Şimdi Ara

Suzuki Swift ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 92 model spring im var. Oturduğum yerdeki park sorunu dolayısıyla arabamı değiştirmeyi düşünüyorum. Bu yüzden hatchbag 4 kapılı bir araç düşünüyorum. Kendi aracım + 4-5 bin TL gibi bir bütcem olacak :) uzun zamandır suzuki marka araçları takip ediyorum. Bu ara suzuki swift gl - glx lere bakıyorum. Araçta beklentim az yakacak, beni sanayii köşelerinde süründürmeyecek. Şu an kullandığım arabayı toplayana kadar hem çok param gitti hemde çok zamanım.
    Tecrübeli arkadaşlar gl- glx modelleri arasında ne fark var? Yakıt ve parça fiyatları nasıl? Km göstergesi 5 hane sanırım. 99 bin den sonra sıfırlıyor. O yüzden expere sokup kompütest yaptırmamız lazım değil mi? Ford fiesta 1.25 ghia mı yoksa suzuki swift mi? Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :) kimse mesajımı görmüyor sanırım. Bubara da toyota starlet araçlara bakıyorum. Yok mu tavsiyesi olan

• Arkadaşımın vardı 1.2 GL mi GLX mi bilmiyorum ama manuel di tüplü ve çok memnundu. Bir arkadaşta Suzuki nin Cammy ismi tam aklımda değil fiorinonun biraz daha büyük modeli diim.:) Hiç arıza vermediğini söylüyordu o da çok memnundu.
  • Şimdiki arabanı topladiysan kullan bence park sorununu cozmez swift ayrıca parçaları çok pahalı diye duymuştum. On tamponu 1500 lira demişti arkadaş. Springten sonra uzebilir parçalar hemde az yakmaz tüp taksan bagaj kalmaz.

• Bu ara dediğiniz gibi hem swift e bakıyorum hemde toyota starled a. Her ikisinin hem artıları var hemde eksileri. Toyota swiftten fazla yakıyor. Toyotanın motor parçaları nispeten daha ucuz ama kaporta parçaları çok pahalı. Toyotanın piyasası daha az.
    Benim arabadan soğudum. İlk aldığımda çok uğraştırdı. Çok yolda kaldım. Bu vesileyle arabayı aldığım köylüme de Allah belanı versin diyorum. Gözüm kapakı aldım. Hem ders hemde dert oldu bana. Otogaz 1,75 ken km de 45 kuruş yakıyordu. İzmirde gezdirmediğim usta kalmadı. Karabağlarda nuri usta çözdü. Bagajdan su alıyordu. Geçen ay rampada ters bırakmışım yoğun yağışda içeri komple göl oldu. İyice soğudum artık. O yüzden birkaç aya kadar benim araba + 3-5 bin çıkarıcam. Hatchbag düşünüyorum. Tavsiye önemli benim için :)

• Bütçe?
  • Eski araç satıp yine eski araç alacaksın piyango bu iş araç kötü çıkarsa reno gibi kolay parçasını da bulamazsan ne olacak bunu düşün bence.
    İlla japon olacaksa 323-Corolla felan bakabilirsin eski ama parçası kolay bulunanından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    swift ? rio ? Corsa? Ibiza?
    geçen yıl açıldı
    Suzuki vitara
    4 yıl önce açıldı
    Suzuki Swift 4x4 Hakkında..(??)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.