Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

imza kuralları içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm

imzalarınızı ben silmediğim için,neden olduğunu bilmiyorum.

ama genellikle imzalar 4 nedenden siliniyor.

1-100*100pixel üstü.
    2-20kb üstü
    3-2resim koymak
    4-büyük puntalar kullanmak

sizde 4 numara sözkonusu olmuş olabilir.

mesela miraz.miraz ınki yine uymuyor sanırım.ama artık fiatçınınki olmuş.

verdiğim linkten imza kuralları 8 ;

8. İmzada kullanılan fontların boyutu 2'den fazla olmamalı. Bunun sebebi mesajdan yazılan yazıdan çok imzanın dikkat çektiği ve yazılan mesajların okunulabilirliğini azaltmasıdır. Yani imzanız aşırı derecede dikkat çekmemelidir.

tşk.

• quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

SANA DA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM nadirgurece ARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK SAYENDE BENDE İMZAMI DEĞİŞTİRDİM

nolcak kardeş aramıza hoşgeldin

• quote:

beni ilk sayfadaki listeye kimse eklememiş

bari ben kendimi ekliim

Üye adı:miraz.miraz
    msn adresi: y.elitok@hotmail.com
    araç: fiat doblo vip 1.9 jtd

kardeş ekleneceksin fakat fiatçı mesajdaki deiştir yerini görmemiş o yüzden eklenmedin ufak bi sorun var yani ama fiatci uraşıyo merak etme deiştir butonu yok mesajın özelliklerinde

• quote:

beni ilk sayfadaki listeye kimse eklememiş

bari ben kendimi ekliim

Üye adı:miraz.miraz
    msn adresi: y.elitok@hotmail.com
    araç: fiat doblo vip 1.9 jtd

Yeni ekleyebildim miraz.miraz kusura bakma.....

bu arada arkadaşlar;

quote:

kyibe Tarih 3 Haziran 2006; 15:46:57
    http://forum.donanimhaber.com/m_7239345/tm.htm

bi bakalım gerçekten bizimde başımıza gelebilir.......

• benim topiği kitleyen arakdaşa sesleniyom fiat 126 biss bir sevdaddır ben 126 fun club açıcaktım senin burdaa yaptığın fun club değil fun club demek bir şeyden hoşalanan ona sempati duyan insanların bir araya gelmesi demektir ben fiat 126 bissi seviyorum diye 131 i sevmek zorunda deilim topiğimin açımasını istiyorum saçma sapan şeyler yapmayın

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan053

benim topiği kitleyen arakdaşa sesleniyom fiat 126 biss bir sevdaddır ben 126 fun club açıcaktım senin burdaa yaptığın fun club değil fun club demek bir şeyden hoşalanan ona sempati duyan insanların bir araya gelmesi demektir ben fiat 126 bissi seviyorum diye 131 i sevmek zorunda deilim topiğimin açımasını istiyorum saçma sapan şeyler yapmayın

Arkadaşım neden bu kadar celalleniyosunki? burada tofaş fiat grubuyla ilgili herşey var.buyur ne istişyosan yaz çiz tabi ahlak ve forum kurallarını çiğnemeden.....

fiat bis i bende seviyorum yazılarımız bile var burada gel buaraya ekle.......

bu kadar kızma serkes arkadaşımızda görevini yapıyor... benim sevdiğim arabaların listesi var bu topicte aç bak bende kafam esti hepsi için birer topic açsam hoş olurmu? gel yaz burada seni kabul etmeyen yokki...

• Arkadaşlar bu arada üç yazdır başıma bişey geliyo yazmak yeni aklıma geldi..... orta kasa palio albea kullanıcıları özellikle okusun.....aracınızı güneşin altına bırakttığınızda direksiyona mutlaka sişmidi ısıtmayacak bişeyler koyun.... çünki direksiyon simidi ısınınca korna çalışmıyoır ve çok riskli bir durum oluşuyor..tofaşa bildirdim ancak anlaşılan üstüne düşülmedi............ aman diyim dikkatli olun......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

benim topiği kitleyen arakdaşa sesleniyom fiat 126 biss bir sevdaddır ben 126 fun club açıcaktım senin burdaa yaptığın fun club değil fun club demek bir şeyden hoşalanan ona sempati duyan insanların bir araya gelmesi demektir ben fiat 126 bissi seviyorum diye 131 i sevmek zorunda deilim topiğimin açımasını istiyorum saçma sapan şeyler yapmayın

Arkadaşım neden bu kadar celalleniyosunki? burada tofaş fiat grubuyla ilgili herşey var.buyur ne istişyosan yaz çiz tabi ahlak ve forum kurallarını çiğnemeden.....

bu kadar kızma serkes arkadaşımızda görevini yapıyor... benim sevdiğim arabaların listesi var bu topicte aç bak bende kafam esti hepsi için birer topic açsam hoş olurmu? gel yaz burada seni kabul etmeyen yokki...

yaaa kardeşim ben fiat 126 y sevenleri bir araya toplamak istiyom 126 muhabbeti dönen bi yer istiyom hem sanki topik açmak paraylamı ne kadar saçma saçma kurallarınz varya kardeşim neyi seviyosan aç topiğini konuş zaten forumun özelliği budur ...

•  ...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

• iyi walla

• skyline
    hacam napmışın arabayı süper olmuş allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin zevkliymişin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

yaaa kardeşim ben fiat 126 y sevenleri bir araya toplamak istiyom 126 muhabbeti dönen bi yer istiyom hem sanki topik açmak paraylamı ne kadar saçma saçma kurallarınz varya kardeşim neyi seviyosan aç topiğini konuş zaten forumun özelliği budur ...

Bak arkadaşım bende bi ton araç seviyorum
    -fiat 131 miafiori
    -fiat barchetta
    -fiat marea
    fiat bravo
    fiat coupe
    fiat siena
    fiat strada
    .....vs...........vs............. o zaman bende bunlar için ayrı ayrı topic açıyım olurmu böyle bişey? o zaman kaç mesaj gelicek ki? unutulur gider. fiat bis te öyle bak burası tofaş fiat bölümü buraya yazdıkların kaybolmaz sürekli güncel kalır ancak sen bu forumda kaç tane bis sever bulacaksın ve açtığın topic ne kadar üstte kalıp bilgiler yararlı olacak? bide bu yönden bak.... buraya yaz bu topic yaşadıkça-ki fiat fabrikası üretimi bile durdursa araçları piyasada olduğu sürece konuşulur burada kaybolmaz etmez.....

ne serkes arkadaşımıza kız nede bi kaç hafta dahi kalamayacak bi topic aç nede verdiğin bilgiler unutulsun buyur burada yaz sana yazmayacaksın diyen yokki.zaten seni buraya ben davet ettim. yorum hakkını kısma gibi bi niyetim olsa hiç çağırmazdım...............

buyur burası bizlerin olduğu kadar senin ve diğer arkadaşlarında yazı yazabileceği bi bölüm. istediğini yaz istediğin arabadan bahset............

• Skyline araç gerçekten muhteşem olmuş.............. bu arada woofer ın serisi ne? ve araçla ilgili biraz bilgi verebilirmisin?
  • skyline harika bişe olmuş nazar deymesin..hep merak etmişimdir arkadaki ekranın bi işlevselliği varmı?
  • alper83
    97 Tipo 1.4 SX i.e.

hala satamadım, çok seviyorum ama eskidi artık, ABS, air bag, ekonomi eksiği var hissettiğim kadarıyla :)

skyline arabana özendim valla, yakışıklı olmuş
  • alper83 arkadaşım aramıza hoş geldin....
  • >Skyline araba seninmi?Çok süper bi alet altta sedicivalvole yazısı var araba sedicivalvolemi.Öyleyse forumda bi tane daha var onuda merakla bekliyoruz pazartesi görücez.seninkinin müzik sistemsiz bol motor modlu hali.arabaya hayran oldum tebrikler
  • Fiatçı kardeşim sana bi sorum daha olacak.Grande punto nun arka koltuklarının katlanma şekli nasıl?Aydınlatır mısın biraz?
  • valla o konuda tam bi bilgim yok ancak asimetrik katlanır koltuk olması lazım bunun içinde arka koltuk kafalıklarının en dip bölümlerinde bi halat veya bi düğme olması lazım bunu çekip veya basıp sırtlığı kendine doğru çekiceksin...sonrasında altıda kaldırmöak istiyosan ön koltukları eğer çok gerideyse biraz ileri alıp kaldırıcaksın.........
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.