Şimdi Ara

Suriyeli şahıs karısını satmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Osmaniye'de eşine ve kadın akrabasına zorla fuhuş yaptıran Suriyeli Luey H., tutuklandı.

Luey’in eşi A.A., 5 ay önce 55 yaşında bir adama 70 bin TL karşılığında satıldığını ve 1 aylık hamile olduğunu söyledi.

Suriyeli şahıs karısını satmış!
    Suriyeli şahıs karısını satmış!🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on Xtwitter
    🔥🔥 Suriyeli şahıs karısını satmış! Osmaniye'de eşine ve kadın akrabasına zorla fuhuş yaptıran Suriyeli Luey H., tutuklandı. Luey’in eşi A.A., 5 ay önce 55 yaşında bir adama 70 bin TL karşılığında satıldığını ve 1 aylık hamile olduğunu söyledi.
    https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1767137786522448348?t=XC4bl4qYqVtDn5hJ8SiNzw&s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vatanını satmış adam karısını mı düşünür bunun neresi haber değeri be

• Suriyeli şahıs karısını satmış!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 11 Mart 2024; 17:24:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Suriye'ye sınırdışı edip HTŞ yönetimine teslim etsinler, onlar gereğini yapar.

• furandor ve kerimcem in arap kardeşleri yine şaşırtmıyor

• Suriyeli şahıs karısını satmış! Suriyeli şahıs karısını satmış! 

• Yahu vatanını satan adam karısını da satar anasını da.Buna şaşırmıyorum ama bunlara para verip birlikte olanlara gerçekten şaşırıyorum.Nasıl bir yokluktasınız arkadaş hiç mi kadın görmediniz hiç mi kriteriniz yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Quantum dolanıklığı gibi. Her ülke ve şehir de oturuyor.

Konuya dönersek, suriler gitsin ama bu ''karısını satma'' işi ırka özel bir şey değil. Bu hizmeti alanlar da en az bu işi yapanlar kadar aşşağılık. Onları da sınır dışı etsek rahatsız olmam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.