Şimdi Ara

Synx => HydraFlow (Konudan sonra nick değişti) 14 Gündür Para Yatırılmadı!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
9.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dostum konunu uzun zamandır takip ediyorum.Gerçekten üzüldüm , çok geçmiş olsun.

Denilen gibi 60 ytl bazıları için çok önemli bir meblağ olsada orta kesim için bile çok önemsenecek bir miktar olmayabilir .Fakat 5 kuruş da olsa burada resmen hırsızlık yapılmıştır,başkalarını enayi yerine koyup ordan 60 öbür taraftan 5 diye diye bu şahıs istediğini almıştır.Bu bir saygısızlık,hırsızlık,dolandırıcılık.Arkadaş kaç günden beri açtığı konuda ilk mesajdan itibaren gözümüzün önünde türlü türlü yollarla olayı geçiştirmeyi başarmıştır.Profesyonel oldu sanırım.Kaç mesajdır da ortalarda yok.

Gene denilen gibi , şu saatten sonra parayı ödese de ödemese de kendini aklayamaz bu şahıs.Üstelik başka insanları da dolandırmış.Yazık...

Tekrardan geçmiş olsun kardeş umarım paranızı alabilirsiniz.

• Hala çözülemedi mi bu sorun.
    1000 YTL lik cihazlar satıp, 60 milyon borcu ödeyememek.

Valla yazık...
  • 60tl'sı ödeme karşı tarafa yapılmış, konuyu açıyorum konu sahibi arkadaşımız daha detaylı bilgi verecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 16 gün sonunda parayı zar zor almayı başardık. Synx , Serkan Sepil , HydraFlow , premiumproducts@...com , serkan@sepil.net serkansepil@hotmail.com dan herkes uzak dursun , bu kadar yalan potansiyeli olan bir insan hakkında daha fazla şey yazmak isterdim fakat bana söylediği yalanları sonraya saklıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

16 gün sonunda parayı zar zor almayı başardık. Synx , Serkan Sepil , HydraFlow , premiumproducts@...com , serkan@sepil.net serkansepil@hotmail.com dan herkes uzak dursun , bu kadar yalan potansiyeli olan bir insan hakkında daha fazla şey yazmak isterdim fakat bana söylediği yalanları sonraya saklıyorum...

Geçmiş olsun iyi yırttınız, benim durumda yarın kargoya gittiğimde açıklığa kavuşacak
  • Geçmiş olsun, parayı alabildiysen ne ala.
    Bu arada Expander içinde söylenecek birşey yok.

Dikkatli olun arkadaşlar..
  • 09nanometer

Cevabınız için teşekkürler, konu sorunlu alış verişlere eklendi. Konuyu bir müddet sonra kapatıp üstten alacağım bilginize.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Benimle olan problemi , bir daha ilişki kurulmamak üzere bitmiştir fakat başkalarının da canının yanmaması için belli bir süre içinde kendisinin sahtekarlıkları hakkında bir konu açılmalıdır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.