Şimdi Ara

Sürekli Güncel! ÖGRENCIYIM, CAFE AÇACAGIM, TECRÜBESI OLAN HERKESE IHTIYACIM VAR!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
14
Favori
6.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bacak bacak üstüne atabileceğimiz masa seçmelisin tek kriterim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISEACRE -- 23 Mayıs 2016; 16:42:20 >
  • oturduğun yerden takla atacaksın dert etme :)
  • Kardeş 16 yaşındayım ama 19 falan duruyorum boy 1.90 tipim iyidir. Garson olarak çalışabilirim part time

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse gelmez hocam zor yani kolay degil 10 15 bin karlı çıkman çoook zor

• Garsonlar kiz erkek karisik olsun
    Diksyonlari duzgun insan iliskileri iyi olsun

• çörçil olsun mutlaka hastaları var bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

kız garson al, eğer güzelse müşterisi bol olur

Güzel eleman iyidir ama kafası bassın bişeylere. Haftasonu gittiğim yerde 50 tl verdim 42 tl para üstünü veremedi kız yanındaki elemanı çağırdı hesaplasın diye..
  • Neden bilmiyorum ama dukkani begenmedim.

• farukayaz F kullanıcısına yanıt
    Bölge çok kalabalık ama kapı önündeki sokak daha sakin civara göre. O yüzden cok guzel isiklandirma ve reklama ihtiyacım var, insanların yerimizi ogrenmesi lazım. Mesela broşürle gelene kahve ikramimizdir felan gibisinden

• TTunahanKK T kullanıcısına yanıt
    Açıkcası Ortaköyde tutunman çok zor .Orda belli başlı mekanlar var.Ortaköyde 5 bin gibi kira vericeğine göre sokak arasında küçük bi yere açıcaksın büyük ihtimal .30 bin gibi bi rakamın üç aşağı beş üstüne rahat bi kafe açılır ama ortaköyde değil.Dükkan genişliğin az olucaktır (Karaoke standı,lcd tvler koymada sıkıntı yaşayacaksındır) dükkan önüne 3-4 masa atıyim ile olmaz o iş zaten müşteriyi nasıl çekiceksin mantıklı düşün?Çay 2 lira tost 2 lira ile mi? Ortaköy , Bebekte olmaz o iş.Senin o yaptığın kazancı bilindik mekanlar yapamıyo.Acı ama gerçek havaya para dökme derim ben
  • IOzguur kullanıcısına yanıt
    ortaköyü ve piyasayı iyi biliyosun, sözünü çok dinlerim ama bi yolu olmalı, bakkallar bile kocaman dükkana sahipken neden kafe ile iş yapamayayım? Öğrenci her yerde öğrenci. Ben de Ortaköy'de yaşıyorum ama çaya 3 4 lira vermek istemiyorum, bi yerde akşama kadar oturduğumda 100 lira adisyon gelmesin, fiyatları genel olarak uygun olan çay, kahve, soğuk içecekli, tost, poğaça, pasta, muffinli belki hazır tatlılı bi mekan olsa yiyip içsen akşama kadar 30 40 ödeyip kalksan? var mı öyle mekan? ya priz yok ya internet yok pastanın dilimi 6 lira, en ucuz çay 3 4 lira mecbur ucuz diye alıyosun, portakal desen kola desen ateş pahası. karın doyurmaya hiç girmiyorum
  • Bir şey daha söyliyeceğim, o kadar karamsar değilim kesin olmaz falan diye ama 5 ay kar edememe ihtimalini göze alarak hesap yap bence.

• 90 m2 alandan 1 sene boyunca aylık kendine 8-9 bin tl kar çıkart ben kendimi banlıycam.
  • başlangıç maliyetlerine şirket açmak,dükkana ruhsat alma maliyetlerinide ekle bence ayrıca her 3 ayda 1 stopaj gideri,devletin aldığı sabit vergiler ve geçici gelir vergilerinide ekle ayrıca dükkanı açmadan dükkana malzeme alman yaklaşık 8-10 bin lira tutar.bende yaklaşık 3-4 yıldır bu işlerin içindeyim o kadar çok vergi vs. varki kazandığın paranın nasıl gittiğini anlamıyorsun bile.ayrıca pos makinası için bankayla anlaşacaksın sonuçta onlarda her çektiğinden belli bir % alıyor ve aylık simkart bedeli alıyor.ayrıca yazar kasa pos ların tanesı 1500 den aşağı değil.inşallah herşey istediğin gibi yolunda gider.
  • 30bin ile işin biraz zor dostum. hiç kar etmeden seni en az 1 sene idare edecek paran yoksa cebinde üzülebilirsin.
  • tnltmr T kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam

Sermaye

Depozito 5.000 ₺
    Emlak Bedeli 7.250 ₺
    Portakal Sıkacağı 100 ₺
    Buz Makinesi 300 ₺
    Bardak. Peçete Dispenseri 100 ₺
    Çay Kazanı 300 ₺
    Tost Makinesi (16 dilim) 160 ₺
    Türk Kahvesi Makinesi 350 ₺
    Yangın Söndürme Cihazı 50 ₺
    Temizlik Malzemeleri 300 ₺
    Züccaciye 500 ₺
    Yazar Kasa - POS 970 ₺
    Masa (2 kişilik) x15 2.250 ₺
    Masa (4 kişilik) x5 1.250 ₺
    Sandalye x40 2.600 ₺
    TV 2.500 ₺
    Resmi Evraklar ve Kayıt 1.520 ₺
    Total 25.500 ₺

şeklinde bi sermaye planı yapmıştım araştırarak, yine de sürpriz giderlerle 30bin diyodum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TTunahanKK

ortaköyü ve piyasayı iyi biliyosun, sözünü çok dinlerim ama bi yolu olmalı, bakkallar bile kocaman dükkana sahipken neden kafe ile iş yapamayayım? Öğrenci her yerde öğrenci. Ben de Ortaköy'de yaşıyorum ama çaya 3 4 lira vermek istemiyorum, bi yerde akşama kadar oturduğumda 100 lira adisyon gelmesin, fiyatları genel olarak uygun olan çay, kahve, soğuk içecekli, tost, poğaça, pasta, muffinli belki hazır tatlılı bi mekan olsa yiyip içsen akşama kadar 30 40 ödeyip kalksan? var mı öyle mekan? ya priz yok ya internet yok pastanın dilimi 6 lira, en ucuz çay 3 4 lira mecbur ucuz diye alıyosun, portakal desen kola desen ateş pahası. karın doyurmaya hiç girmiyorum

Açık konuşmam gerekirse o çevrede vakit geçirmek istiyosan minumum 1-2 saat için tek kişi 70-100 lira civarı para harcıyosun zaten.Haricinden araba içinde ayrı ücret ödüyosun.Giden insan bunu az çok hesap edip gidiyo.Bana kalırsa okuluna yakın mekanda ilerlemeyi düşün

• Cakma hoparlorlerle sesi fulleyip milleti sağır etme ayrıca sigara ve nargile icilmeyen ayrı bir ortam olursa iki türlü müşteri cekersin. Ha bi de türkçe yabancı pop açma azıcık kültür de olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ucuz satmak müşteri için iyidir ama bir müddet sonra cafe değil kahve olur orası.
  • satışlar çok iyimser olmuş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.