Şimdi Ara

Sürekli Harddisk değiştirmek zararlımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşla, 2 tane HDD 1 tane SSD var. SSD oyunlar için kullanıyorum. HDD leri iş için kullanıyorum. günde bir yada 2 günde bir laptobun sabit disk kısmını açıp HDD lerden birini yada SSD yi takıyorum. bunun laptoba bir zararı varmı? ilerleye zamanlarda bir sorun yaratırmı?

• up up up
  • Sata girişleri sürekli tak-çıkart amacı ile yapılmadığından belki soketler uzun süre böyle yaparsanız aşınabilir. Bunun dışında hiçbir problem olmaz. Böyle yapmak yerine USB 3.0 to Sata bi kablo alıp ihtiyaç olduğunda usb 3.0'dan bağlarsanız hem hızlı çalışır hem de risk almamış olursunuz.

Şöyle :
     Sürekli Harddisk değiştirmek zararlımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeIntegrity -- 17 Şubat 2017; 13:14:40 >
  • Özenle takıp değiştiriyorsanız problem olacağını düşünmüyorum.
  •  Sürekli Harddisk değiştirmek zararlımı?

eğer CD kullanmıyorsanız sürekli DVD ROM bölümüne böyle 20-30 TLye alınabilecek bir aparat takabilirsiniz.Böyle sürekli tak çıkar yapmazsınız en azından birini.

HDD caddy olarak bilinir google'a yazarsanız görürsünüz.

• arkadaşlar yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.:)

USB kablosu var ama takılma yapıyo. o yüzden direk laptobun içine takmayı tercih ediyorum. :) CD sürücüsü yerine HDD caddy fikri kafama yattı :) DVD den Call of Duty yüklememem gerekiyor. Onu yükledikten sonra alacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThMadMax

arkadaşlar yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.:)

USB kablosu var ama takılma yapıyo. o yüzden direk laptobun içine takmayı tercih ediyorum. :) CD sürücüsü yerine HDD caddy fikri kafama yattı :) DVD den Call of Duty yüklememem gerekiyor. Onu yükledikten sonra alacağım :)

harici dvd sürücüsüde alabirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harici dvd sürücüm var. Hdd caddy aldım oyunu yükledikten sonra. Şimdi işim daha kolay :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSD'yi caddy üzerinden kullanırsanız performans düşüklüğü yaşayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThMadMax

Harici dvd sürücüm var. Hdd caddy aldım oyunu yükledikten sonra. Şimdi işim daha kolay :)

Dvd yerine hdd yi takin direk normal sata 3 portuna ssd yi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten öyle yaptım. Laptobun içinde ssd takılı. Hdd ise hdd caddy' de. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThMadMax T kullanıcısına yanıt
    hdd cady için 2.5 inch hdd veya ssd bakman gerek önemli bu ayrıntı.Alırken yazmıyor üstünde kızakların
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.