arkadaşlar telefonla ilgili bazı sorun ve sorularım olcak soru : ben pc deki videoları telefonda oynatamıyorum formatını 3gp die çevirdim nerdeyse hepsini denedim ama olmuyor formatı ne olmalı ? sorunda : telefon normal çalışırken sim kart reddedildi ve sim kart takın gibi hata veriyor. hata hemende düzelmior biraz kapalı kalıcak öle. birde alarmı istediğim melodi yada parçayı nasıl yaparım
cvplarını yazan tüm arkşlara tşşürler.
eski forumlarda hepsi vardı araştırmak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf_alp
arkadaşım 1000 küsür olmuş başına sonuna bakıorum millet sohbet içinde ya orda bana sadece pc deki videoları nasıl neyle neye çevirceğimi gösterin....
quote:
Orjinalden alıntı: L4st
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf_alp
arkadaşım 1000 küsür olmuş başına sonuna bakıorum millet sohbet içinde ya orda bana sadece pc deki videoları nasıl neyle neye çevirceğimi gösterin....
orjinal fw mi kullanıyorsun yoksa modlu mu? smartmovie converter ile direk avi formatına çevirip seyredebilirsin videoları sx1'de..
telefonla o kadar uğraşan bir insan değilim 3gp ile oynaması lazım die biliorum ama şu fw için teli yeni aldım ilk olarak ne yüklemem lazım. baktımda son versiyonlar var onuda yükledim nasıl yapcağımı anlamadım kolay ve anlaşılır şekilde anlatırsanız şimdiden tşşürLer yada güzel bi link varsa ltfen
quote:
Orjinalden alıntı: L4st
telefonla o kadar uğraşan bir insan değilim 3gp ile oynaması lazım die biliorum ama şu fw için teli yeni aldım ilk olarak ne yüklemem lazım. baktımda son versiyonlar var onuda yükledim nasıl yapcağımı anlamadım kolay ve anlaşılır şekilde anlatırsanız şimdiden tşşürLer yada güzel bi link varsa ltfen