Şimdi Ara

Sword Of The New World (Granado Espada) Oynayanlar yada İsteyenler Buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Sword Of The New World (Granado Espada) bilen ve oynayan varsa ben İllie Serverindeyim Şimdiye Kadar 4 5 Türk arkadaş vardo oynayan onlarda online olmuyorlar oluyorlarsada karşılaşamıyoruz oynayan varsa oyunda Arkadaş Listesine Alın yada arada PM Atın 24 saat kadar onlineyim aşşa yukarı :D

Aile Adı: Lions Of Anatolia ( 2 elementalist 1 Scout)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMikrop -- 29 Eylül 2007; 20:31:43 >

• granado espada da otomatik kasma vardı ob de bundada var mı?
  • evet AFK sistemi avrupa serverlerinde de mevcut hatta bir adım ileri gidilmiş asya serverende afk ya bıraktıktan sonra başka bir yere yön verdiğinde yada adamın biri düştüğünde afk dan çıkıyordu ama avrupa serverinde yani Sword of the new wordl de yürümeyi bıraktığında yada bir yerde durduğunda otomaik olarak AFK ya geçiyor
  •  Sword Of The New World (Granado Espada) Oynayanlar yada İsteyenler Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMikrop -- 29 Eylül 2007; 21:10:45 >
  • oyunun goruntuleri cok guzel afk brakma sistemide cok hosuma gitti ama oyunla ilgili hicbisi bilmiyorum fakat sen guzel bi topic hazirlarsan oyun ile ilgili bircok turkun bu oyuna baslicagina adim gibi eminim
  • kotası olanlar için baya büyük oyun bu bildiğim kadarıyla 3.6gb filan
  • ne biçim topic kardeşim ya ne bu böle insan biraz daha açar konuyu silkroad gibi canawar öldürüp kasmalı ise ben yokum peşin peşin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: can9559_95

ne biçim topic kardeşim ya ne bu böle insan biraz daha açar konuyu silkroad gibi canawar öldürüp kasmalı ise ben yokum peşin peşin

bu söylediğin çok saçma birşey çünkü bütün online lerde canavr yada insan öldürüp kasmalıdır sen ne tür oyunlardan bahsediyosun??? bi kere oyun grafik ödülü almış ve firma oyun için kendi oyun içinde afk ken atak gibi müthiş bi özellik vermiş daha ne olsun
  • Arkadaşlar oyunu anlatmasına anlatayımda çok teferruatlı konsol olarak normal mmorpg lerden biraz farklı 3 karakteri birden idare ediyorsunuz yaratık öldürerek kasıyorsunuz ama oyunda mob lar çok fazla ve bi o kadar hızlı türüyorlar :D oyunda farklı 5 karakter ve clasları var her ırkında kendine göre özellikleri var

ben 2 elementalist bir scout la kasiyom scout lar oyunda buffer ve healer olarak kullanıyor ama stancesini değiştirerek blade dagger da kullandırabiliyorsunuz oyunda afk ya bırakıyorsunuz ama bazen arada çıkan kutu ve bidonları kırdığınızda birden 20 30 yaratık atack veriyo buda afk dengesini sağlamak için eğer pc başında değilseni büyük ihtimal yatıyorsunuz lvl 50 ye kadar 80 12 saniye arasında karakterler kalkıyor ama lvl 50 den sonra scoutların reslemesi tabi scout un da yatmaması lazım :) karakterler yatarsa birini kaldıracak yada şehre döneceksiniz.

birde oyunda bos dengesi var lvl 15 yaratıkları arasında kasarken 2 100lvl bosun arasında kalıp da yarım saat aralarından kaçacam diye uğraştığımı bilirim kaarakterin biri kalkıyo bi vuruyolar o yatıyo diğeri kalkıyo onu kaçıracam derken diğeri kalkıyo onu yatırıyorlar ama çok zevki

birde afk ya güvenmeyin o kadar oyunda yaratıklardan para düşmüyor düşen itemleri toplayarak npc lere satıyorsunuz para dönügüsü bu şekilde oluşuyor.

son olarak da oyunda parti değil squad sistemi var clan yerinede factions kuruyorsunuz ve factionslar arası savaşlar yapılıyor yada bölge kapmak için savaşlar yapılıyor birde en sevdiğim tarafı aile lvl iniz 6 oldumu pk sistemine geçiyorsunuz yolda herkez atack verebiliyor yada siz atack verebiliyorsunuz yatırırsanız çok güzel exp çekiyorsunuz yatarsanız bi o kadar kayıp oluyor

şimdilik diceklerim bunlar harita oldukça büyük geçişler arası lvl yaratıkları yükselerek gidiyor dungenlar var oralar apayrı genelde squadla girliyor yoksa tek kasmanı zçok zor

karakter seçimindede dikkat edilmesi gereken hususlar var

her karakterin kendine ve gruplara has özellikleri var

Fgihterler dayanıklı yüksek hp leri var boss kesmede birebir afk da kendi alır başını gider bi ona bi buna derken bıraktığınız yerin 50 metre ilerisine gide scout garibimde heal basacam diye iki karakter arasında mekik dokur bi ona bi buna koşar durur zayıf yönleri uçan yaratıkalra bişey yapamıyorlar

wizard : atack ve defansif büyüleri vardır düşük damage alıyorlar ama elementalistlere karşı biraz artıları var elelerin yüksek damage çeken büyülerinü stunlayabiliyorlar geçici bir süre

Musteker : silahşörler oyunda çok kasmak iin bire bir alan içinde çok seri öldürüyorlar hp leri yüksek bireysel pvp oyuncusu değil ama ,

elementalistler: benim favorilerim mükemmel damageleri var ateş buz ve yıldırım büyülerini kullanıyorlar alan büyüleri mükemmel özellikle 20 30 yaratığı tek alan büyüsü ile havaya kaldırıyorlar zayıf yönleri hp leri düşük :D

scoutlar: healer ve buffer ler çok dayanıklı ve yüksek hp leri var birde çok hızlı koşarlar malum sqot içindeki bütün elemenlara heal basacam diye uğraşırlar

NOT: TURKİYE FAN SİTESİ HAZIR BİR KAÇ EKSİĞİ VAR ONARI BİTİRİNCE YAYINA GİRECEK RESMİ FAN SİTESİ :)

DİĞER NOT: Reklam olarak nitelendirmeyin ama daha fazla bilgi için altdaki siteden faydalanabilirsiniz indirmek isteyende ordan indirebilir.

• 3 adamı mı idare edicez şimdi oo bu bana göre diil ben tekiyle başa çıkamıyom
  • Dediğim gibi ilk başlarda biraz zor geliyor ama alışınca çok zevkli şöle düşün 3 tane zil zurna arkadaşını idare etmek gibi bişi biri düşer onuy kaldırırsın o sırada biri alır başını gider ona koşarsın :D ama gerçekten bu yönü zevkli ve bazen çok komik durumlar oluşuyor
  • bikac sorum var

1-)3 karakter oyunu nası olcak ben tam anlamadim aciklarmisin
    2-)oyun kac mb?
    3-)oyunda cok oyuncu varmı?
  • 1-Her karakter için kısayollar var karakterler arası geçiş yapabilirsin yada alt kısımda kontrol paneli var ordan karakterden karaktere geçiş yapabilirsin
    2-3.6 gb
    3-Evet çok.Hele ki player başına 3 karakter olduğu için ve birde afk sistemi olduğu için yani sen bırak kendi kassın sistemi..Millet karakterlerini bırakıp yatıyor ve kalabalık bir ortam oluşuyor.
  • Arkada$lar Elinde Sonunda Türk İpoları ßanlancak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powe®

Arkada$lar Elinde Sonunda Türk İpoları ßanlancak

Hile Vb Şeyleri Eklerseniz Doğru
    quote:

Orjinalden alıntı: nedimkara

quote:

Orjinalden alıntı: can9559_95

ne biçim topic kardeşim ya ne bu böle insan biraz daha açar konuyu silkroad gibi canawar öldürüp kasmalı ise ben yokum peşin peşin

bu söylediğin çok saçma birşey çünkü bütün online lerde canavr yada insan öldürüp kasmalıdır sen ne tür oyunlardan bahsediyosun??? bi kere oyun grafik ödülü almış ve firma oyun için kendi oyun içinde afk ken atak gibi müthiş bi özellik vermiş daha ne olsun

Ultima Online I Galiba Hiç Rastlamadınız Ultimada Canavar Oldürmesende Olur Ultimada Zeka Gerekir Bu Oyunlardaki Gibi Yok Premiummuş Yok Günde 24 Saat En İyi Oyuncu Değilde Zekası Reflexleri Ve Oyunu İyi Bilen Kazanır (Not:Ultima Tek Başına Öğrenilebilicek Bi Oyun Değildir Cafe Ortamlanlarında Öğrenilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overmedia -- 1 Ekim 2007; 20:59:17 >

• Türk ipoları banlanma gibi durumu yok kesinlikle Cem yılmazın deyişi aklıma geldi element uydurmayın

Neden oyunlara olumlu yada olumsuz eleştirilerde bulunmaktan ziyade hurafelerle meşgul oluyorsunuz anlamıyorum :)

oyunda player sayısı çok ama afk nın o kadar faydası yok arkadaşlar AFK sistemine o kadar aldanmayın eğer pc başındaysanız AFK güzel ama bırakım ben yatim o sabaha kadar kassın düşüncesi varsa onu bir kere aklınızdan çıkarın çünkü anı yerde uzun kastığınız sürede mobların spawn süresi kısalıyor :) veya kutu bidon çıkıyor charlarda otomatik atack veriyor kırdığı an 20 30 yaratık çıkıyor yatıyorsunuz yada oyunda herhangi bir zamanda herhangi bir yerde çok yüksek lvl boslar çıkabiliyor gene yatıyorsunuz AFK SİZ PC BAŞINDA OLDUĞUNUZ OYUNU TAKİP ETTİĞİNİZ SÜRECE ARTISI VAR

ben bu oyun süper yada mükemmel ötesi bişey demiyorum :) network den parada almıyom lineage2 rappelz epic 3 ultima online knihgt online muonline ragnorak silkroad ve sunonline taivan serveri bu oyunların hepsini oynadım ve öle clienti indirip kurup yarım saat oynama değil hepsinide yüksek lvl lerde charlar bıraktım

herkezin beğendiği bir oyun olur özellikle lineage2 oynayan insan başka bir oyun oynayacağı zaman grafik arar bende şuan öleyim ama private serverlerde oynamaktan sıkıldım :) türkiyede ilk emule ve offical servere kurdm

rappelz epic 3 çok yavaş kasılıyor graikleri çok kötü ve çok küçük harita var

ultima online ilk online oyunum :) 4 5 tane servereni kurdum ve kiraya verdim (pvp anlamında mükemmel)

knight online küfür eğitimi almak isityorsanız tek geçerim birinin hafif yanından geçseniz duymadığınız küfürleri üretirler aynı anda

silkroad pvp anlamında berbat otomatik heal pot basıyor pvp anlayışı karşı karşıya geç yarım saat sen ona vur o sana vursun skil kullanımı manyak parmakların 1-2-3-4-5-6 tuşları arasında bas dur karambole artı yaş ortalaması düştü knight in veliahtı :)

ragnorak çok eğlenceli ama anime karakterlerle oynama yaşını geçtim

sunonline korece bilmediğim için fazla bişi yapamadım sadece ortalığa bakındım

MuOnline Artık Miladını doldurdu

yani sonuç itibari ile oynadım oynadım oynadım :) biliyorum yorum yapıyorum ama lütfen oynamadığınız yada görmediğiniz hakkında yarım yamalak bilgilerle yok kötü yok şöle yok böle demeyin

Sonuçta bir oyun kimi beğenir kimi beğenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMikrop -- 1 Ekim 2007; 21:18:33 >

• ßizim Milletimiz Gene Oyunun Hilesini ßulur Ve Kendini ßanlatır ßir Çok Yabancı Serverda ßöyle Oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbsinT -- 1 Ekim 2007; 21:44:00 >
  • başlayabilirim özellikle afk sistemi tam bana göre. knight'ı koxp kullananları banlıyorlar die bırakmış biri olarak ben macroyu seviyorum kardeşim kimse bişi diyemez. sıkılıyorum sürekli mob kesmekten. o kadar para vermişiz pc'ye bırakalımda kendi kessin
  • Arkadaşlar AFK sistemini bot gibi düşünmeyin oyunda AFK var ama buna nazaran tedbiride var bir kez daha diyorum eğer pc başındaysanız AFK avantajlı yok ben bırakayım o sabaha kadar kassın olayı yok çünkü kastığınız alanlarda mob sayısı çok ve spawn süreside hızlı o yüzden çok seri yaratık kesmek gerekiyor ve sık sık aynı anda 6 7 yaratık saldırıyor bu anlarda genelde alan büyüleri yada skilleri kullanmanız gerekiyor ve AFK iken item toplayamıyorsunuz oyunda para döngüsüde düşen itemleri toplayıp NPC lere satmakla oluyor

AFK oyuncular için avantaj olduğu kadar dezavantajı da va oyund AFK nin asıl işveli çok seri saldırı olduğundan tek tek atack vermiyorsunuz yoksa zaten ayakta duramazdınız :D
  • Arkadaşlar SNW Türkiye Fan Sitesiwww.swordofthenewworldge.com
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.