Şimdi Ara

Şut stilimi nasıl düzeltebilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şut atarken topu tuttuğumda dirseğim 90 derecelik açı yapıyor topu şut için kaldırdığımda yandan çıkardığımı söylediler kısacası şut atarken şut ve dirseğim başıma göre nerede olmalı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana tam olarak kolların konumunu tarif etmek doğru olmaz kişiden kişiye değişebilir. Ama ben nasıl geliştirdim onu anlatayim. Birçok oyuncunun How To Kobe Bryant Shooting Form tarzi videoları var biraz tekniğini öğren ve çok tekrar yap . Favorim kobenin tekniğidir zaten birebir yap diyemeyiz sadece bir örnek olsun

• Hocam kimlerin tekniğini önerirsiniz birde stil o kadar önemli mi?

• Benim tercihim Kobenin sut stili çünkü gerçekten rahat ve birde bu aralar curryden esinlenip topu erken çıkarmak için çalışıyorum kolların pozisyonu açısından vb örnek alabilirsin . Daha sonrası senin çalışmana bağlı . Izle How to shot videolarini kobe , ray allen guzeldir . Ben sana kesin olarak bu stili çalış diyemem ister istemez kendine özgü değişecek . Stil cokta onemli mi dersen bence pek degil dengeli attiktan sonra biraz daha stilini toparlarsan tamamdir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cros3s -- 14 Ağustos 2015; 20:45:22 >
  • Teşekkürler hocam çıkartırken veya atarken zorlanma oluyor mu kobenin stilinde fazla güç ister mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihTeriminDili

Teşekkürler hocam çıkartırken veya atarken zorlanma oluyor mu kobenin stilinde fazla güç ister mi?

Hocam teknik olarak Korver ve Durant iyidir.Durant de
    90° ile atıyor

• JW2 kullanıcısına yanıt
    İrving nasıldır hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diksiyonumu Nasıl Düzeltirim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belli bir derecede gücün varsa zaten zorlanmassin işin içine birde bilekle atman girince daha rahatliyosun . Irving de iyidir tabiki bunlar buyuk oyuncular hergun yuzlerce şut çalışması yapiyorlar elestiremeyiz . Sen çok fazla arastiripta kafani karıştırma tekniği ogren ve antrenman yap

• Hocam bobby dixon ın stili hoşuma gitti boyumuz da hemen hemen aynı bölgesel ligde 99 doğumlu olarak oynayacağımı düşünürsek bobby nin stilini nasıl analiz edebilirim yardımcı olur musunuz?

• Dixon'ı pek dikkatli izleyemedim yarın bakarım ama tekrar ediyim şut stilini beğendim bunu deniyim işine girersen uzun surer ki zaten istesende onun gibi atman zor . Bu yuzden 3,5 ipucu al sonra potaya git ve başla mümkünse yaninda biri olursa guzel olur . Yapman gereken antrenmanda potaya yakin yerden.basla uzaklasarak adim adim şut çalış

• Top başın sağ üstünde dirsek 90 derecelik açı yapıcak dirsek potayı göstericek doğru mu??

• Hocam bir de benim potayı tam tutturamama sorunum var 3 lükten YEtiştirmek için biraz aşağıdan atıyorum potanın sağına soluna gidiyor top ne yapmalıyım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTeriminDili -- 15 Ağustos 2015; 9:55:21 >
  • Sut atarken bilekten cikarmayi unutma cok daha rahat atarsin . Madem topu tam yetistiremiyosun o zaman dedigim antrenmani yap faul cizgisinden basla sut calismaya yavas yavas arkaya dogru giderek calismaya devam et . Belkide kollarin yeterince guclu degildir hangisi olduguna karar ver .

• Dostum ben de aynı sıkıntıyı yaşamıştım zamanında . Şut stilimi oturtamamıştım . Nerdeyse tüm şutörlerin şut stilini denedim hiçbirinde rahat edemedim. Kendim rahat ettiğim biçimde uzun bi süre antrenman yapıp kendi şut stilimi oturttum. Demem o ki nası rahat şut atabiliyosan o stil üzerinde uzun süre çalış zamanla otomatiğe bağlarsın zaten. Stilinin oturup oturmadığını isabet oranından anlarsın zaten

• Lostfan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Stil geliştirmek, düzgün atmak, potaya yetiştirmek için güç de çalışmalısın unutma.
  • Kendi vücut ağırlığımla neler çalışabilirim?

• Triceps önemli olduğuna göre şınav çok faydalıdır

• Şınav mekik triceps dışında ne yapabilirim?

• sende çok soru soruyosun be hocam az araştır internetten allah allah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.