Şimdi Ara

Sürekli mide bulantısı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
9.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam poloyu ben de çok severim ama bulantıyı iyileştirdiğini bilmiyordum öyleyse poloyla gezerim bunda sonra. bulantı berbat bir şey hakikaten baş ağrısı falan da kötü de bu başka bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 9 Mayıs 2019; 20:46:26 >
  • Nerde oturuyorsun, uğrarım yakınsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

1 - Çarpıntı, terleme de oluyor mu?
    2 - Baş ağrısı, baş dönmesi, görmede bozulma oluyor mu?
    3 - Kullandığın bir ilaç var mı?

Not: Tıpçıyım.
    Hocam bunlar oluyosa ne oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk soruyu panik atak olabilir mi diye, ikincisini beyin tümörü olabilir mi diye, üçüncüsünü de ilaç yan etkisi olabilir mi diye sordum.

• iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Peki gözlük kullanıyor musun?

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    hayır
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    evet hocam baya geç uyuyorum aslında. ama son zamanlarda erken yatıyorum fakat dediğim gibi gazdan dolayı gece uyanıyorum 1 saat sonra yine uyuyorum vs. yani aslında tam sağlıklı uyuyamıyorum
  • quote:

İlk soruyu panik atak olabilir mi diye, ikincisini beyin tümörü olabilir mi diye, üçüncüsünü de ilaç yan etkisi olabilir mi diye sordum.
    Ben durduk yere degilde gece bazen terliyorum. Bir iki kere çarpıntı gibi bişey oldu sanki gece. Şişkinlik mide bulantısı falan var. Gastrit dedi doktor. Mide hapı kullandım geçmedi sonra helikobakter çıktı. Onun tedavisini oldum. Yine de şikayetler devam ediyor. Doktor tahlillerin temiz büyük ihtimal psikolojik dedi. mide hapına devam ettirdi.psikiyatra gitmemin yararı olur mu dedim. Mideni rahatlatır dedi taktığın bişey varsa. Neyim var bilmiyorum

• merhaba gecmıs olsun oncelıkle;
    hem endoskopi hemde gastroendoskopı yapılmanda bence fayda var.
  • Benimde en ufak bir soğukta karnım ağrır,midem bulanır,büyük tuvaletimi yapmam gerekirdi.Doktora gittim boğaz enfeksiyonum varmış.Henüz ilaçları kullanalı 3 gün oldu ama eskisinden daha iyi gibiyim.Fakat 1 penisilin,1 sprey ve 3 hap verdi.Hapları biri günde 4 kez diğer ikisi 3 kez,spreyide günde 4 kez kullanıyorum.
  • Bulantı dışında uzandığında veya yemek yedikten sonra boğazında yanma oluyor mu? Sizin mide kapakçığında sıkıntı var büyük ihtimal. Psikiyatr çözüm değil sakın gitmeyin. Verdikleri ilaçların çok fazla yan etkisi var, mideyi daha da beter yapıyor.

• hocam helikobakterin teşhisi için endoskopi mi yapıldı ?
  • yemekten sonra yanma olmuyor. hiç olmuyor yanma vs. dediğim gibi gece gaz , uyandığımda mide bulantısı öğleden sonra fişek gibiyim. ama bu sabah gelen mide bulantısının şiddeti değişiyor bazen çekilmez bazen ufak.
  • Umarım sınavda problem yaşamazsın çıkma süresi gelmeden çıkmana izin de verilmiyor geçen sene sınavda kızın biri öksürük krizine girmişti çıkmasına izin vermemişlerdi hem kendi sınavı mahvolmuştu hem de bizimkini olumsuz etkilemişti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daha da sürer ya da artarsa gidicem hocam başka çare yok. endoskopi korkutuyor biraz ama yapacak bir şey yok.
    O zaman sen beni dinle ve bir göz doktoruna git, bakalım gözün bozulmuş mu?

• benim de korkum bu zaten hocam. yoksa acele etmezdim bir süre beklerdim tedavi için vs. ama sınav var 1 ay sonra ...
    Çok fazla stres yapıyorsan rahatla çözümü kendinde ara hayatın sonu değil bu sınav çözüp geçeceksin sonrasında sonucuna göre hareket edeceksin mezun kalmaktan korkma elinden geleni yap ama mezun kalmaya 1 sene kayıp olarak bakma bunun rahatlığıyla gir sınava

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

O zaman sen beni dinle ve bir göz doktoruna git, bakalım gözün bozulmuş mu?
    Hocam benim gözlerde sorun var aslında ama gaz mide bulantısı falan yapar mı ki bu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.