Şimdi Ara

Sürekli mide bulantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
9.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 1 hafta önce doktora gittim sürekli mide bulantısı sebebiyle. anlattım 1 aydır sürekli midem bulanıyor vs. diye onlar da bana kan ve gaita testi yaptı her şey temiz çıktı. doktor bütün değerlerimin çok iyi olduğunu söyledi sapasağlamsın vs . ben de bir rahatladım fakat bu lanet mide bulantısı özellikle sabahları olmak üzere devam ediyor. gece hafif bir rahatsızlık başlıyor sabahları bulantı öğleden sonra düzeliyorum ...

1 ay sonra sınavım var. doktor muhtemelen stres kaynaklı dedi. size sorum şu : daha önce bu tür bir şey yaşamış olan var mı ? yaşadıysanız nasıl çözdünüz ? endoskopi geldi aklıma ama farklı bir doktora sorduğumda enfeksiyonda bir şey çıkmadıysa ona gerek yok dedi.

bir de iyi bir bulantı ilacı biliyorsanız yazar mısınız ?

• Zencefil çayı iç.Çay bu ülkede herkesin içtiği içecek neredeyse.Aşağıdaki tabloda da rahatsızlıkların karşısında içmen gereken çayları yazmış.Mide bulantısı için zencefil çayı diyor.Benim de metabolizma yavaş olduğundan her gün 1-2 fincan yeşil çay içiyorum.

Sürekli mide bulantısı
  • kardeşim aynı şeyi bende yaşadım. tam tarif ettiğiniz gibi. benim testlerimde de sorun çıkmadı. çözümü ise kendi kendine oldu. düzenli beslenmek önemli. öğünlerin birbirine olan uzaklığı önemli.
  • 2 senedir sürekli midem bulanıyo dostum benimde bazen azalıyo ama genel olarak var hep
  • Şişkinlik ve hazımsızlık gibi şeyler var mı?
  • hocam geceleri gaz problemi oluyor işte
  • hocam sabah erken uyandığımda en ufak bir şey yiyemiyorum bu aralar o sıkıntı ama nasıl halledicem bilmiyorum. kendi kendine derken ne kadar sürede geçti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 9 Mayıs 2019; 16:35:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

hocam sabah erken uyandığımda en ufak bir şey yiyemiyorum bu aralar o sıkıntı ama nasıl halledicem bilmiyorum. kendi kendine derken ne kadar sürede geçti ?
    Bagırsakta ya da tuvalet ihtiyacında değişiklikler var mı? Karın guruldaması ya da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94210CBD5 -- 9 Mayıs 2019; 16:52:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı yorgunluk ve halsizlik
    8 yıl önce açıldı
    Mide Bulantısı salgını
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zencefil çayı iç.Çay bu ülkede herkesin içtiği içecek neredeyse.Aşağıdaki tabloda da rahatsızlıkların karşısında içmen gereken çayları yazmış.Mide bulantısı için zencefil çayı diyor.Benim de metabolizma yavaş olduğundan her gün 1-2 fincan yeşil çay içiyorum.

Sürekli mide bulantısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 9 Mayıs 2019; 16:57:27 >
  • geceleri karın guruldaması var bol bol . tuvalet ihtiyacında bir değişiklik yok ama sabah direkt tuvalete koşuyorum geceden dolayı :D
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam kaydettim tabloyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

teşekkürler hocam kaydettim tabloyu
    Bende de ayni sorunlar var bisey ogrenirsen bilgilendirmeyi unutma
  • ahahahahaha hocam o kadar şey sorunca teşhisi koyucaksınız sandım iyi güldüm he

bilgilendiririm merak etme
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 2 ay kadar. stresin önemli bir etken olduğunu da düşünüyorum.
  • şimdilik çok problem değil de sınav esnasında da bu bulantıyı yaşamak sıkıntı.
  • Aç karna oluyorsa gastrit vardır sabahları aç olduğun için bulanıyor olabilir. Yemek yiyince kesiliyor mu o önemli. Mide koruyucu falan yazmadı mı?
  • Tüm ilgili poliklinikleri ziyaret ettikten sonra bu tarz şikayetlerde çözüm bulamasanız mutlaka bir psikiyatri servisine uğrayın. Psikolojik sorunların göstergelerinden biridir mide bulantısı ve kusma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Tüm ilgili poliklinikleri ziyaret ettikten sonra bu tarz şikayetlerde çözüm bulamasanız mutlaka bir psikiyatri servisine uğrayın. Psikolojik sorunların göstergelerinden biridir mide bulantısı ve kusma.
    Hocam benim sorunlar da dahil mi? Gidicem artık psikiyatra. Doktor da tahlillerde bisey yok dedi. Siz yaşadınız mı bu durumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94210CBD5 -- 9 Mayıs 2019; 17:53:29 >
  • Stres,geniz akıntısı,20 yaş dişleri sürerken , mide problemleri herhangi biri olabilir kanda çıkmadıysa bu tarz şeyler olabilir bir ara benimde çok oluyordu araştırınca bunları buldum geniz akıntısı özellikle sabahları mideyi rahatsız ediyor benim sıkıntım sanırm o ama stres de çok etkili kardeşimde sizin gibiydi bir sonuç çıkmadı devam ederse endoskopi dedi doktor mide bulantı ilacı verdi şu sıralar olmuyor mesela o dönem stresli bir dönemiydi o kabul etmesede bence stres kaynaklıydı tabi başka bir nedende olabilir
  • goygoy06 kullanıcısına yanıt
    bir şey yazmadı ama ben kendim bir tane bulantı ilacı alıcam tavsiye alıp. yemek yeyince kesiliyor mu emin değilim çok değişiklik gösteriyor ama en fazla sabah oluyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.