Şimdi Ara

Sürekli yanan sinyal Lambası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
21.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar bazı araçlarda görüyorum sinyaller ( Ön far ve arka fardakiler değil yandakiler ) sürekli yanık duruyor araba gidincede hızlı olarak ışıklı çizgi gibi gözüküyor yani sinyal yanıp sönmüyor. Bu aracın özeliği mi yoksa sonradan yapılan bir ayar veya bir hilesi mi var ? Hep merak etmişimdir ..

Sağolun , Sağlıcakla
    Saygılar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sürekli Yanan Sinyal Lambası: Nedenleri ve Çözümleri

Bir aracın sinyal lambasının sürekli yanması, yaygın bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu durumun çeşitli nedenleri olabilir ve güvenlik açısından önemli bir konudur. İşte sürekli yanan sinyal lambasının olası nedenleri ve çözümleri:

• Arızalı Sinyal Kolu: Sinyal kolunun arızalanması, sinyal lambasının sürekli yanmasına neden olabilir. Bu durumda sinyal kolunu değiştirmek gerekecektir.
    • Yanlış Bağlantı: Sinyal lambalarının yanlış bağlanması da sürekli yanmasına sebep olabilir. Sorunu gidermek için bağlantıları kontrol etmek ve gerektiğinde düzeltmek gereklidir.
    • Ampul Arızası: Sinyal lambasının ampulü arızalıysa sürekli olarak yanabilir. Bu durumda ampulü değiştirmek gerekir.
    • Arızalı Sigorta: Sinyal lambalarının sigortası atmışsa sinyal lambaları sürekli yanmayacaktır. Bu durumda sigortayı kontrol etmek ve gerekirse değiştirmek sorunu çözecektir.
    • Arızalı Flaşör Rölesi: Flaşör rölesi, sinyal lambalarının yanıp sönmesini sağlayan bir parçadır. Arızalı bir flaşör rölesi, sinyal lambalarının sürekli yanmasına neden olabilir. Bu durumda flaşör rölesini değiştirmek gerekecektir.

Çözüm Önerileri:

• Sorunun kaynağını belirlemek için yukarıdaki olası nedenleri kontrol edin.
    • Arızalı parçaları değiştirin veya onarın.
    • Bağlantıları kontrol edin ve yanlışlıkları düzeltin.
    • Sorun devam ediyorsa, bir elektrikçiye danışın.

Sürekli yanan sinyal lambası sorunu, güvenlik açısından önem taşır. Bu nedenle, sorunu en kısa sürede çözmek gerekmektedir. Yukarıdaki adımları izleyerek sorunun nedenini belirleyebilir ve çözüm bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • onları bazı gençler sanayide yaptırıyorlar devamlı yanıyor niyeyse artık, en azından biraz dikkat çekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Dostlar bazı araçlarda görüyorum sinyaller ( Ön far ve arka fardakiler değil yandakiler ) sürekli yanık duruyor araba gidincede hızlı olarak ışıklı çizgi gibi gözüküyor yani sinyal yanıp sönmüyor. Bu aracın özeliği mi yoksa sonradan yapılan bir ayar veya bir hilesi mi var ? Hep merak etmişimdir ..

Sağolun , Sağlıcakla
    Saygılar

yan sinyalleri parklara bağlatıyorlar
  • Flaşör arızasından mı bahsediyorsun yoksa artislik olsun diye bu şekilde yapanlar mı var (kıcıkırık bi ampulle nası artislik olacaksa)...
  • Bildigim Kadariyla Amerikan Araclarinda Olan bir ozellik ama Begenenler Sinyalleri parklarla paralel cekerekte Bu ozelligi yaptirabilir.
  • tehlıkeli bi durum bence cunku 2 araba yan yanayken sinyal verdigin zaman yandaki arabanın görebilecegi tek sinyal o sen onlarıda sureklı yanar hale getirirsen tehlikeli durumlar olu$abilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: g0xe

tehlıkeli bi durum bence cunku 2 araba yan yanayken sinyal verdigin zaman yandaki arabanın görebilecegi tek sinyal o sen onlarıda sureklı yanar hale getirirsen tehlikeli durumlar olu$abilir

iyide o zaman çalışıor.sinyal verdiğin zaman sürekli yanmıor.çalışıor yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaptırmak için değilde merakımdan sordum dostlar çok sağolun yardım ettiniz.

ama zaten sinyal verince yanıp sönüyor... Parklar açıkken oda açık duruyor sadece açıkkende sağa sinyal verıyorsan yanıp sonebılıyor ama kafası karışabılır yandakının ayrı konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: g0xe

tehlıkeli bi durum bence cunku 2 araba yan yanayken sinyal verdigin zaman yandaki arabanın görebilecegi tek sinyal o sen onlarıda sureklı yanar hale getirirsen tehlikeli durumlar olu$abilir

zaten sinyal yandığı zaman tekrar yanıp sönüyor,sinyal kapatıldığı zaman ise tekrara devamlı yanmaya başlıyor
    bence güzel oluyor,ampulu de değiştirip beyaz yaptıkları zaman daha iyi oluyor bence
  • genellikle arabanın motorunu modifiye edemeyip böle ışık fln takarak fiyakalı hale getirme çabası sonucunda oluyo sanayide yaptırıyolar bazı elektrik işlerinden anlıyan gençler kendileri yapıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiesta1903

genellikle arabanın motorunu modifiye edemeyip böle ışık fln takarak fiyakalı hale getirme çabası sonucunda oluyo sanayide yaptırıyolar bazı elektrik işlerinden anlıyan gençler kendileri yapıyo

• kötü bir uygulama değil kimseye zararı yok geceleyin koyu renkli arabada görünürlüğü arttırıyor en azından.. yararlı yani.... hayır bilemediniz bende yok
  • kızmayın yaa tmm sinyal verildiginde tekrar yanıp sönüyosa problem yok
  • Bugün durmak için 4 lü yaktım sonrasında tuşu söndürmek için bastığımda sönmedi kutup başını söktüm bekledim taktım yine yanmaya devam etti ustaya gittim bilgisayara bağladı sağ ve sol egirbek hatası vermiş dedi yeniden program atılması lazım dedi bu yöntem mantıklı bı yontemmi araba 2013 model Peugeot 301

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sehzadex S kullanıcısına yanıt
    Koltuk altlarına baktın mı hocam açıkta olan sensör kabloları oynamış olabiliyor bazen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla öyle bi kablo olduğunu bilmiyorum bakmadım ustanın yanına gittiğim de egirbek işlerine bakanlar varmış onların yeniden purogram atması lazım dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.