Şimdi Ara

sW önerisi siz hangi Sw önenirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim maksimum bütcem 9.000 10.000 tl ne önerirsiniz sW lazım da önerilirini bekliyorum

• KARTAL YADA RENO TOROS
  • Kartal al keyfine bak.. 4x4 mubarek
  • Kartal candır can
  • Dacia Logan olabilir hem dizel hem de yüksek, ama biraz daha bütçe ayırman gerekebilir.

• Modeline, km sine göre kartal,Dacia Logan MCV, Megane 1 sw, eskort sw olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temiz bulabilirseniz Focus 1 sw derim
  • Renault 12 Toros SW. Ön çift salıncaklı. Dayanaklı. Kolay bakım. Yedek parça bol ve ucuz. En küçük sanayi bile R12 Toros tamirinden anlayan ustası bulunur.
  • arkadaşlar ben tempra sW düşünüyorum siz nedersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: asan70

Modeline, km sine göre kartal,Dacia Logan MCV, Megane 1 sw, eskort sw olabilir..

kardeşim adamın adammm helal valla araştırma yaapmışsın bende baktım lada atmışssın bi tane hoşuma gitti önerirmisin lada vega yı
  • o paraya ya kartal ya da smith wesson alırsın anca

• Lada Niva

• 1 yıl palio weekend kullandım kullanım olarak klimalı abs li hidrolik direksiyonlu bir araçtı . Ama bana çok arıza açtı sütü bozuk bir galerciden almıştım allah bir daha düşürmesin galerilere . ' dünyada da ellim yakasında olacak hakkımı helal etmem. ( galericilerden nefret ediyorum işsiz aşsız kalsınlar da hile hurda dan vazgeçsinler işini iyi yapan binde 1 lik kitleye değil lafım ) Bak bir weekwnd nerelere getirdi lafı. Arabanı al ama galeriden alma arkadaşım.
  • ne yapalım kardeşim bizimde bütcemiz bu kadar
  • arkadaşlar lada vega buldum arkadaşımın amcasında bakalım araştırıyorum 2002 model 7000 tl ne dersiniz
  • palio weekend station wagon en uygun araç olacaktır sizin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolarMohr

palio weekend station wagon en uygun araç olacaktır sizin için.

kardeşim iyi diyoaunda yemiz bir pallio bulmam için en az 10.000 bulmam lazım benden maksimum 9.000 çıkar oda en fazla ben lada vega yada tempra düşünüyorum bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.