Şimdi Ara

Sürekli mide bulantısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
9.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    daha devam ederse son çare endoskopi yapılır herhalde o da olmazsa psikiyatri kalıyor
  • ben de çok stres yaptığımı düşünmüyorum ama sınav yüzünden olabilir galiba... bir ilaç da vermedi bana doktor bulantı için ben kendim alıcam bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

bir şey yazmadı ama ben kendim bir tane bulantı ilacı alıcam tavsiye alıp. yemek yeyince kesiliyor mu emin değilim çok değişiklik gösteriyor ama en fazla sabah oluyor.
    Öğleden sonra yemek yiyince rahatsızlık oluyo mu yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam ben de o yok şimdilik
  • quote:

yok hocam ben de o yok şimdilik
    Ben de başta senin gibiydim

• korkutmayın hocam çekilmeyecek dereceye geldiyse endoskopi yaptırın bence. ben de öyle yapıcam artarsa muhtemelen. ondan da bir şey çıkmazsa bilemiyorum ama üstte yazdıkları gibi psikiyatr herhalde
  • Hocam şunu söyleyeyim bende aynı problemi yaşadım. Mide bulantısı ki nefret geldi artık. Ve kaynağı senin ki gibi stres. Aslında stres bende gaz yapıyor o da mideye baskı. Bildiğin gibi gaz değil yani baya baya fazla. Hatta röntgen çekindiğimde gaz bulutundan hiçbirşey izlenemedi diye rapor çıkmıştı. (Bunun tıbbi terimleri yazıyordu tabi) tavsiyem psikiyatriye git mide bulantı ve gaz için ilaç kullan geçici bir dönem

• quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Hocam şunu söyleyeyim bende aynı problemi yaşadım. Mide bulantısı ki nefret geldi artık. Ve kaynağı senin ki gibi stres. Aslında stres bende gaz yapıyor o da mideye baskı. Bildiğin gibi gaz değil yani baya baya fazla. Hatta röntgen çekindiğimde gaz bulutundan hiçbirşey izlenemedi diye rapor çıkmıştı. (Bunun tıbbi terimleri yazıyordu tabi) tavsiyem psikiyatriye git mide bulantı ve gaz için ilaç kullan geçici bir dönem
    Psikiyatri mi veriyo bu ilaçları gaz ve mide için olan. Bende de ultrasonda net göremedi gazdan. Neyi stres yapiyodunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94210CBD5 -- 9 Mayıs 2019; 19:33:40 >
  • domatesadam kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi benim aklımda bir tek endoskopi kaldı. yani kanıma baktılar gaita testi de yaptılar hepsi temiz. doktor her şeyin sağlıklı dedi. hala devam ediyor bu bulantı endoskopi sordum o yapılan testlerde bir şey çıkmadıysa endoskopiye gerek yok dediler ama emin olamıyorum. son çare ben de psikiyatri düşünüyorum artarsa. ilaç kullanıcam en azından bulundurucam kesin.
  • Hocam yemekten sonra bir kaşık sodyum karbonat ile bir bardak suyu karıştırıp için ardından elma falan yiyin tadını bastırmak için. Bir deneyin işe yaraması lazım. Hayla bulanıyorsa 1 limonu sıkıp için 1 saat sonra eğer hayla geçmediyse bence doktora başvurun midede sıkıntı vardır.
  • geniz akıntısı olabilir belki.

bir de musluk suyu içiyorsan sise su al ic bi süre. etkisi olabilir.

stres kaynakliysa sana antidepresan yazacaktir fakat biraktiginda stres tekrar gelecektir.

nefes meditasyonu yapmanı tavsiye edebilirim.

• geniz akıntısı yok hocam galiba. nefes meditasyonu derken düzgün nefes alıp verme mi ?
  • 1 - Çarpıntı, terleme de oluyor mu?
    2 - Baş ağrısı, baş dönmesi, görmede bozulma oluyor mu?
    3 - Kullandığın bir ilaç var mı?

Not: Tıpçıyım.

• iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    bogazina isik tutup bak bakalim orda beyaz bi akıntı var mı diye.

hayır nefes egzersizi degil. meditasyon. stresini azaltmak icin. youtube da bulabilirsin. faydası olacaktır.

• Ben beyaz paket polo naneli şeker kullanıyorum. Beni daha iyi yapıyor. Migros ta bulabilirsiniz. Bende de stres kaynaklı gaz oluyor midemde bu yüzden geğirme ve bulantı oluyor. Araç tutması olduğu için ayriyeten sabah kahvaltısı hiç bir zaman yapmıyorum Sadece yarım bardak su ve muz varsa onu yiyorum. Metrobüse falan binince midemin bulunacağını anlarsam hemen bir tane polo şeker atıyorum ağzıma. Böyle berbat bir şey bu mide problemleri, tam bir işkence

• Geç mi uyuyorsun? Uyku düzenini verimli saatlere çekmenin iyi olabilir. Streste büyük sebep..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 9 Mayıs 2019; 20:37:46 >
  • quote:

hocam şimdi benim aklımda bir tek endoskopi kaldı. yani kanıma baktılar gaita testi de yaptılar hepsi temiz. doktor her şeyin sağlıklı dedi. hala devam ediyor bu bulantı endoskopi sordum o yapılan testlerde bir şey çıkmadıysa endoskopiye gerek yok dediler ama emin olamıyorum. son çare ben de psikiyatri düşünüyorum artarsa. ilaç kullanıcam en azından bulundurucam kesin.
    Endoskopi falan hiç kendine eziyet etme gaz için talcid gibi ilaçlar kullan bir de psikiyatri tamam o iş hakikaten ben hala çekiyorum bir ilaç verdi doktor yeşil reçeteli stres oluyor gibi olduğunda hissediyorsundur zaten böyle inceden geliyor hemen atıyorum önceden bir iki tane tertemiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5

Psikiyatri mi veriyo bu ilaçları gaz ve mide için olan. Bende de ultrasonda net göremedi gazdan. Neyi stres yapiyodunuz?

Alıntıları Göster
    Hocam benim işler karışık evlilik aile falan derken biraz sancılı süreçten geçtik inanılmaz stresli olduğum zamanlardı bu gaz adamı fena yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5

Alıntıları Göster
    Hocam benim işler karışık evlilik aile falan derken biraz sancılı süreçten geçtik inanılmaz stresli olduğum zamanlardı bu gaz adamı fena yapıyor

En son bende psikiyatriste gittim anlattım derdimi dedim stres oluyorum gaz ve mide bulantısından duramıyorum diye gaz için ben kendim ilaç aldım doktor stres için verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domatesadam -- 9 Mayıs 2019; 20:41:35 >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    hocam 3 ü de hayır. yazdıklarının hiçbiri olmuyor. düz bulantı ve gaz. kullandığım ilaç yok şu an.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.