Şimdi Ara

Sürüş keyfi nedir ? nasıl yapılır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaza aninda tepki verecek yuksek torklu dizel motor.

Ne cok yumusak ne de cok sert, tepkimeleri yerinde ufak ebatli direksiyon.

Sert suspansiyon.

Surucu koltugu da kavrayici olduktan sonra surus keyfi baslar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir konu olmuş. Tebrik ederim.

Benim aracın puanlamasını yapayım sizin 5 kriterinize göre , okuyanlar faydalansın inşaallah.

Megane 2 HB 115 hp

1-vites geçiş atikliği hissi : 8
    2-direksiyon hakimiyeti : 7
    3-ara hızlanmalar gaza verilen tepkiler : 6
    4-görüş alanı,sutun ve aynaların ergonomisi : 6
    5-debriyaj ,fren,gaz üclüsü : 5
    6- Kabin sesi (yol , lastik vb) : 6
    7- Motor sesi(tahrik ve tatmin açısından: 6
  • Suriskeyfi icin oncelikle koltukta bagdas kurmak gerekir.bunun icin ondeki araba yavasladiginda veya hizlandiginda veya durdugunda oto matik olarak duran hizlanan bir adaptif hiz sabitleyicisi olmasi gerekir. Vites de otomatik olmali. Arkaniza yaslanmali ve yolun ve bagdas kurmanin keyfini yasamalisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaz tepkisi, gaza bastın mı sürükleyip götürecek, rahat devirlenecek, mızmızlanmayacak.

Sürüş pozisyonu güzel olacak, iyi yol tutacak, koltuk yan destekleri yüksek olacak, bedeni iyi kavrayacak. Oturduğunda koltuğun içine gömüleceksin ki yanal ivmeleri koltukta sağa sola savrulmadan hissedebilesin.

Hızlandığında stabil olacak, azıcık rüzgarla, azıcık hızlanınca kıçı başı ayrı oynayan, havalanıyor hissi veren arabadan hayır gelmez.

Adrenalin için bunlar lazım.

Huzur içinse, güzel bir ses sistemi, iyi bir yalıtım, güzel manzaralı bir rota.
  • Sürüş keyfi benim için sahil kenarı bir yolda giderken, hanımın elma soyup vermesidir. Hangi araçta olduğum hiç fark etmez sıcak yerse donanım olarak klima yeterlidir. Serin yerde ona da gerek yok.

• kesinlikle çok aşırı marka model önemli değil araba bu özellikleri verebiliyosa sürüş keyfi vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Benim için Mitsubishi MIVEC motorun 4000-5000 rpm'de kudurma sesidir. Bilmeyenlerde "turbo" algısı yaratır.

Forumdakiler bilmez hocam, hele o devirlerdeki koltuğa yapıştırma etkisi dizelleri aratmayıp, benzinlinin o şahane sesini veriyor
    Bu konuda mitsubishi'ye ne kadar teşekkür etsem azdır
    Coltun eps direksiyonu biraz daha geri bildirim olarak başarılı olsa idi, kıvraklık, ara hızlanmalar, yol tutuşu, sürüşü en güzel araçlardan biri olabilirdi.

+1

Ayrıca Lancer'ımın uzun yoldaki rahatlığı ve viraj performansı paha biçilemez

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan981

ben ne adamlar gördüm şahinle keyfi çok ne bmw ler gördüm içinde keyif yok

• sürüş keyfi benim için,

içinde sevdiğim insanlarla beraber sohbet ederek,gitmekten zevk aldığım bir yere acelemiz olmadan ve harcayacağım yakıtı düşünmeden yapılan sürüştür.
  • Bmw cilerin yanıldığı bir nokta var.Bmw keyiflidir ama sportif sürüş keyfidir Bmw ninki.Ve bu kişiden kişiye değişir.Örneğin ben mükemmel yalıtıma shaip,kısık bir müzik sesini bile rahatça duyabilceğiniz,otoyolda yaylana yaylana,yayıla yayıla gideceğiniz bir araçtan keyif alırım.MERCEDES-BENZ yani.

Kefin birden fazla türü vardır ve kişiden kişiye değişir.Bmw sportif sürüş keyfi sunuyor diye herkes için keyifli diyemezsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok araç kullanma imkani buldum 98 Nissan primieradaki sürüş keyfi güncel araçlarda yok konforlu vites oranları özellikle 70 sonra gaz tepkileri ani hizalanabiliyor yuksek hizlardaki koltuğa yapistirma hissi veriyo ki yuksek hizlarda stabil bi araç güven veriyo yol tutuş direksiyon hissiyati gaz tepkileri eski model bir araca gore üst seviyede

• Benim için vtecle gaza asıldıgında koltuga yapısmak ayrı bir zevk
  • Upuzun sonu görülmeyen Nevada yolları

Yanında mini kot pantolonlu sarısın bir bayan

Altında Plymouth hemi cuda

Bagaj da mangal

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick0

Sürüş keyfi benim için sahil kenarı bir yolda giderken, hanımın elma soyup vermesidir. Hangi araçta olduğum hiç fark etmez sıcak yerse donanım olarak klima yeterlidir. Serin yerde ona da gerek yok.

Iste bu okuduğum yorumlardan en güzeli bence

Ama altında 5.30D olsa mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Gaza aninda tepki verecek yuksek torklu dizel motor.

Ne cok yumusak ne de cok sert, tepkimeleri yerinde ufak ebatli direksiyon.

Sert suspansiyon.

Surucu koltugu da kavrayici olduktan sonra surus keyfi baslar.

Tam olarak m550d xdrive tarifi olmuş bu

Sürüş keyfi nedir ? nasıl yapılır ?

Sürüş keyfi nedir ? nasıl yapılır ?

3lt dizel motor
    381bg
    740nm

ağırlık 1970kg
    0-100:4.7 saniye
    son sürat: 250km ile sınırlandırılmış

• Tekerlerin farklı yöne bakıp, aracın aynı yöne gitmesi
  • Mor renk full modifiyeli sahinimin verdigi o keyfi fluence bile veremiyor birde angara havası actim mi oh be super olurda su aralar pek benzinim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Sürüş keyfi benim için sahil kenarı bir yolda giderken, hanımın elma soyup vermesidir. Hangi araçta olduğum hiç fark etmez sıcak yerse donanım olarak klima yeterlidir. Serin yerde ona da gerek yok.

Fazla lüks beni bozar hocam sonra hanımı değiştirmeye filan kalkarım maazallah

• Sessiz,tıkırtısız bir kabin,
    yumuşak direksiyon,
    güçlü kaporta,
    sessiz motor,
    minimum 6 ileri vites,
    yakıt tüketimi,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Fazla lüks beni bozar hocam sonra hanımı değiştirmeye filan kalkarım maazallah

Bu kadar romantiklikten sonra elma soyuyor dedin simdi yoruma bak

Aman abi araban kalsın yuvan bozulmasın 5.30D ben alır binerim maksat yuvalar dağılmasın biz 5.30 a binsekte olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.