesinlikle müsaade etmezler. O yüzden mecbur daha nezih, TV'li wi-fi li bi mekan olacak :)

hocam nargile kötü bir şey değil ki sigaranın bir farklısı yani alkol yok uyuşturucu yok ailenizin bir şey demesi anormal bir şey bence
  • TTunahanKK T kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar çok basit araştır iyice çok güzel modeller bulursunhttp://i.hizliresim.com/qBmLZR.png bu gibi ve özellikle masayı iyi seç ahşap mesela çok çabuk deforme olur , leke çıkmayan masalar seçme.

http://i.hizliresim.com/bbg3mm.png
    Bu tür sandalyeler rahattır en azından kıçı çabuk ağrıtmaz , ama yani mekânı rengarenk bişey yapma.
    Bir de mesela böyle büyük koltuklar al ki grup şeklinde oturulabilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cafede falan çalışmadım ama birkaç noktaya değinmek istiyorum hocam.

evvela buralarda insanlarla fikir alışverişine girmen güzel bir şey öğrenme açısından. fakat bence yine de yaptığınız planlar çok yüzeysel duruyor. bir süre o bölgede takıl, insanlarla yüzyüze konuş. forumdakilerle tartış. en küçük ayrıntısının bile hesabını tutmak size ileriyi gösterir, farkındalık çok önemli işletmecilikte tabii ki.

binlerce insan var senin gibi hedefleri olan.

30-40 bin sermayeyle ortaköy gibi nezih bir yerde kafe işletmecisi olacaksın ve ayda çok güzel para bırakacak işin olmuş olacak.

bence bu kadar basit değil.

fikrin iyi, risk almadan kimse bir şey elde edemez bu ülkede. kötü niyetle yazmıyorum bunları ama biraz daha sor soruştur.

işin rast gelsin. aç duyur, geliriz biz de inşallah :)
  • lookback kullanıcısına yanıt
    masa aynısını seçtim ikili olarak :) sandalye bunun kolsuzlarını önceki sayfalarda resim atmıstım var orada
  • 36 yasindayim 15 yil esnaflik yaptim tecrubelerime dayanarak 1 sey soylicem ne yaparsan yap ne acarsan ac actigin dukkanin kirasina bakma kesinlikle sirkulasyonu olan bi yerde ac dukkanini getirisini de ona gore hesaplayip ona gore bir seyler sat az maliyet olsun gideri dusuk olsun diye oylesine bir yer acma.

Cok onemli not; ayni meslek grubundaki meslektaslarindan sana + puan kazandiricak icraatlar yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 23 Mayıs 2016; 20:09:05 >
  • brnefe2015 kullanıcısına yanıt
    sagolasın kardeşim :) bi excel üzerinde çalışıyorum her şeyin maliyetini ince ince işlediğim, günlük karımızı zararımızı görebileceğimiz bi program gibi bi nebze. Önümüz Ramazan. Bizi nasıl etkiler o aklımda bi yandan. İlk 6 ay 1 sene kar odaklı çalışmıyorum maksat işler otursun
  • Valla 1 çay söylerim, wifi şifresini isterim. 5-6 saat takılırım sadece 1 çay ile

• GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    ahaha maksat dükkan boş durmasın sizin gibilere de ihtiyacımız var kardeşim :)
  • Başkan mekan göşterişli olsun. Albenisi olsun yani, goze guzel gozuksun. Bahcelievlerdeyim hayirli olsuna gelirim insallah acarsin.

• FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    eyvallah müdür :) Toplu bi DH daveti yapacağım açmayı becerebilirsem :) Mekanı güzelleştireceğiz imkan verdikçe :D
  • Geç kafeyi bence.

Sen git ilk önce ucuzundan 10 tane ps4 al bir salon aç. sonra baktınki herkes doluşuyor 10 tane daha al. sonra 10 tanede xbox one al. sonra pc al. camada "gta 5 gelmiştir" falan yaz bundan çok daha iyi para kazanırsın. en azından garsona para vermek zorunda kalmassın. hemde zahmetli değil tüm gün gidip masada oturuyorsun.

yaşadığım yerde bakıyorum playstation salonu olanların elinde iphone 6lar samsung s6lar, audiler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 23 Mayıs 2016; 20:25:06 >
    Kiralarken hem depotizo hem emlakci parasi hem de bir aylik kirayi pesin vermen gerekiyor. Eksik yazmissin

• Elektrik su aidat temizlik malzemesi eleman gideri hesaplamamış. Yazmış Türk kahvesi 2.5 tl kâr x30 ay sonuna 29.000 diye. Oh ne ala anasını satıyım pek güzelmiş bu işler
  • Acarsan ve ortakoye ugrarsam acik adres ver bizim de payimiz olsun 2 cay iceriz arkadasla

• Fenliselimezun kullanıcısına yanıt
    eyvallah :) editte harita gösterdim :) zaman içinde sürekli edit koyacağım :D
    valla hocam ben bursalıyım gecen burda bi cafe açıldı ne zmn önünden gecsem ful dolu bu fiyatlarla biraz reklamda yaptın mı baya para kazanırsın
  • isyanlarda 16 İ kullanıcısına yanıt
    üniversitelerde, liselerde reklama önem vereceğiz, şöyle güzel ışıklı bi tabela, sokağın başına sonuna birer adam :D olamayacak şey değil inşallah hocam
  • 24 saat acik olmanin bi anlami olmaz it kopuk dolar cix caddede degilsen

• infest06 kullanıcısına yanıt
    cix caddede değilim de sürekli sirkülasyon içerisindeyim. onun faydası dokunur, ilk hafta denerim baktım iş yok kapatırım akşamları
  • Kardeş bunun aylık elektriği, suyu, çalışan maaşları nerede? Tek kişi mi yöneteceksin kafeyi ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.