pc acıldıktan sonra system32/maimtmbf.dll yükleme hatası veriyor...
not:virüs programı bu dosyayı virüslü olrk görmüş ve silinmiş.baska bi pcden dosyayı aratıyorum böle bi dosya yok.internette baktım bu dosyaya ilişkin birşey bulamadım..
bu dosya nedir ve bu hata uyarısını nasıl yok edebilrim.. şimdiden tşkrler ilgilenen arkadaşlara..
büyük ihtimal virüsten kaynaklanan bir olay her zmn meydana gelir şu dosya eksik bu dosyaya ulaşamıorum diye
combofix kullannn....
böle bi .dll yokki.. O.o
Dostum Böyle bir dll yok.. Test içinde çalıştıra yazabilirsin.. yada system32 klasöründe arayabilirsin..(ismini yaznlış yazmış olabilirsin) herneyse sorun system32 ile alakalı systemle ilgili bir sorun.. 1)) Combofix Programını çalıştırınız 2)) Sistem Geri yükleyiniz... 3)) Sistemi Onarınız masaüstü ve dos olarak.. 4)) Sorun Çözümlenmezse Yeni Sistem Kurunuz...
aynı uzantılı hata banada verdi ne kadar arasanda çıkmıyor combo kurma boştan yere ben denedim dün tam 3 saat uğraştım tek çözüm güvenli modda çalıştır sistemi en az 4 gün geriye al ben 3 gün denedim olmadı şuan hiçbir sorunum yok sadece güncellemeler tekrar yapmak sıkıcı
Başlattan çalıştır'a msconfig yazın ve enter'a basın. Açılan pencereden başlangıç sekmesine gelin ve orada "maimtmbf.dll" adlı uzantının kutucuğunu boşaltıp kaydedin ve bilgisayarı yeniden başlatınız.