Şimdi Ara

Switch Delirten Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sorunumu anlatayım. Evde iki tane masaüstü bilgisayar var. Modemimiz tek çıkışlı olduğu için TP LİNK TL-SF1005D model switch aldım. Kurdum. Benim kullandığım bilgisayar, diğer bilgisayar kapalıyken gayet hızlı internete bağlanabiliyor (Speedtest'te 7 MBPS) Fakat öbür bilgisayar bağlandığında hızım 0.25 MBPS 'e düşüyor öbür bilgisayarın hızı ise 6-6.50 MBPS civarında. Benim kullandığım PC Windows 7 64 bit, öbürü win xp 32 bit. İkisine de format attım sorun çözülmedi. Öbür PC netten çıktığı anda benim internet normale dönüyor. Ama öbür PC girdiği anda benim PC internete girmiyor ama öbürü gayet hızlı girebiliyor. Lütfen yardım edin.

• Eğer modem wireless ise Wireless adaptör ile sorun çözülür diye düşünüyorum iki bilgisayarda kabloyla bağlandığı için bu sorun yaşanıyor olabilir.
  • Artık aldık bir kere switchi. QoS ayarları için airties'ı aradım adam RT-206v4 modelinde QoS çalışmaz dedi ben de dedim ki o zaman menüde ve özellikler bölümünde neden QoS yazıyor? O da ben bilmem tarzında konuştu. Yardım edin lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.