6 yaşında olmasına rağmen hala genç ve sportif bi tasarımı olmasını seviyorum , gecenin bi yarısı karşısında oturup izlerken iyi ki bizimle diye düşünüp fotoğraflamak istedim :) |
SUZUKI SWIFT FUN CLUB (176. sayfa)
-
-
Kusura bakmayın, yeni gördüm. 7 bin TL'ye şu akü takviye cihazini aldım amazon'dan.
NOCO Genius GB40 12V 1000Amp Ultrasafe Lityum Akü Takviye Ve Powerbank Ve Led Lamba
İndirimde olduğu icin 15 ürün birden bitti prime günlerinde. Normal fiyatı 13 bin kusurdu. Ürünü kullanmadım (umarım kullanmam da gerekmez) fakat güzel kalın bir karton kutunun (nocunun kendi kutusu) içinde ürün ayrı bir kutuda jelatin içinde sıfır olarak geldi. 120 watt Xiaomi şarj aletiyle 3-4 saatte tam şarj edip iki kutunun içinde arabanın arkasına koydum.
Amazon mobil uygulamadan link paylasamiyorum, lastik pompası 1.975 TL şu an:
Michelin MC12266 12Volt 120 PSI Dijital Basınç Göstergeli Hava Pompası, 19.05 x 21.34 x 9.91 cm -
Teşekkür ederim, yanıtınız için iyi günlerde sağlıkla … takip edeyim Kalite ve kullanışlı olan her cihaz güzel ve değerlidir. -
Rica ederim. Ben de teşekkür ederim. -
2020 model hybrid araçtaki multimedya ekranını güncelleyen var mı? Navitech ax-1062k olan model. Biraz baktım android 10 güncellemesi var görünüyor. -
Benimki de 2020, bir bakayım. Cep telefonuna bağlayıp denediniz mi?
-
Bu güncellemelerin nasıl yapıldığını ben de merak ediyorum. Bizdeki 2021 model. Ekran arayüzü farklı. Bakıyorum 2022 model arayüzü de farklı. 2020 modellerde hem ekran farklı hem arayüz farklı. Üst üste üç yıl içinde nasıl bu kadar farklılık arz ediyor enteresan. -
Ekranın menülerinde direk güncelleme yapmak için bir ayar yok. USB ya da sd card ı bilgisayarda gerekli dosyaları bulup hazırlayarak oluyor sanırım. Ekranı telefonunun internetine bağladım bağlıyorum da ancak dediğim gibi menülerde internetten direk güncelleme yeri yok ya da ben bulamadım. Gizli bir kodla gelişitirici seçenekleri ya da güncelleme yeri açılıyor mu bilmiyorum.
-
Unutmazsam bir bakayım ben de.
-
Keşke tabletin kendi ayarlarinda android surum guncelleme olsaydı. Benim de 2020 benzinli aracım. Önceden tod, bein, ssport falan izlenebiliyordu, artık acilmiyor, sadece YouTube kaldı. Sanırım navitech firmasına gidip güncelleme almak lazım. Sitelerine de baktım, güncelleme satıyorlar fakat olmazsa diye çekiniyorum. İstanbul'da olanlar bence bir navitech'e uğrasin. Guncelletenler burada bizi bilgilendirirse sevinirim. Bir de mesela Samsung'un bu araç multimedyasi isine niye girmedigini bir turlu anlayamadım. Sonuçta o da tablet bu da tablet. Biraz değişiklik yaparak arabalara uyarlamak çok zor olmasa gerek. -
Android 10 güncellemesi var. Nasıl yapılıyor youtube da anlatan videolarda var. Kafama yatıp uygularsam ve olursa nasıl yapıldığını yazarım.
-
Youtube linki ve güncelleme linki paylaşabilir misiniz? -
https://www.youtube.com/watch?si=okCyi2fSQrs9HjOI&v=DgRF4WSs2S0&feature=youtu.be
Ben denemedim. Oluyor mu bilmiyorum. Fırsatım oldukça araştırıyorum. Kafama yatarsa deneyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aramir -- 21 Kasım 2024; 2:49:0 > -
Tekrar merhaba, ben telefon internetine bağlayarak tablet ekrandan baktım güncelleme yok diyor. Youtube videosuna bir bakayım.
-
Zahmet olmazsa güncelleme menüsünün görüntüsünü atabilir misiniz? Çünkü ben güncellemeleri kontrol ettirebilecek yeri bulamadım.
-
Bakarım tabi, orada mcu güncellemesi vardı, alakasız diye dokunmadım, o mu acaba yapılması gereken.
-
https://xdaforums.com/t/klyde-px4-px5-px6-head-units-with-mcu-csn2-csn2_d-csn2_8600_d-android-8-9-10.3912413/
Şöyle bir sayfada buldum. İnceliyorum. İncelemek isteyen olursa. -
Bir swift kullancisi olarak Japonya'dan selamlar.
-
Merhaba 2001 Suzuki swift 1.3 GLX aldım
Merkezi kilit yok acaba varda bozuk mu yoksa bu modellerde yokmu
-
Biraz bakabildim, saçma ama aynı aşamayı bulamadım, uzunca bakmam gerek. Bu arada bilmeyenler için, Navigasyon yazılımı ayarla diye bir özellik var, Yandex kullanmak zorunda değilsiniz, Google maps de seçilebiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X