Şimdi Ara

Sürücü kursu benimi kandırıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha önceki 2 sınava girmesim, araba kullanmayıda bilmedigim için bu haftasonu olan sınavada giremicem. Direksiyon dersine bugün başladım daha. Şimdi 3 hakkım yanmış oluyor son 1 hakkım kalıyor, ondada geçemezsem dosya yanıcak ve yeniden para vericem kursa. Ama şöyle bişey varmış, eğer rapor alırsam sınav günü 1 hakkım daha oluyormuş fazladan. Ama kurstakiler bana bunu neden söylemedi? Dosyam yansın yeniden para ödeyeyim diye mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam biraz sizinde kursa sormanız lazım. Gerekirse biraz üstlerine gidin, para veriyorsak işinizi yapın felan

• Ankaradaysan pm at da sevabina öğretiyim ama böbreklerden birini alırım.

Kanka madem araştırdın git rapor al sürücü kursunuda tüketici mahkemesine vs gidecem diye tehdit et ama öyle rapor vs yoksa yeni dosya actirmak zorundasın kursla konuş yari fiyatina açarlar

• Hocam 3 kere nasıl olmadı bence trafiğe çıkmaya hazır değilsiniz,bir sorun mu var yoksa hani yapamıyorum o kadar mı? Biraz zaman geçsin ,arabası olan bir yakınınızla çalışın.

• Direksiyon sunavindan kalirsan 2 hafta sonra tekrar direksiyon sinavina girersin. Tekrar kursa kayit olmana ve yazili sinava girmene gerek yok

• Kardeşim 5 kasımda b sınavı vardı. Ben yetişmediği için girmedim o sınava. Yarın giricem. Bildiğim kadarıyla senin sınav için 4 hakkın var. Yani ilkinde geçemedin 2.de gibi.
  • Arkadaşlar keşke konuyu okuyup öyle cevap verseniz

• Başvurmadığın sınava giriş hakkının yanması çok saçma. Ehliyet sınavlarında da başvuru sistemi olması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.