Şimdi Ara

Synx => HydraFlow (Konudan sonra nick değişti) 14 Gündür Para Yatırılmadı!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
9.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tutamayacağım sözler vermedim. Arkadaşlar 2 adet farklı isim ve 1 adet hesap no verdiler, bende hesap sahibi, üye sahibidir mantığıyla yola çıktım ve ona yatırdım. Kargo geldiği günün gecesi.

Siz hala daha, okumadan konuşuyorsunuz rica ediyorum.
  • Bravo!!! Devam et Serkan, aynen böyle... az kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: HydraFlow

:))) Arkadaşım, anlatamıyorum galiba?

Tutamayacağım sözler vermedim. Arkadaşlar 2 adet farklı isim ve 1 adet hesap no verdiler, bende hesap sahibi, üye sahibidir mantığıyla yola çıktım ve ona yatırdım. Kargo geldiği günün gecesi.

Sana hiçbirzaman 2 farklı isim ya da hesap gönderilmedi, zaten burada senin gönderip göndermediğini tartışmıyoruz tartıştığımız şey ilgisiz kalıp olayı çözmede gösterdiğin duyarsızlık kusura bakma. Benden 2 kez istedin sms'le ikisinde de bu bilgi vardı, açıkça hesap sahibinin ismi de ilettim. Zaten oraya Yıldız soyadlı biri diye yazamazsın. Madem paran geri dönmedi, bana da ulaşmadı o zaman ne oldu o paraya? ya da şöyle soralım bu durumda senin de paran gitmiş peşinden koşmayacak mısınız? hiç mantıklı değil. EFT yaparken zaten hesapta bilgilerde yanlışlık varsa kabul bile etmiyor.

Nick de değişmiş yola aynen devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PohPohPerisi -- 28 Aralık 2008; 17:10:51 >

• Peşinde neden koşmayayım pazartesi gideceğim bankaya.
  • Nick değişmiş.
  • 09nanometer ve pohpohperisi nden gelen bilgiye göre ödeme hala yapılmamış.
    Konuyu bir süre üst konuya taşıdım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Peşinde neden koşmayayım pazartesi gideceğim bankaya.

EVET ARKADAŞLAR ÜRÜN YOLLANALI 13 GÜN DOLDU VE HALA PARA HESAPTA YOK. İYİ NİYETİMİ HALA KORUMAYA ÇALIŞIYORUM , FAKAT BU İYİ NİYETİM HYPERFLOW ( SYNX ) adlı ARKADAŞIN DOLANDIRICI OLDUĞUNU İDDİA ETMEMEKLE ORTADA ZATEN...

UMARIM OLAYIN CİDDİYETİNİ HERKES GİBİ KONUNUN ÖZNESİ OLAN ŞAHIS DA ANLAMIŞTIR...!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 29 Aralık 2008; 22:52:58 >
  • Saat 22.19 itibarıyla yine kontrol ettim hesabı, yine bir gelişme yok. Helal olsun forumda bu kadar işlem yapmış insan bunu yapabiliyorsa kime nasıl güveneceğiz. DH'nin saygınlığını zedelememeli bu insanlar böyle basit şeylerle.
  • Yarın öğleden sonra bankaya gideceğini belirtten bir sms geldi. Bekleyelim o zamana kadar konu kilitli kalmasa da lütfen burda fevri yorumlar atmayalım. Anladığım kadarıyla sıkıntı yaşamış insanlar var forumda aynı kişiye ilişkin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PohPohPerisi

Yarın öğleden sonra bankaya gideceğini belirtten bir sms geldi. Bekleyelim o zamana kadar konu kilitli kalmasa da lütfen burda fevri yorumlar atmayalım. Anladığım kadarıyla sıkıntı yaşamış insanlar var forumda aynı kişiye ilişkin.

Benim anlayamadığım her bir yatırmayışında belli bir gün akşama belli birgün sabaha veya öğleden sonraya erteliyor. Artık sabrım taşmaya başladı , fakat yarın öğleye kadar seni kırmayacağım...
  • quote:

Alakası yok hocam, kargoyu aldığım günün gecesi (kargoyu 1 gün geç aldım) gönderdim. Fakat gitmedi nedense, benim hesaptan eft gitmiyor. Direk Garanti bankası kartımı takarak, Akbank atm sine, ordan göndereyim dedim o da olmadı, en az 5 kere denemişimdir. 4-5 tane farklı tarihlerde, dekont gönderebilirim.

Bu tür şeyler insanı soğutuyor resmen olmaması gerek, beni bilen bilir.

Beni bilen bilir diyosunuzda bu nedir ?

quote:

Hocam inanın nerdeyse noktasına virgülüne aynı olay aynı kişi ile benim de başıma geldi.
    Ben hep iyi niyetli düşünüp bankadan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüştüm.
    Bayramdan önce yolladığım anakartın parasını geçen hafta 5-6 telefon görüşmesi, 10-15 pm ve msn görüşmeleri sonucunda ancak alabildim.
    Geçmiş olsun. Bu şekilde bir sorun olmasına üzüldüm. Keşke sorun belirttiğim gibi banka kaynaklı olsaydı. Demek ki sorun banka değil Serkan Bey de imiş.

• HydraFlow VE SYNX..Neden iki kullanıcı adı?
  • Forumda ki bu sorunlu alış-verişler sayesinde güvensizlik hat safaya ulaştı.Sıkıştığım için bir parça satayım dedim,güvensizlikten ne ben satabiliyorum ne de alıcı taraf almaya meyilli oluyor.Sorunun en kısa zaman da çözülmesi dileğiyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahsin053

HydraFlow VE SYNX..Neden iki kullanıcı adı?

Arkadaş bu konunun açılmasından sonra nickini değiştirdi de o yüzden...
  • sadece elden alışveriş yapıyorum..tonla şey çıkıyor diğer illerden ama almıyorum kafa rahat olsun ne çıkarsa bahtıma..kim karlı ki bu işte bir yerden geliyor bir yerden gidiyor,6 aydır bilgisayar bakıyorum..burda ne zaman çıkarsa..öteki iller dolu ama umrumda değil..onli elden..kapalı kutuyla gelen kimsenin hayalindeki olmaz...boş işler..kaybettiğimiz vakit daha kıymetli
  • Artık T.C kimlik le iş yapalım sorunlar çözülür belki birde nick olarak değilde isim soyisim olarak üye kabul edilsin
  • forum iice sapıttı artık geçmiş olsun beklenmedik kişilerden beklenmedik davranışlar gorulebiliyo yazık valla
  • 60 ytl paranız yokmu gerçekten?
    vay bee
  • Neyse sorun çözülecek gibi görünüyor, bence fazla uzatılmadan tatlıya bağlansın
  • @HydraFlow
    quote:

:))) Arkadaşım, anlatamıyorum galiba?

inan bana tahmin bile edemeyeceğin kadar dikkatle okuyorum, kimseye boşuna iftira atılmasın diye.

fakat bir tek ben değilim anlaşılan anlamayan, epey kalabalığız gördüğüm kadarıyla.
    demek ki gerçekten anlatamıyorsun çünkü anlattıklarını senden başka anlayan yok, maalesef...

şu isim bu hesap, şu zaman yattı bu zaman kargo. ya arkadaş bırak artık bu palavraları ya, insaf yani...
    ben bu güne kadar bir ürünün 13 günde ödenememesini görmedim arkadaşlar.
    bayram değil seyran değil, 13 gün taş çatlasa en az 9 iş günü eder.

bal gibi sözünü tutmamışsın işte, 13 günde bir ödemeyi becerememişsin. bunda ne bankanın ne de satıcının suçu var.
    birde utanmadan hala sözümün eriyim diyorsun ya, hayret birşey...

pat diye başka bir nickle yazmaya başlaman da cabası.
    bakalım daha ne kadar batacaksın, merak ediyorum doğrusu "bay 60ytl"...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.