Sıralamam 17.5k |
Suriyeliye neresi gelir sizce?
-
-
Aydın veya muğla.
-
İkisinden biri gelirse bana yeter ya, teşekkürler hocam
-
Türkiye gelir. AB daha fazla mülteci almıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: santa loves kids
Türkiye gelir. AB daha fazla mülteci almıyor.Kardeş ben euya senden saha rahat gidiyorum farkında değilsiiiinnnnn xd.
-
Muğla
şam tıpa yatay geçersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 11 Ağustos 2023; 23:8:19 > -
-
metu stat -
Metuda çok lpgli var hocam ben dizel tercih ediyorum maslf.
-
muğla İngilizce -
quote:
Orijinalden alıntı: lefter62
muğla İngilizceO da olur b1 b2 ingilizce sertifikam var hazırlık atlama sınavını geçmeye yeterli olur sanırım.
-
ielts mi hocam
-
Uludağ’dan sonra araya niye Selçuk,Erciyes,OMÜ falan atmadın -
Mc graw hill education hocam, geçerliliği olmayabilir fakat yine de ingilizce seviyem hakkında bir fikir oluşturmuştur muhtemeln.
-
Gerek olmadığını düşündüm harran varken konya da okumaya. Belki okul akreditedir ve eğitimi daha iyidir ama şehir olarak bir ekstrası yok. Harran gelirse en azından evimde okumuş olacağım bir de oraya gitmektense.
-
köteklide takılalım hocam -
Omü ing falan da kast ettim.
Bir de Konya’ya daha önce hiç gittin mi? Ben Şanlıurfa’ya gittim çünkü. Baya fark var.
-
Haritadan baktığım kadarıyla birsürü doğa alanı var azmak nehri, göl, insanların manzarayı seyrettiği bir yamaç vb. Gidince her hafta birine gitmeyi düşünüyorum bar falan bana göre değil çok fazla xd.
-
zaten ben de vara gitmiyorum.genel olarak öğrencilere özel bir yer onun için dedim.
-
Muğla
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Türkiye gelir. AB daha fazla mülteci almıyor.
|
Benzer içerikler
- itü siber güvenlik mühendisliği
- en iyi iktisat fakülteleri
- eyüp b ekşi
- concerta 18 mg yorumlar
- tıp mı hukuk mu testi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X