Şimdi Ara

T-Bot kuLLanıCıLarı Ltfen Bakn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ;Beyler ben sro Bot kullanıorm Ama DuydkLarıma Göre T-bot Sro Bottan Daha Seri KasıOrmus T-bot kuLlanmaya baslıcam ne DErsn yormLarnızı bekLıorm ( Bide T-bot Nereden İndirirm Nereden satın alabiLirm ) yardmcı oLrsanız SevnRm herkese İyi FrmLar.

• Ban yersen görürüz seniAma bu aralar ban yiyenler azaldıAgbot Kullan derim ban riski 0'ın altında

• Tbot burdan satın alabilirsin, isrobota göre çok fazla + lari bulunmaktadir.

http://www.silkroadoffline.net/
  • daha seri kasıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir14 -- 27 Ağustos 2008; 15:55:34 >
  • neden ban yiyeyim ki t- botta ::D?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearEfect

Ban yersen görürüz seniAma bu aralar ban yiyenler azaldıAgbot Kullan derim ban riski 0'ın altında

ag bot ne KarDes ::DD:D:D:?

• quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze03

quote:

Ban yersen görürüz seniAma bu aralar ban yiyenler azaldıAgbot Kullan derim ban riski 0'ın altında

bırak sunu agbota risk 0 dio :D asıl onda daha fazla ^^

• +987654321
    quote:

Orjinalden alıntı: LegenDofWaR

quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze03

quote:

bırak sunu agbota risk 0 dio :D asıl onda daha fazla ^^

• quote:

Her botta ban ihtimali aynıdır.
    Tbot daha seri. Şu anki en iyi bot tbottur. Isrobot fln hikaye.

• Srobot iyidir. Almak isterseniz Fiyat ve güvenilirlik bakımından çok iyi bir site

http://www.silkroadmax.com alabilirsiniz.

Tbot güzeldir ama Kasma yerini degiştirmek gerçekten çok sıkıcı bir olay ondan dolayı srobot u tavsiye ederim.

İyi forumlar
  • Tbotu ben genç azimli bir çırağa benzetiyorum daha hızlı olduğu kesin fakat bazen saçma hatalar yapabiliyor görev itemlerini ticketleri satmak gibi. İsrobot ise onun ustası tecrübe dolu ama artık yaşlanmış çökmüş fakat yinede iyi.. Seçim sana kalmış Tbotta script kaydetme olayı var kascağın yere kendin gidiyorsun bir seferliğine, kasma yerin değişceği zaman isrodaki gibi hemen olmuyor towna gitmen sonra kaydetmen lazım, yani bir işkence diyebilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXxZ3DxXx

Srobot iyidir. Almak isterseniz Fiyat ve güvenilirlik bakımından çok iyi bir site

http://www.silkroadmax.com alabilirsiniz.

Tbot güzeldir ama Kasma yerini degiştirmek gerçekten çok sıkıcı bir olay ondan dolayı srobot u tavsiye ederim.

İyi forumlar

scripti ayarlarsan sıkıcı olmaz kendi gider
  • isrobotun benim gözlemlediğim kadarı ile tek eksi yönü; eğer archer kasıosanız, yani kastırıosanız, t-bot kadar uzak mesafeden vurmuyor. bunun dışında kasma hızı açısından t-bot'dan hiç aşağı kalır yanı yok. bi de t-bot karışıktır diye bir rivayet dolanıo ortalıkta; resmen sallamasyon! t-bot tek fark; sadece filter sekmesinin daha "iyi bir şekilde" kategorize edilmiş olmasıdır. ayrıca t-bot, afedersin, os.ruktan bile dc olma gibi bir huyu war. yani öle-böle değil. sisteminde optimize bir konfigürasyonu yakalayamamışsan, kafayı yedirtir resmen... bence isrobot; hayır ikisini de kullandım ondan yani
  • tbot herşeyiyle iyidir lakin bilgisayarın başından ayrılırsınız yarım saat geçmez dc olmuştur ya da oyundan atmıştır. tüm krediniz boşa gider.

tbot kredisi şu şekilde işler

kore saatiyle 1 gün içinde istediğiniz kadar kastırabilirsiniz 1 kredi yer.
    ama 5 dakika girin çıkın tüm krediniz yanar. girmediğiniz günler saklanır.

şahsen sm öneriyorum.
  • hepnİze Teşşkr EdeRm (Sro Bota deWam Edeym Ozman ) ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.