500-475 ön, 250 arka Bosch bulup aldım, 865 liraya takımı, kendim taktım. |
SUZUKI SWIFT FUN CLUB (175. sayfa)
-
-
Teşekkürler , bütün kış toplasan 10 kez kullanacağımdan dolayı sanırım daha uygun fiyatlı seçeneklere bakacağım , bosch iyidir tabi ki de ...
-
Ben buradan sipariş ettim. Aynı mağazada alternatif markalar da var. 50 lira kuponla ön silecek takımı 125’e geldi. Markası inwells.
www.n11.comSuzuki Swift İnwells Muz Silecek Takımı 2017-2020 Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/suzuki-swift-inwells-muz-silecek-takimi-2017-2020-8908093?magaza=ustaparcaci
-
Yeni Swift gelmiş, ön satışa çıkmış. Lıfe ve Pulse diye iki donanım seçeneği var.
Life - 1359
Pulse - 1449 lira.
Fiyatı yüksek diye düşünüyorum.
-
Saçmalamışlar, toyata corolla o fiyat. neyse çokta şey etmemek lazım ikinci eli yükselir :)
-
Bence 2017-2023 modelin tipi daha güzel
Ama canlı görmek lazım tabi..
3 silindirmiş bu yeni model
Yalıtım üzerine çalışmışlardır umarım, yoksa arabanın başka bir eksiği yok bence b sınıf bir araç için -
Trafik işaretleri okuma vs vs özellikler eklenmiş, bölünebilir tablet ekran çok güzel, bence güzel olmuş. En donanımlısı 1200 gibi bir rakama çıkış, reklam fiyatı olsaydı, en azından zaten Swift kullananalar için, ben düşünürdüm.
Bu arada Suzuki müşterileri için sadık müşteri indirim diye 50.000 lira indirim kampanyası varmış.
-
Yeni swiftte Motor 3 silindir, turbo da var gibi aklımda kalmış ama hala 82 beygir. Gerçi hala hafif olduğu için yeter. Amortisörlerin daha sessiz çalışması için bir yenilik yapılmıştı okuduğum kadarıyla. Ekranda yüzünüzü izleyen bi sensör eklenmiş dikkat dağıldığında göz yokdan ayrılınca uyarı falan veriyor. Gsr2 uyumlu tabi haliyle. 3 5 ay sonrasının fiyatını yazmışlar diye yorumladım. Plakalı sıfır araçlar bitince araç piyasasının nereye geleceğinin bi göstergesi olabilir bu fiyatlar. Yolsa çılgınlıkDonanım farkı olarak da süslü jant ile manuel otomatik klima farkı dışında bişey göremedim. Tipine alışmak da zaman alır gibi bence. Fiyat cazibesi kalmamış gibi. Ciddi kampanya ya da pazarlık payı yoksa müjdemi isterim
-
Suzuki Swift Hibrit 2022 için bir yakıt kullanım bilgisi vermek istiyorum.
Menü'den "Depo dolumunda sıfırlama" ayarını yaptıktan sonra
Şehir dışında 600 km yolda, 2000 devir civarında ortalama 4.0 litre yakıt harcadı.
Karışık olarak aylardır zaten 4.8'e sabitlenmiş gibiydi.
-
Memnun kaldıysanız bende hemen sipariş vereyim , sanırım kargo da ücretsiz ?
-
Maalesef çok yeni olduğu için daha takmadım bile. Kargo ücretsizdi. İnwells orta ayar bir marka ne öldürür ne güldürür. Ürünler sorunsuz ulaştı, o konuda bir sıkıntı yok. -
Gayet uygun fiyatla aldım ve hemen montajını yapıp deneyimledim , sessiz ve temiz çalıştı tabi ne kadar süreyle böyle devam eder bilemem ...
www.n11.comSuzuki Swift İnwells Muz Silecek Takımı 2017-2020 Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/suzuki-swift-inwells-muz-silecek-takimi-2017-2020-8908093?magaza=ustaparcaci
-
Güzel olmuş, ancak muz almışsınız olur ama görüntü olarak biraz farklı durur. Bidahiki sefere kancalı tip hybird bakarsınız 8burada paylaştım mı hatırlamıyrum ama diğer platformlarda bir çok defa paylaşmıştım Silbak Toyota Mr2 2000-2006 tam orjinal gibi oluyor, orjinali kadar kalite değil tabili ama yakın)
-
Görüntü olarak evet bi tık kaba duruyor orjınal tipte ve uygun fiyatlı bulamamıştım bir daha ki sefere tavsiyenize bakıcam , eski orjinallerı de atmadım yazın tekrar onları takıcam sanırım sıcaklardan bari korumuş olmak amacıyla bunları da ;)
-
2006 model 1.3 mt 4X2 suzuki swift alınır mı arkadaşlar. Değişensiz 140 km. -
-
Normal bakım uyarısı diye biliyorum bir yıl yada 15000 km hangisi önce dolarsa ona göre uyarı veriyor
-
O zaman bir yıl dolmuş gibi kabul edebiliriz, 15 bin km olmadı henüz. Peki bu uyarı için ne yapmak lazım?
-
Bakımdan sonra sileler normal olarak..
Kendiniz sıfırlamak isterseniz detaylı bir menü vardı lastik basınç uyarısının falan sıfırlandığı, oradan sıfırlanıyor diye biliyorum bakım uyarısı..
Her halükarda telefonla falan bir servise danışın bu uyarı için… -
Arabanın yağını değiştirmeniz gerek, dolayısıyla yağ filtresini de. Bakım zamanı gelince ekranda uyarı veriyor, gayet faydalı. Bu arada bu bakım, servis zamanı uyarısını da isteyen ekrandan kapatabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X