ama çoğu yazılımın nokia için üretildiğini unutm a tabiiki sx1 in fiyatınıda
selamlar
Alıntıları Göster
sx1 133 mhz 6600 104 mhz bi kere işlemci farkı var. radyo var. kapanmasını dert etmeyin bi firma kapansa bile ürünlerinin servis sorunu olmaz. sonra siemens firması kapanmıyor sadece mobil telefon olayı kapanıyor gerçi ben bilmiyorum da millet öyle diyor.
bana sorarsan tuş takımı sorun diil di ise SX1 6600 göre on numara seçim
quote:
Orijinalden alıntı: oktayakgoz
sx1 133 mhz 6600 104 mhz bi kere işlemci farkı var. radyo var. kapanmasını dert etmeyin bi firma kapansa bile ürünlerinin servis sorunu olmaz. sonra siemens firması kapanmıyor sadece mobil telefon olayı kapanıyor gerçi ben bilmiyorum da millet öyle diyor.
bana sorarsan tuş takımı sorun diil di ise SX1 6600 göre on numara seçim
Alıntıları Göster
abi ii diyosunuzda 6600 nie çok sattı. ben çok tutuldu die 6600 aldım pişman diilim ama radyosu olsaydı daa ii olcaktı enazından öle diil mi tuşları we dizaynı sx1den tartışılmayacak kadar ii açıklamalar için THANKSS
abi ii diyosunuzda 6600 nie çok sattı. ben çok tutuldu die 6600 aldım pişman diilim ama radyosu olsaydı daa ii olcaktı enazından öle diil mi tuşları we dizaynı sx1den tartışılmayacak kadar ii açıklamalar için THANKSS
Alıntıları Göster
sx1 de stero fm radyo ve mp3 var başkada bi numarası yok
Hemen hemen ayni diyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: piskopat45
abi şimdi bi arkadaş geldi onda sx1 war ekranı çok soluk gösterio kendisi bile öle dio sx1 alınmaz dio taam radyosuna steriosuna diicek yok ama yinede alınmaz dio
quote:
Orijinalden alıntı: piskopat45
6600 dan sıkılmadıysan vazgeçme
quote:
Orijinalden alıntı: _DeaDman_
Alıntıları Göster
sx1 116 kilo , 6600 130kg
quote:
Orijinalden alıntı: _DeaDman_
Alıntıları Göster
sx1 daha hizli daha ucuz strero kulakligi var kamerasi daha kaliteli(gece ayarini kendisin yapiyor tam ekran fotograf cekiyor) ayrica kendin upgrade etme sansina sahipsin
quote:
Orijinalden alıntı: tekdogan
sx1 daha hizli daha ucuz strero kulakligi var kamerasi daha kaliteli(gece ayarini kendisin yapiyor tam ekran fotograf cekiyor) ayrica kendin upgrade etme sansina sahipsin
Alıntıları Göster
sx1 daha soluk göstermiyo o kapağında güneş ışığını kıran bi madee vra ışıktatda ekran gözüksün diye onun içn öyle gliyop sana
quote:
Orijinalden alıntı: the_master
sx1 daha soluk göstermiyo o kapağında güneş ışığını kıran bi madee vra ışıktatda ekran gözüksün diye onun içn öyle gliyop sana
Alıntıları Göster
arkadaslar ben daha sx 1 kadar sorunlu telefon görmedim.kimde gördüysem bi kere ekranını benim 6600 la karsılastırdım ve her seferinde 6600 bir adım öndeydi.son 1-2 ay içersinde sx 1 in forumdaki sorunlarını sizlerde gördünüz.... bence 6600 daha kullanışlı telefon.bu benim şahsi fikrim.saygı duyulmasını isterim tabiki...bende baskasının fikrine her zaman saygı duymuşumdur... sx1 in garantili fiyatı 400 milyona düştü...
quote:
Orijinalden alıntı: a_akarsu
arkadaslar ben daha sx 1 kadar sorunlu telefon görmedim.kimde gördüysem bi kere ekranını benim 6600 la karsılastırdım ve her seferinde 6600 bir adım öndeydi.son 1-2 ay içersinde sx 1 in forumdaki sorunlarını sizlerde gördünüz.... bence 6600 daha kullanışlı telefon.bu benim şahsi fikrim.saygı duyulmasını isterim tabiki...bende baskasının fikrine her zaman saygı duymuşumdur... sx1 in garantili fiyatı 400 milyona düştü...
Alıntıları Göster
sx1 bence cok kullanıssız tuslar joystik falan
quote:
Orijinalden alıntı: NoSt3am
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dark devil
hangi tel kullanışlı? bütün teller kullanış sız....
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_fb
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: serhat_fb
quote:
sen öyle san
quote:
Orijinalden alıntı: NoSt3am
quote:
Orjinalden alıntı: serhat_fb
quote: