Şimdi Ara

Sürekli yorgunluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bende sürekli bir yorgunluk ve uyuşukluk var doktora birkaç kez gittim de vitaminden başka bişey ywzmadilar. Bu durumu daha önce yaşayıp çözüm bulan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fibromiyaleji olma ihtimali çok yüksek geçmiş olsun hocam 3 ayi aştiysa kesin fm

• Kan gazı testi yaptırın.
  • Bende de burun tıkanıklığı var, 2 kere ameliyat oldum, alerjik. En son profesöre gittim, 10 kere ameliyat olsan burnun her seferinde daha kötü olur dedi, yapacağın tek şey kilo vermek dedi. Burun tıkanıklığı ne alaka ? Uyku kalitesi düşüyor, vücut dinlenemiyor, gün içi uyuşukluk, üşengeçlik, e haliyle kilo aldırıyor, kilo alınca daha çok uyuşukluk tıkanıklık diye devam ediyor.

Demir eksikliğinden de vücut tam dinlenemezmiş. Kanda oksijeni demir atomları taşıyor nasılsa. Ne kadar az oksijen, o kadar yorgunluk, halsizlik. Boyum 179, kilo 92. 88 kiloyu geçince rahat edemiyorum.
  • Kan olcumu yaptirin sekerden dolayi olabilir dikkat etmek gerekir

• daha önce defalarca kan testi yaptırdım en son şeker de ölçülmüştü sanki ama değerler normaldi ama şöyle bir şey var karaciğerimde yağlanma varmış o ne kadar etkiler bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4mesyar4 -- 15 Aralık 2015; 13:21:46 >
  • 4mesyar4 4 kullanıcısına yanıt
    Karaciğer yağlanması bende de var. Çoğu insanda varmış zaten, çözüm kilo vermek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli uyuyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.