Şimdi Ara

SX1 ile ilgili sorulmamış sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısa süre içinde SX1 telefon almayı düşünüyorum. Aldığım zaman tabi MMC karta ihtiyaç duyacağım. 1-)Kartın kalitesi çok şey farkedermi? Kalitesiz kartlar MP3 çalarken takılma felan yaptırır mı? Fiyat/performans olarak ne tavsiye edersiniz?
    2-)SX1 kullanan arkadaşlar kendi MMC kart markalarını ve memnuniyet durumlarını yazabilirler mi? 3-)Telefonun Alman veya çin malı olması çok farkeder mi? Ne malı olduğunu nasıl anlarız? 4-)Telefonu Baskuda.com dan almayı düşünüyorum. Telefon bu ünlü yeni partiden olacak. İspanyadan geliyo tarzı bişi okudum başlıklardan birinde. İspanya'dan ne malı gelir? 5-) Piyasadan "eski parti" almamı mı tavsiye edersiniz?

*ÖNEMLİ NOT: Lütfen bu başlığı "SX1 alma ben pişmanım, NOKİA kral felan gibi gereksiz şeylerle doldurmayın. Bütün forumları okudum, telefonu alırken içim gayet rahat!

• Al o zaman da kendin gör telefonun ne olduğunu ama söz ver 1 ay sonra pişmanım diye topic açmıcan
  • Peki ozaman forumlara bir özet çekiyim:

Telefon kilitleniyor diyenler:
    1-)Forumlarda okuduğum kadarıyla bu arkadaşların çoğu MMC kart kullanmıyor, bütün programları sabit belleğe kuruyor, sonra da düzgün çalışmasını bekliyorlar. Nokia'lar MMc kartla geldiği için düzgün çalışıyor, bu da Nokiaların 16 mb'lık minnacık kartlarıyla öne geçmesini sağlıyor. Ancak 16 mb kart ve symbian os un bir üst versiyonu için 200 milyon fazla para vermeye değer mi?
    2-) Program kurarken uyum aramıyorlar. Programlar MMCde olmadığı için de sabit belleği formatlamaları gerekiyor. Halbuki programalr mmc de olsa mmc ye format atıp olayı çözebilirler.
    3-) Uyumsuz MMC kartlar kullanıyorlar.
    4-) Telefonu kullanmadan önce SiemensMobile'ın sitesindeki FAQ ları veya bu forumlardaki üstbaşlıkları okumamışlar. Telefonlarını tanımıyorlar.
    5-) Telefonları garantisiz yazılım versiyonları nedeniyle garanti dışı kalmış.
    6-) Smartphone kadaR KOMPLİKE BİR CİHAZIN ahizeli ev telefonu kadar hızlı ve sorunsuz çalışmasını bekliyorlar.
    Okuduğum tek ciddi sorun, bir arkadaşın telefonunun tuşları gevşemiş. Bir arkadaşımda siemens S55 var, onun da tuşları çıkmıştı, ancak serviste 1 hafta kaldıktan sonra, cillop gibi geri geldi. Galiba o arkadaşın telefonu da garanti kapsamı dışında bırakılanlardan?

Lütfen bütün bu yukarıdaki maddelerde geçen hataları yapmadığı halde telefonunda sorun yaşayan arkadaşlar varsa ana SX1 başlığına yazsın. Yoksa bilmeden konuşulmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allanon -- 25 Ocak 2005, 2:56:07 >

• 1) Perfoamns olarak ne farketytirir bilmiyorum ama uyumsuz bazı mmcleri kullananalar (pretec mesela) yüklediğikleri prgramlara ulaşamama gibi sorunlar yaşıyotdu sanırım
    ben 512 mb twşnmos rs-mmc kullanıyorum çok memnunum

2)zaten cevap verdim yukarıda fiyat olarak da ben kendime 110 milyona sonrada arkadaşıma 104 milyona aldım :)

3)ben şhasen farkdebileceğini düşünüyorum, bunu yanında kutusunun üzerinde yazıyo benim made in germany diye
    yani jelatini bile açılmadan anlaşılabilir

4)bilmiyorum

5) yeni parti almak daha mantıklı olabilir gibi geliyo bir takım düzeltmeler yapılmıştır zamanla illeki :)

şimdiden hayırlı olsun..
  • herkes sx1 almayın diye basbas bagırıyor....herkes gider mersine sen gidersin tersine....mantığı var galiba sizde...
    quote:

Orjinalden alıntı: Allanon

Arkadaşlar kısa süre içinde SX1 telefon almayı düşünüyorum. Aldığım zaman tabi MMC karta ihtiyaç duyacağım. 1-)Kartın kalitesi çok şey farkedermi? Kalitesiz kartlar MP3 çalarken takılma felan yaptırır mı? Fiyat/performans olarak ne tavsiye edersiniz?
    2-)SX1 kullanan arkadaşlar kendi MMC kart markalarını ve memnuniyet durumlarını yazabilirler mi? 3-)Telefonun Alman veya çin malı olması çok farkeder mi? Ne malı olduğunu nasıl anlarız? 4-)Telefonu Baskuda.com dan almayı düşünüyorum. Telefon bu ünlü yeni partiden olacak. İspanyadan geliyo tarzı bişi okudum başlıklardan birinde. İspanya'dan ne malı gelir? 5-) Piyasadan "eski parti" almamı mı tavsiye edersiniz?

*ÖNEMLİ NOT: Lütfen bu başlığı "SX1 alma ben pişmanım, NOKİA kral felan gibi gereksiz şeylerle doldurmayın. Bütün forumları okudum, telefonu alırken içim gayet rahat!

• Bende bascuda.com dan alacağım ama teslimatlar 29 unda başlıyomuş

bide bu yeni parti olayı nedir?? symbian sürümü felan mı değişik olcak acep??
  • symbian 7 olabilir beyler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olamaz al1nca gorursunuz symbian 7 olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.