Şimdi Ara

Synx => HydraFlow (Konudan sonra nick değişti) 14 Gündür Para Yatırılmadı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
9.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foruma giriş yapmamış bu ara.gelir birşeyler söyler herhalde.mazisi olan bir arkadaş sonuçta.

böyle şeyler yaşanıyor maalesef.bizim gördüklerimiz bunlar.yazıya dökülenler sadece.daha yazıya dökülmeyen neler oluyordur (kendimden biliyorum) zaten ikinci elde malın fiyatının sıfırına göre daha uygun olması malın performansından değil bu tip yaşanan sorunlar vede ikinci el alışverişlerde sıfır hatayla eksiksiz alışveriş oranının kanaatimce tek haneli olmasından.

geçmiş olsun
  • Eyer parasal bir sıkıntısı olduysa adam gibi anlatsa ( yatırmak şartıyla), böyle oyunlara girmese daha iyi olurdu. Bana sorun çözülür gibi geliyor. Bu tür kişiler yüzünden 2.el satış a güven azaliyor. Mazisi olan adamlara bile...
  • Arkadaşlar yapmayın rica ediyorum, havalenizi taaa ne zaman yaptım ben. Musayit değilim, bin bir türlü sınava giriyorum..

http://img73.imageshack.us/img73/3816/adsz22ql0.jpg

09nanometer, bana 2 tane hesap no verdiniz, ilk hangisine yapayım diye sordum, bu dekont size 2. kere eft yapışımdır. nedenini sende biliyorsun, zamanında çok muhabbet ettik ama bunu yapman olağandışı birşey.

Sağlıcakla kal diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synx -- 28 Aralık 2008; 2:07:02 >
  • demekkı bır karısıklık olmus arkadasta cvp verdı sorun cozuldu umarım yanlıs anlama kımseyı rencıde etmez .
  • İşlem tarihi 26 aralık. Pek "teee ne zaman yaptım"lık bir tarih değil. Alt tarafı iki gün geçmiş.

Mazereti belirtip 10 gün gecikeceğinizi söyleseydiniz en fazla biraz azar işitirdiniz. Bu tür geçiştirmelerin çok referanslı, az referanslı üyeler ile ilgisi yok. Çok sinir bozucu, fıtık edecek kadar kıl bir durum.
  • Ben o eft yi kaç kere tekrarladım biliyormusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: synx

Arkadaşlar yapmayın rica ediyorum, havalenizi taaa ne zaman yaptım ben. Musayit değilim, bin bir türlü sınava giriyorum..

http://img73.imageshack.us/img73/3816/adsz22ql0.jpg

09nanometer, bana 2 tane hesap no verdiniz, ilk hangisine yapayım diye sordum, bu dekont size 2. kere eft yapışımdır. nedenini sende biliyorsun, zamanında çok muhabbet ettik ama bunu yapman olağandışı birşey.

Sağlıcakla kal diyorum.

Eğer bu verdiğin dekontsa neden hesapta para yok

Eğer bu bahsettiğin şu gerçek , somut olan dekont ise neden bizi 3 gün üst üste 5 dk içinde yollayacağım diye oyaladın ?

Eğer bu dekont yukarıda yazdıklarıma karşı bir cevap ise neden daha önce gelmedi ? Ben senin sözüne inanıyordum fakat 5 dk sonra yolluyorum diyip de çocuk kandırır gibi CİDDİYETSİZ tavırların karşısında artık benim de seni savunacak bir tezim kalmadı...!

Eğer bu mesajı atmakla kendini akladığını sanıyorsan yanılıyorsun. MSNde son görüşmemiz diyorsun fakat önce gerçekleri itiraf etmelisin. Bazen itiraf etmek , gizlemeye çalışıp eline yüzüne bulaştırmaktan daha iyidir. Eğer sandığım kadar iyi niyetli olsaydın , sınava girmeden 30 dk önce olsa bile yatırabilirdin. Kendini sürekli meşgul insan gibi göstermekten vazgeç. Benim vize haftam olmasına rağmen , senin bu oyalamalarınla stres olup konsantrasyonumu kaybetmeme rağmen burada uğraşıp bütün bunları saymadım çünkü senin ilk problemin benle değildi. Hatta ben senle hiç problem yaşamadım fakat işin ucu bir yakınıma dokununca bunu yapmak zorunda bıraktın. Emin ol 60 ytlyi yatırmadığın kişi ben olsaydım burada senle vakit kaybetmek yerine , daha farklı yollardan problemi çözerdim. Fakat ben yine de bunu söylemeyi uygun bulmam çünkü vaktin yoksa foruma girmeyeceksin , verdiğin sözü tutmak bazen herşeyden daha önemlidir. Eğer verdiğin sözü tutmazken bir de karşındaki insanı kendi yaşında bir çocuk yerine koyarsan olaylar daha da sarpasarar. Bilmem anlatabildim mi ??? Bazen vaktim olmadığından dolayı bilgisayarıma format atamıyorum. Fakat söylemenin kimseye faydası yok

Umarım sorun çözülmüştür. Yarın yakınıma bakmasını söyleyeceğim , eğer çözüldüyse emin ol burda seni karalamaktan hiçbir çıkarım olmaz , herkes kimin ne olduğunu biliyor. Zamanında haklı olduğun vakitlerde yanında oldum , fakat artık aslında sandığım kadar olgun biriyle karşılaşmadığımı düşünüyorum.

Son gelişmeleri buradan yazarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 28 Aralık 2008; 2:25:48 >

• Boş ver Nanometer bu mesajı da binlerce kişi okucak ve KARA LİSTE lerine eklicek bu arkadaşı benim gibi. 60 lira için bu kadar takla atılmaz SYNX. Zamanın yoksa üründe alma milleti niye mağdur ediyorsun. 2005 ten beri üyesin 2.bilinen vukuatınmış. Şu güzel forumu kirletiyosunuz. GG lerde komisyon ödicez sizin yüzünüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Promity -- 28 Aralık 2008; 2:36:42 >
  • quote:

Ben o eft yi kaç kere tekrarladım biliyormusunuz?

Eft yi kaç kere tekrarladığın benim problemim değil. Dekontu ilk söylediğinde yollasaydın , şu anda para gelmediyse bile bu konu burada olmazdı.

Anlatmak istediğim , bizi çocuk yerine koyarak sürekli oyaladın , Ve hala bunu görmezden gelip parayı yatırdığını ve aslında kimsenin görmediği ne eziyetler çektiğini ima etmeye çalışıyorsun. Ben bir ürünü alırken genelde parayı yatırmadan 5 dk önce satıcıyı arayıp bilgilendiriyorum sonrasında da yatırdıktan sonra paranız yatırıldı diye bilgilendiriyorum. Eğer bu konuda görünmeyen , duyulmayan meşguliyetin mazeret ise , oyalamak yerine mazeretini anlatmayı seçmeliydin...
  • Emirhan konuşmayayım diyorum konuşturuyorsun, sende biliyorsun işine gelmiyor. Sanki biz senle ilgilenmemiş gibi.
  • quote:

Emirhan konuşmayayım diyorum konuşturuyorsun, sende biliyorsun işine gelmiyor. Sanki biz senle ilgilenmemiş gibi.

Neyse bakalım sonucu göreceğiz , fakat buna rağmen parayı yatırdıysan bile 5 dk sonra yolluyorum diyip de yollamamak pek uygun kaçmıyor , hele hele muhatabın çocuk değilse eğer

Yarın cevabı sonucu yazarım bu konu da daha fazla uzamaz umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 28 Aralık 2008; 3:13:09 >
  • quote:

Ben o eft yi kaç kere tekrarladım biliyormusunuz?

Düzenlenme tarihi 28 aralık yazıyor. 26 aralık'ta yollamışsınız. Madem bu kadar uğraştınız da buraya topic açmadan önce neden defalarca dekontu yollamadınız ? Bence siz olayı salladınız salladınız iş bu haddeye gelince ciddiyetin farkına varıp parayı yolladınız. Başka bir açıklama hiç bir aklı başında insanın kabul edebileceği şekilde olamaz..
  • Alakası yok hocam, kargoyu aldığım günün gecesi (kargoyu 1 gün geç aldım) gönderdim. Fakat gitmedi nedense, benim hesaptan eft gitmiyor. Direk Garanti bankası kartımı takarak, Akbank atm sine, ordan göndereyim dedim o da olmadı, en az 5 kere denemişimdir. 4-5 tane farklı tarihlerde, dekont gönderebilirim.

Bu tür şeyler insanı soğutuyor resmen olmaması gerek, beni bilen bilir.
  • Peki hocam ne diyeyim, insanın başına bir çok durum gelebilir ama ardı ardına gönderecem diyip göndermeyince insan da ister istemez farklı düşünüyor malesef.
  • yine bir @synx olayı
  • demekkı ben yanılmıs olabılırım olay hala acıklıga kavusmamıs durumlar suphelı gozukuyor hayırlısı.
  • quote:

Alakası yok hocam, kargoyu aldığım günün gecesi (kargoyu 1 gün geç aldım) gönderdim. Fakat gitmedi nedense, benim hesaptan eft gitmiyor. Direk Garanti bankası kartımı takarak, Akbank atm sine, ordan göndereyim dedim o da olmadı, en az 5 kere denemişimdir. 4-5 tane farklı tarihlerde, dekont gönderebilirim.

Bu tür şeyler insanı soğutuyor resmen olmaması gerek, beni bilen bilir.

Synx kusura bakma ama hesabının farkında değilmisin 5-6 kez gönderdin gitmediği halde neden geri dönmüyorsun bu bir.

İkincisi sana iki kez PM olsum SMS olsun istediğinde ben sana hesap sahibi Ekrem Yıldız diye mesaj attım sen bu isimle gönderirsen daha bir 60 kere uğraş yine gitmez.

O kadar işlem yapmış alış verişi olarak bu kadar basit bir detayı Hesap No isim uyuşmazlığı olmadığı takdirde gitmeyeceğini herkes bilir, bunu nasıl es geçiyorsun akıl sır ermiyor.

Bak sırf bu yüzden benim dolaylı da olsa 12 gündür gündemimi işgal ediyorsun ki sonunda böyle basit bir dikkatsizlikten geldiğimiz noktaya bak. Para geri dönecek sen satıcıya haber vermeyeceksin.

Lütfen sana gönderdiğim sms'deki alıcı kısmına doğru ismi yazarak kullan. Bu konu da burada bitsin yani. Nitekim dekontunu gönderdiğin de ulaşmadı bana.

• synx

26.12.08 de yollamışsın. Birde kaç kere yolladın diosun?
  • Arkadaşım, para geri dönmedi bu bir. Eft'de isim'i orda otomatik yazmıyor ben yazıyorum.

Şafakhan, bilip bilmeden konuşmayalım lütfen.

" 011 - 0026824 " AKBANK KIRIKKALE ŞUBESİ SOYADI YILDIZ OLAN BİRİNE AİT HESAP .

Emirhan'ın bana attığı mail..

Şimdi, 2 tane isim veriyorsunuz. Ben sık sık telefon değiştiren birisiyim. Siz mesaj attığınızda elimde başka bir telefon vardı, size telefon açtığımda başka bir telefon. Maile baktım soy adı yıldız olan birine ait hesap diyor.
    Bende muhtemelen sizindir, diye size gönderdim..

Şimdi bunun neresinde konu açılacak yer var? Bir pazarı bekleyemedinizmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synx -- 27 Aralık 2008; 16:36:20 >
  • hocam daha ne kadar ve neyi bekleyeceklerdi?

tutamayacağınız sözler vermeyin. nedenleriniz kimseyi alakadar etmez iş bu saffaya gelince.
    siz para gönderseniz de 11 günde ürün elinize geçmese daha ne kadar beklemeye ve inanmaya hazır olursunuz?

bu forumda tutarlılık eksik arkadaşlar, konuşan çok - sözünün eri olan nereyse yok...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.