Şimdi Ara

Sürprim Yüzdesi ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
17.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • >>Arkadaşlar almayı düşündüğüm bir araba var.tramerde internetten trafik poliçesini sorguladığımda 2007 yılı için bişey yok fakat 2008 yılı için Hasarlılık Sürprim Yüzdesi = 10 olarak bir ibare var.yanlız kasko sorgulamasında Hasar YOK şeklinde ibare var.sizce ne olmuş olabilir kaza olma ihtimali var mı varsa ne kadarlık bir kazadır?tşk

• Poliçenin sürprimli yani arttırımlı çıkmasının iki nedeni vardır ;

1 - Poliçenin zamanında yenilenmemesi
    2- Poliçenin başlangıç ve bitiş tarihleri arasında hasar yaşanması.

• quote:

Orjinalden alıntı: guide

Poliçenin sürprimli yani arttırımlı çıkmasının iki nedeni vardır ;

1 - Poliçenin zamanında yenilenmemesi
    2- Poliçenin başlangıç ve bitiş tarihleri arasında hasar yaşanması.

Teşekkürler bilgi için.1. şık olamaz çünkü tramerde 2 poliçenin bitiş ve başlangıç tarihleri arasında fark yok.hasarlılık sürprim %10 dendiğine göre küçük bir kaza olma ihtimali var mı?
  • Küçük veya büyük fark etmez , 1. hasar %10 - 2. hasar %20 - 3. Hasar %40 şeklinde olur ...

50 YTL ile 50.000 YTL'lık hasar aynı kabul olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: toprak1

Teşekkürler bilgi için.1. şık olamaz çünkü tramerde 2 poliçenin bitiş ve başlangıç tarihleri arasında fark yok.hasarlılık sürprim %10 dendiğine göre küçük bir kaza olma ihtimali var mı?

Zaten kaza var ise tramerde en altta bunu görebilirsin. Hasar tarihi ve rücu oranını.
  • liberti , mükerrer cevaplar vermeyin lütfen , konu sahibinin ilk mesajını okuyunuz ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

liberti , mükerrer cevaplar vermeyin lütfen , konu sahibinin ilk mesajını okuyunuz ...

Bak güzel kardeşim. Konuda en son senin mesajını görünce,daha girmeden senin bu tür bir mesaj yazacağını anladım. Bunu bu forumda kaç kişiye kaç kere yaptığını sayamıyorum. nedir bu çekememezliğin anlamış değilim. Herşeyi kendinin bildiğini zannediyorsun sanırım. İlk mesajı okudum. Kaskoda hasar görünmediğin söyledi,benim bahsettiğim trafik sigortasına bakması idi. Önce ne yazdığımı doğru anlarsan iyi olur.

Mesajlarda taş attığın konulardan bazıları

http://forum.donanimhaber.com/m_19081380/mpage_1/key_//tm.htm#19991994
    http://forum.donanimhaber.com/m_19081380/mpage_2/key_//tm.htm#20012397

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberti -- 18 Nisan 2008; 18:40:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soru soran kişinin algılama sorunu olduğunu hiç sanmıyorum . Aksine başkalarında olabilir diye düşünüyorum . E görmede de problem yoksa ...

Laf kalabalığı ve mesaj kalabalığı beni sıkıyor .

Forumda gereksiz mesajlar bölümü var hatırladığım kadarı ile , ciddi konulardan ziyade bu konularda ihtiyacımızı gidersek daha doğru olur kanaatindeyim ;)

Şahsi sorun var ise özelden halledelim lütfen

Daha sade konular , forumumuza ilk kez giren üyeler için daha doyurucu olur .
  • Bu şekilde bir tartışmaya tekrar girilmemesi dileğiyle,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.