Şimdi Ara

symbol 2017 1.0 75 bg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar symbol yeni kasa 2017 model alıcam fakat 1.0 75 bg olanı bütçeme yetiyor.ne düşünüyorsunuz 1.0 motor için.biyerde ömrü 100 bin km diye duydum doğru mudur

• Kullan at arabami bu, dogru olmasi mumkunu arkadasim 100bin km ne ki atmosferik benzinli motor icin.

Hayirli gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Kullan at arabami bu, dogru olmasi mumkunu arkadasim 100bin km ne ki atmosferik benzinli motor icin.

Hayirli gunler
    aslında 2013-2015 gibi dizel 1.5 motorlarda var fakat 2017 yeni kasa ve az km olduğu için tercih ediyorum fakat işte 1.0 75 bg gücü az ve motor ömrü kısa diyorlar.araba seçmek çok zor zaten
  • motor ömrü 100 bin olmaz zaten bu şekilde bir son kullanma tarihi gibi bir ölcüt yoktur kullanıcıya göre değişir esneklik gösterir ama bakımı olması gerektiği gibi yapılan bir motor 100 binde bitmez ancak performans konusunda sadece şehir içinde sakin kullanıma müsait olur gerçekten düşük bir motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

motor ömrü 100 bin olmaz zaten bu şekilde bir son kullanma tarihi gibi bir ölcüt yoktur kullanıcıya göre değişir esneklik gösterir ama bakımı olması gerektiği gibi yapılan bir motor 100 binde bitmez ancak performans konusunda sadece şehir içinde sakin kullanıma müsait olur gerçekten düşük bir motor
    70 bin tl verip o motoru almak mantıklı mı değil mi sizce
  • NeutronS N kullanıcısına yanıt
    Ben olsam benzer bütçe ile 0.9 tce symbol veya 1.2 c elysee/301 tercih ederdim en azından kafanızdaki performans sorununu büyük ölçüde çözmüş olursunuz.
  • 100 bin km ömrü olan motormu olur kim dediyse sallamiş(binek aracda) f1 ler kisa omurlu onlari gec

• Turbo benzinli veya turbo dizel olsun atmosferik 1.0 çileden çıkarır insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitewolf101

Turbo benzinli veya turbo dizel olsun atmosferik 1.0 çileden çıkarır insanı
    niye hocam.araba gitmese yapmazlar diye düşündüm bende.sonuçta yeni kasaya bile bu motoru koyduklarına göre bi bildikleri var diye düşündüm.
  • 0.9 TCe motor 600bin km geçiyor. 1.0 SCe motorda aynı şekilde bakımları düzgün ve doğru yapılırsa en az 600bin km geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 21 Mayıs 2020; 20:53:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

0.9 TCe motor 600bin km geçiyor. 1.0 SCe motorda aynı şekilde bakımları düzgün ve doğru yapılırsa en az 600bin km geçer.
    bugün biri bana 100 bin ömrü var deyince korktum hocam.600 bin gittiği nereden biliniyor acaba.dizelde 1 milyon dahi gördüm.ben alacağım araçta km 20 binde 1.0 75 bg yani bu motor 100binde sorun verirse çok kötü olurum ekonomik anlamda.en az 200 bin gitmesi lazım ki ben 100-120 binlerde rahat satabileyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 21 Mayıs 2020; 21:2:29 >
    Tercih meselesi diyelim, ikinci eli zayıf olur ailemle bi yola çıkayım dersin yolda yorar rampada çekmez hele bir de araba yüklüyse vay halline gene de sen bilirsin içine sindiyse al
  • 100 bin çok demişler 10 bin kullanıp hurdaya atıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu araba hiç gitmez mi acaba.o kadar para veriyoruz zorlanır diyorlar.o kadar kötü mü.yeni kasa 2017 modeline koymuşlar demek ki bir bildikleri var diye düşünüyorum.boşa mı veriyoruz o parayı 1.0 75 bg motora.
    aracı tek kişi kullanacaksa sıkıntı olmaz sürekli 4 kişi bagaj dolu kullanırsanız biraz güç düşüklüğü hissedilir.
    Hocam gitmez değil tabiki gider ama uçmaz kaçmaz bazen sollamaya çıkarken 2 kere düşünmeniz gerekir araç yüklü klima açıkken bazı yokuşları 2. viteste çıkmanız gerekir ama şehir içi normal kullanımda gayet iş görür bir de lpg taktırdınız mı bedavadan biraz pahalıya gezersiniz

• herhangi bir bayiden test sürüşü için (1.0 sce) talepte bulunun... her türlü dönüş yapacaklardır...

clio 5, symbol, sandero... hangisi olursa olsun, bu motor seçeneği ile ilgili kafadaki soru işaretlerini kaldırır...

aşağıdaki video da gayet açıklayıcı olmuş...

3.dk da başlıyor, 8.dk ya kadar net performans değerlendirmesi...

OTO BİLGİyoutube
    Renault Symbol Yokuş Performansı. Çekiyor Mu? 1.0 Sce 75 hp | Oto Bilgi
    https://www.youtube.com/watch?v=iLE1JrO5-BQ&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• websosyal kullanıcısına yanıt
    şuan ben 1.5 dci 70 bg 2008 model olan motor kullanıyorum ve yokuş falan rahatlıkla 3-4 arasında gidiyorum. bu almak istediğim ise 1.0 75 bg 2017 model atmosferik
    hangisi daha iyidir bilemedim.pek anlamadığım için bilmiyorum.sizce hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 22 Mayıs 2020; 1:43:51 >
    Şu anki aracınız daha iyi performans anlamında.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.