Arkadaşlar merhaba 65.000 tl civarlarında araç arıyorum araç 0 olucak ve kesin olarak suv veya sedan olucak aslında aklımda iki araç var biri yeni nissan qashqai 1.2 visia yada opel astra sedan sport 1.4 lt. turbo ecotec opsiyonel olarak alınacaklar = stil paketi kış paketi çevre görüş sistemi 2 qq çok hoşuma gidiyo ama 1.2 olduğu ve visia olduğu biraz tedirginim açıkcası araçda aradığım özellikler tatmin edici şekilde performans iç tasarım olarak deri direksiyon olucağı kesin arabada iç tasarımda donanımı teknolojiyi ve kalite hissini ararım aksesuar olarak istediklerim stop start hız sabitleme elektronik park freni sunroof ama bu visiada yok bilyorumm genişlik ferahlık olarak arka diz mesafesi iyi olsun yeter sizce performans tarz kalite olarak ortalama düşünürsek hangisi alınır 66.000 tlye astra sedan full dolu almak mı 67.000 tl ye nissan qq visia en boş versiyon almak mı hangisi daha konforlu bilgi verirseniz sevinirim yani visia astra sportun donanımına yetişir mi farklar nelerdir donanım olarak teknanın fiyatı 70.000 in altına inerse kesinlikle gözüm başka arabayı görmez biraz uzattım galiba neyse yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Astra'da QQ'dan fazla olarak olanlar:
Yağmur Sensörü
Far sensörü
Start Stop
Benim gördüklerim bu onun dışında ağım şahım fark yok bence.
Sedan araç SUV'dan daha konforlu olur ama ben olsam Nissan QQ alırım.
Astra bence biraz sert bir araç ve kasa değiştierecek değer kaybı çok fazla olacak.
peki teknanın visiadan farkı nelerdir benim dış görünümde gördüğüm sis farları ve tavan çitası onları sonradan kendim ekletebilirim heralde ama içdeki tasarım aksesuar farkları nelerdir visiada deri direksiyon yok heralde en kötü yanıysa kapı kollarının alüminyum kaplama olmaması bu çok kötü bu görünüşü çok değiştiriyor bu sonuçda biz 70.000 tllik araba alıyoruz bu az bi rakam değil jantlar kapak onları ilerde 19 inç siyah alaşım jantla değiştirmeyi düşünüyorum teknanın fiyatı sizce düşer mi indirim felan yaparlar mı