Şimdi Ara

Synx => HydraFlow (Konudan sonra nick değişti) 14 Gündür Para Yatırılmadı!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
9.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu şekilde daha çok olaylar olur. sistem değişmeli arkadaşlar hep birlikte fikirler üreterek sonuçlanır.
  • synx in var derdin var son nokta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

60 ytl paranız yokmu gerçekten?
    vay bee

60 ytl para herkezde olmayabilir ama bu sorun digildir paran yoksa alışveriş yapmazsın bukadar basit ortada anlaşılmışşa ne yapıp ne edip paranın verilmesi lazım kişi neden acaba nikini degiştirme geregi duydu
  • Posta ile yollasın bence madem hesap sorun çıkartıyor çekersin 60 lira verirsin postaneye.Bunu düşünmek çok mu zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Posta ile yollasın bence madem hesap sorun çıkartıyor çekersin 60 lira verirsin postaneye.Bunu düşünmek çok mu zor.

Bukadar gündür PTT ye bile gidecek vakit de yoksa herhangi bir tanıdığınız da mı yok parayı yatıracak!! Hiçbişey olmuyorsa bari bana şukadar zaman verin diyerek satıcı arkadaşı oyalamamış olursunuz. 60 lira bişey değil ama verilen sözün yerine geitirilmesi daha önemli.

Ekleme: Bu olaylara bir çözüm önerisi olarak; belli ki admin lerin elinden bukadarı geliyor. Bari bize sunulanları iyi değerlendirelim. Profil bölümünde referans yorumları yapılabiliyor fakat çok az insan yorum yapıyor. Herkes ne aldıysa, ne sattıysa memnuniyet derecesini orada dile getirebilir. Referans olarak sadece isim vermekten daha iyidir. Bunun yanında yorum yapmadan önceki bölümde güven oylaması gibi küçük bir bölüm eklenebilirse tabi daha iyi olacaktır bizler için. Bunlar sağlansa dahi sorunlar elbet çıkacaktır yine ama en azından azaltılmış olur. (Zaten kişi art niyetli olduktan sonra her durumda sorun çıkartabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TARANTULA-MK -- 30 Aralık 2008; 15:44:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Posta ile yollasın bence madem hesap sorun çıkartıyor çekersin 60 lira verirsin postaneye.Bunu düşünmek çok mu zor.

Kesinlikle katılıyorum. PTT vasıtasıyla bedeli postanede ödemeli olarak gönderilebilir. Ya da güven problemi yaşayan arkadaşlar masrafları karşılanmak üzere ismi lazım değil açık artırma sitesi üzerinden satışlarını gerçekleştirebilir. Bu başlıktaki sorun kanımca eksik bilgilendirme ve tarafların yaşadıkları muhtemel problemler konusunda birbirlerine açık davranmamalarından kaynaklanıyor. En kısa zamanda ve tatlılıkla çözülmesini diliyorum.

Küçük yaşlardan beri yaklaşık 12 yıldır fiilen yurtiçi ve yurtdışı ticaretle uğraşan birisi olarak fikirlerimi aylaşmak istiyorum. Bazen ödeme güçlüğü çektim bazen de alacaklarımı tahsil edemedim. Ama ticarette haysiyet her şeyin önünde gelir. Çoğu zaman açık çekten daha büyük kıymet taşır. Bu ve benzeri konularda dikkat edilmesi gereken şey, sorunun her iki tarafında bulunanların sergilediği iyi niyettir. Günümüzde nice büyük tüccarlar, komik borçları ödeyememektedir. Parasızlık her an herkesin başına gelebilecek birşey. Ama durumu açıkça anlatmazsanız, olay farklı yerlere uzanır.

Bu forumda süregelen ikinci el alışverişlerinin sıhhati ve güvenin korunması adına lütfen her koşul altında iyi niyetli ve dürüst bir şekilde vaziyeti açıklayın. Ödemede güçlük çekiliyorsa açıkça ve sebepleriyle belirtilsin. Ya da kargo bir şekilde gecikecekse, bu alıcıya dürüst şekilde açıklansın. Neticede alıp sattığımız mallar milyon dolarlık şeyler değil. Karşınızdaki kişi de en az sizin kadar zekidir ve sizin en ufak yalanınızı anladığında olaylar içinden çıkılmaz şekillere gelir.

Son uyarım ise, bu tip başlıklar altında yazan 3üncü 4üncü ve hatta 5inci şahıslara: Lütfen bu gibi konularda "vay vay vay", "tüh tüh tüh", "vay terbiyesiz" "olmaz böyle şey" gibi gereksiz ve kısmen dolduruşa getiren basit mesajlar atmayın. Konunun tarafları ile ilgili iyi ya da kötü tecrübeleriniz, tarafları sakinleştirmeye ve sorunu çözmeye yönelik önerileriniz varsa ne ala. Fakat alacaklı ve borçlu tarafları tanımaksızın, anlaşmazlığın altında yatan nedenleri bilmeden yapacağınız her türlü rencide edici yorum, sorunu daha da çözümsüz hale getirecektir. Dahası tanımadığımız kişiler hakkında bazen aşağılamaya varan sözler söyleniyor olması çok üzücü.

Okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Haddimi aştıysam bağışlayın

• Son durum nedir?
  • yorum yok!
  • Merhaba,

Ben şu "vaktim yoktu, bankaya gidemedim, EFT'yi yapamadım" bahanesini anlayamıyorum. Internet şubesinden havale/EFT yapmak insanın 5 (yazıyla beş) dakikasını almaz. Forumda bu kadar aktif 2. el alışverişi olan, epey telefon alıp satan bir insanın da "internet şubesi kullanmıyorum" deme lüksü yoktur herhalde. Banka hesap numarası veya isim de yanlış alınmış olabilir, ama telefon denen bir şey var. Bir telefon açılır, 2 (yazıyla iki) dakika konuşulur, doğru hesap numarası ve isim bir kenara not edilir. İletişim çağında yaşıyoruz; ulaşamadım, erişemedim, yetişemedim bahaneleri geçtiğimiz yüzyılda kalması gereken şeyler.

synx rumuzunu, sorunlu bir MacBook satışından hatırlıyorum. O zaman da meydana gelen sorunu çözmek için ürünü sattığı arkadaşı bir aya yakın süre oyalamış, arkadaş da çareyi buraya konu açmakta bulmuştu. Daha sonra synx sorunu çözdüğünü söylemişti ama önemli olan, sorunları buraya yansıtmadan çözebilmek.

Saygılar

• EFT'yi düzelttirdiğini iletti bugün saat 17 gibi yarın sabaha kadar geçermiş, bakalım hala geçmedi.
  • Umarım çözülür sorununuz, böyle durumlardan dolayı forumda güvensizlik havası oluşuyor gitgide.
  • Bana güç kaynağı sattı kendisi silverstone strider 750 watt (200 YTL) hiç bir problem yaşamadık alışverişte hatta dün akşam saat 5 civarı geçti güç kaynağı elime,sanırım paraya sıkışıktı o yüzden sattı güç kaynağınıda neyse büyük ihtimal bu sabah paranız elinizde olur,haklı mı yaptığında tabiki değil ama bazen insan çıkmaz durumlarda olabiliyor hele birde kibir varsa yalana yönelebiliyor,keşke param yok kardeş ama olunca yatırıcam deseydi,konu buralara taşınmasaydı..Bir de şu var forumda hepimiz uyguluyoruz önce para sonra kargo,önceden bir alışveriş dahi olsa bu kural yıkılmadığı sürece güvenler yıkılmaz..Mağdur arkadaşa geçmiş olsun diyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cose Turche

Bana güç kaynağı sattı kendisi silverstone strider 750 watt (200 YTL) hiç bir problem yaşamadık alışverişte hatta dün akşam saat 5 civarı geçti güç kaynağı elime,sanırım paraya sıkışıktı o yüzden sattı güç kaynağınıda neyse büyük ihtimal bu sabah paranız elinizde olur,haklı mı yaptığında tabiki değil ama bazen insan çıkmaz durumlarda olabiliyor hele birde kibir varsa yalana yönelebiliyor,keşke param yok kardeş ama olunca yatırıcam deseydi,konu buralara taşınmasaydı..Bir de şu var forumda hepimiz uyguluyoruz önce para sonra kargo,önceden bir alışveriş dahi olsa bu kural yıkılmadığı sürece güvenler yıkılmaz..Mağdur arkadaşa geçmiş olsun diyorum..

200ytl ye psu satmış size.:) size rica etse yine çözülürdü:) şu kadar borcumu şu hesaba, kalanı benim hesabıma yatırın diyemiyor mu:)
    paran yoksa aldığın ürünü gönder geri bari. Bu kadar iyimser olmamak lâzım:)

• quote:

PohPohPerisi 30 Aralık 2008; 22:24:07

EFT'yi düzelttirdiğini iletti bugün saat 17 gibi yarın sabaha kadar geçermiş, bakalım hala geçmedi.

bilgi içindir

Eft işlemlerinde bir gün önce 15:30'dan sonra verilen talimatlar ertesi gün öğlene kadar bankalar tarafından sonuçlandırılarak ilgili hesaplardan geçişler yapılmaktadır.
    Ancak çok extrem durumlarda öğleden sonraya da kalabilmektedir.
    Denizbank,Garanti ve Ziraat kullanıyorum gün içinde bazen 15 bazende, 30 dakikada eft gönderebiliyorum.
  • 09nanometer geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Edmund

09nanometer geçmiş olsun

Teşekkür ederim Samet
  • quote:

Orjinalden alıntı: enmisafir

yorum yok!

Enteresan.. Ne desem boş.. Ben bu dolandırıcıyı forumda kaç kez afişe ettim daha fazla kimseyi DOLANDIRAMASIN diye ama beni dinlemeyenler.. Özellikleri bazı!.. abileri de sözüme geldiler.. Bir sürü sonucu pişmanlık doğuracak tavır ve davranıştan sonra..

Beni de mali şubeye kaçak ürün satıyor diye İFTİRA iddialarla şikayet edecek kadar BÜYÜK bir TALİHSİZLİĞE de düşmüş bu varlığın p..luklarından alemin kurtuluşu için gereken yapılmıştır. Acınacak durumdadır yakında içeride.. okey oynar tek başına..

• quote:

Orjinalden alıntı: PohPohPerisi

EFT'yi düzelttirdiğini iletti bugün saat 17 gibi yarın sabaha kadar geçermiş, bakalım hala geçmedi.

Yok arkadaşlar bakın şu saat oldu yok para ne diyeyim peki bu duruma ben ne yapayım? Ben paramı alamadım başka insanlar bilsin böyle olduğunu bu insanlar değerlendirsinler. Artık söylenecek birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PohPohPerisi -- 31 Aralık 2008; 18:24:56 >
  • Ayıp gerçekten artık. Arkadaş daha dün satmışsın adama PSU ve parasını almışsın bari şimdi yatır da adamın parasını üzülmesin artık. Ne biçim bir mantalitedir bu hayret doğrusu

• Utanmaz aymaz herif. Yaptıgın cok ayıp.
    Forumda son haftalarda noluyo böye?

Önce EXPANDER ın garanti verip sözünü yemesi , ardından SYNX (HydraFlow) para yatırmama derken forumun iyice suyu cıktı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.