Şimdi Ara

sürekli hata veren makina????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli hata veriyor ve sonucunda ya restart atıyor ya geçersiz işlem yürüttü diyor. Bildiğim her şeyi denedim. Defalarca format attım farklı cd lerle yükleme yaptım ramleri denedim başka makinalarda gayet iyi çalışıyorlar deliricem bu mesajı yazarken bile 3kere yaptı bunun sebebini nasıl bulucam yardım edin lütfen.2senedir sorunsuz kullandığım sistemim hd den şüpheliniyordum eskimişti ve çok ses yapıyordu arada donuyordu değiştirdim yeniden format ile sistemi yükledim ama devam etti. sadece artık donmuyor. sistem özelliklerini yazmadım çünkü onlarla alakalı her şeyi denedim. yani driver çakışması, donanım çakışması, yada hatalı donanım yok. Ramlerden şüphelendim ama değil, hd sağlam, cpu anakart diğer makina veya kombinasyonlarda gayet iyi çalışıyor.
    Anlarım diyen varsa explorerın verdiği hata kodunu yazayım. Bu arada firefox gibi diğer internet programlarındada hata veriyor onuda denedim.

AppName: iexplore.exe AppVer: 7.0.5730.11 Modname: mshtml.dll ModVer: 7.0.5730.11 OffSet: 0009946e

• İnternet explorer hata veriyor gibi gözüküyor. i.explore.exe=interner explorer . İnternet explorer i yeniden kurman sorunu düzeltebilir. Ama bir sorum olacak. Defalarca format attım demişsin. Hep aynı windows cd sinden mi attın formatı??
  • explorer da yüklenen toolbar'lar varsa hepsini silmeyi dene bu şekilde sorun yaşayanlar vardı forumlarda...
  • evet hep aynı cd ile kuruyorum ama aynı cd ile başka makinalarada kuruyorum sorun çıkmıyor. Explorerın hata verdiğini biliyorum ama diğer programlarda explorer açık olsun olmasın hata veriyor ama onlar uyarı vermeden restart atıyor hata kodu alamıyorum. Explorerı yeniden kurdum 3-5 kere hemde hep aynı.
    toolbarları bir deneyeyim sanmıyorum ama çünkü firefoxda hata veriyor
  • tollbarları silmeyi deneybilirsin bu hatayı bazı bigl. tollbarlar yüzünden veriyor birde öle dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.