Şimdi Ara

Sürekli Sigara Yakan Komşum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yan binada oturan komşumuz gün içerisinde balkonda sürekli sigara içiyor ailece çalışmıyorlar sanırım sürekli balkondalar. Evler dip dibe olduğundan duman doluyor içerisi alt katta üst katta sürekli rahatsız oluyoruz bu durumdan sigara içen yok bizim apartta. Karşı komşumuz dahi çok rahatsız sürekli balkonda olmalarından branda çektiler katlarına. İnsan gibi uyardık bir kaç kez halen devam ediyorlar. Tamam içerse içsin gün içerisinde bir kaç kez yakarsın lakin sürekli ellerinde üstlerinde teras var orada da içebilirler. Ben kendim 7 yıl öncesin de sigarayı bıraktım empati yapmaya çalışıyorum ama gerçekten bıktık yaz havasında pencere kapatsan içerisi sıcaktan beter oluyor. Öyle böyle değil cidden çok doldum kavga etmemek için gayret ediyorum. Sizlerden çözüm önerisi bekliyorum yapıcı bir şekilde. Şimdiden teşekkür ederim.

• Bence gidin insan gibi dövün
  • Nasıl duman geliyor yav.Evlerin arası 1 metre mi ? Terasları varsa kibarca söyle ama yok devam ediyorsa kendi evi bir şey diyemezsin.

• Başka çözüm bulamazsam muhtemelen öyle olacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DansastasTR

Başka çözüm bulamazsam muhtemelen öyle olacak :)

nasıl bu kadar eminsin ya o hallederse seni
  • Cerade kullanıcısına yanıt

İnanın maksimum iki metredir evler dip dibe hatta size şuan yazarken dahi duman geliyor tüttürüp duruyor. Evet kendi evi balkonu haliyle şikayet falan da edemiyorsun. Uyarıdan da anlamıyorlar. Tam bir çıkmazdayım kendim de nefes darlığı problemi yaşıyorum ayrıyetten. Bilmiyorum ne yapacağım.

• Kendi balkonunda sigara içmesin mi adam ne istiyorsun? İstiyorsa birini yakar birini söndürür
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

Yaşadığım bölgeden dolayı bu konular da deneyimliyim kolay lokma benim için :) Lakin böyle şeylere gerek olmadan çözmek istiyorum o sebeple buraya yazıp tavsiye almak istedim

• TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

Hocam içebilir. Ama insanca kendisine söylenmiş aynı durumda olsam çıkar terasta içerim komşu hatrı var. Günün her saati balkonun da nerdeyse kendi alanı eyvallah yak söndür yak söndür bizde insanız cafe gibi balkonları.

• quote:

Orijinalden alıntı: DansastasTR

Hocam içebilir. Ama insanca kendisine söylenmiş aynı durumda olsam çıkar terasta içerim komşu hatrı var. Günün her saati balkonun da nerdeyse kendi alanı eyvallah yak söndür yak söndür bizde insanız cafe gibi balkonları.

Şimdi ben de pöfür pöfür sigara içen biriyim.Onun terasda içme imkanı varmış.Ben onun yerinde olsam inatlaşmam terasta içerdim.Fakat teras olmasaydı açık açık söyleyim rahatsız olsan da içerdim.

• bence yaptığı çok yanlış tamam evindir içersin ister tuvalette ister mutfakta lakin yan alt üst katı rahatsız edecek şekilde bir koku basmış git farklı yöne bakan bir camdan iç ara sıra böylece sırıtmaz
  • Cerade kullanıcısına yanıt

Yani en azından bunu düşünmeniz bile yeterli çünkü imkan var evinin hemen üstü koskocaman bir teras. Hani işe gidip gelen biri olur akşam balkonda yapar keyfini gene birşey demem. Günün neredeyse her saati olunca insan dumana boğuluyor.

• Aynen öyle hocam. Gel de anlat işte. Pasif içici oluyoruz ister istemez imkanı olduğu halde.

• DansastasTR kullanıcısına yanıt
    Anlamazlar anlayamayacaklar inadına yapacaklar görürsünüz hocam Allah size sabır versin
  • Bı kek poğaça bişey yapın. Tabağı doldurup götürün . Sonra derdinizi anlatın. Sadece siz değil çoğu kişi rahatsız oluyor diye de belirtin. Hala daha devam ederlerse de klima vantilatör alabiliyosaniz alin. Elinizden başka bir şey gelmez. Kavgaya felan hiç gerek yok.
  • DansastasTR kullanıcısına yanıt

Normalde sizin gibi düşünenlere hak vermem yanlış anlamayın. Ama terası varsa yaptığı ayıp.

• Bir ara bizim yan binadada vardı karı koca sürekli balkonda cüvara içerdi sonra birgün ansızın taşındılar darısı başına kavgaya gerek yok bir kaza felan olur yararlanırlar birde mahkemelerde derdini anlatamassın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.