Merhaba arkadaşlar. Telefonumu değiştirmeye karar verdim ve araştırmaya başladım. Teknolojiden baya geri kalmışım... Simbian falan filan yeni öğreniyorum.Başlıkta yazdığım modeller arasında kararsız kaldım. 7610 almak isterim ama fiyat zorluyor. 6230 uygun gibi ama simbiandan uzak kalmak doğru mu? Sx1 sık sık bozuluyormuş.. 6600 gerçekten iyi mi? ya da ne tavsiye edersiniz? Yardımlarınızı bekliyorum
KESINLIKLe SX1
hem fiyat hem performans hemde karizma bu telefonda yok yok ben 3 ay kadar sx1 kulland1m _imdi 7610 kullan1yorum ama tekrar sx1 alabilirim
Nedenlerini açıklarsanız benim için daha iyi olur
çok acelen yoksa 6630'u bir bekle ondan sonra karar verirsin.(birde sony'nin S700'ü gelecek.)
6630 nasıl bir telefon? simbian s60 sistemi uyumlu mu?
sen sx1 al çok memnun olursun hem fiyat olarak hem özellik boyut da normal pişman olmassın...
Parana gore karar vermelisin bence. 1 milyarı gozden cikariyorsan (garantili) 7610'u tek gecerim. O kadar veremem dersen 6600 da gayet iyi. 6230 guzel telefon ama telefon sadece! Ozellikleri iyi ama Symbian olmadigi için tavsiye etmem. Bence zorla ve 7610 al
arkada_1m art1k aç1kl1ya aç1kl1ya b1kt1k sen biraz forumda neden sx1 dediimizi anlars1n
6600 aklından çıkar Sx1 fiyat/performans oranı çok yüksek tuş takımları biraz garip 7610 kamerası çok iyi fiyatı yüksek sesin mono olması çok kötü. 6230 çok iyi symbian ın senin için pek fazla önemi yoksa düşünmeden al derim.
Bu durumda 6230 ile Sx1 arasında karar vermen gerekir, Symbian olsun dersen SX1 al yok benim için pek önemi yok kibar çık görünüşlü hızlı bir tel derse 6230 al derim.
Saygılar...
7610 klas telefon
bekleyebilirsen 6630 eğer beklemezsen tabi ki sx 1
7610 un mmc si kötü sucks
bende büyüklük önemli değilse sx1 derim.nedeni stereo mp3player+radyo.
keşke şu simbian sonradan yüklenen birşey olsaydı yaw... :) 6230 u çok beğeniyom. Peki sx1 i olan herkes servise uğruyormuş dediler.. gerçek mi abartı mı?
KARDEŞ BAK BU FORUMDA **SX1 CİLER BURDA TOPLANIYOR** TOPİC'İ YOKKEN GİDİYORLARDI AMA ŞİMDİ SERVİS PASLANMIŞ...
NEDEN ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme